تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

negar62

New member
ساعت 23:53 دلم آرومتر شده....هرچی بشه امیدوارم بهترین باشه.... واسه هممون....

ملكه

New member
تا خدا و بنده خدا(یعنی من) هستن هیچکس حق نداره نا امید بشه.:mad_majidonline: الان فقط رو قبولی تمرکز کنید.توکلتون به خدا باشه.اگر همه نزدیک خط پایان ناامید میشدند قهرمانان هرگز متولد نمیشدند.امیدوار باشید و قهرمان بمونید:thumbsupsmileyanim: اگر نگران قبول نشدن هستید این دو روز باقیمونده بهش فکر نکنید.چون قبول نشید از 2 شنبه تا یکسال دیگه وقت دارید بهش فکر کنید.از الان تا 2شنبه کار همه ما امیدواری و خوشحالی از ته قلبه.به جشن قبولیتون فکر کنید. چهره خانوادتون رو تصور کنید که از شنیدن خبر قبولیتون چه شکلی میشن.به خرید لباس و لوازم جدید برای دانشگاهتون فکر کنید.تا حالا دیدید که یک کلاس اولی نگران این باشه که ممکنه کلاس اول راهش ندن؟مثل کلاس اولیا پر ذوق و با انرژی و پر شور باشید.به همه ی چیزای خوب فکر کنید.اونی که تا حالا دستمون رو گرفته و از کلاس اول تا اینجا آوردتمون یک دفعه دستمون رو رها نمیکنه.مطمئن باشید خیر و نیکی منتظرتونه.من هر وقت نگران میشم چشم هام رو میبندم و به راهی که تا اینجا اومدم فکر میکنم.دستم تو دست خدا بوده بدون شک.قبول بشم یا نه میدونم دستم تو دستشه.
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
خدایاکارم رابه توواگذارمی کنم خودت هرچه که مصلحت میدانی همان کن
واقعا بهت تبريك ميگم با اين طرز فكر و عقيده ات
خيلي ممنون دوست عزيز-از صميم دل از خدا ميخام قبول شي

biosta

Well-known member
ايسنا گفته عصر دوشنبه نتايج اعلام ميشه! من دوشنبه عصر خونه نيستم فكر كنم از همه ديرتر از نتيجه كنكورم با خبر بشم قراره دوستم نتيجه رو بهم بگه اميدوارم خوش خبر باشه:tonguesmiley:

لازم به ذکر هست احتمال دارد که ظهر نتایج اعلام شود
کسانی که می خواهند از ساعت 12 ظهر دوشنبه حواسشان را جمع کنند .

drme

New member
قبلا که روزنامه ایی بود بهتر نبود؟

الان ساعت 7:15 صبح یکشنبه 5/6/91من هرچندساعت یکبار میرم تو سایت ولی خبری نیست فکر کنم قبلا که روزنامه ایی بود بهتر بود سر یک زمان مشخص چاپ میشد وتوزیع دیگه نه به اجلاس کار داشت نه به ترافیک اینترنتی و انتظار دم گیشه به همراه بقیه داوطلبا هم جذابیت خودش و داره مگه نه؟:smiliess (3):

negar62

New member
الان ساعت 08:39 صبحه! همه چی آرومه! بروبچ سنجش پزشکی هم دارن صبحانه میخورن!! :smiliess (9):

TUMS

Well-known member

ساعت 9:08 دقیقه
امروز عصر کلی کار دارم
یعنی نتایج فردا میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skafild

New member
به نظر من اعلام نتايج به تعويق مي افته اخه كي مياد تعطيلات شو خراب كنه بياد نتايج ما را بزاره تو سايت فكر كنم همه كاركنان وزارت بهداشت الان دريا كنار باشن

shadyrecords

New member
به نظر من اعلام نتايج به تعويق مي افته اخه كي مياد تعطيلات شو خراب كنه بياد نتايج ما را بزاره تو سايت فكر كنم همه كاركنان وزارت بهداشت الان دريا كنار باشن
امروز و فردا که تعطیل نیست!!تعطیلات از 3شنبه شروع میشه

jupiter_sps

New member
1
.
.
.
.
.
چه خواهد شد....

cute!
انگار داری تبلیغ فیلم سینمایی میدی!
bb8.gif

jupiter_sps

New member
من فکر می کنم اگه هم قرار باشه به تعویق بافته به خاطر اجلاس نیست(چون به قول دوستمون از 3 شنبه تعطیله!)---> اگه باشه --->شاید به خاطر اعمال تغییرات در نتایج و کلید بعضی از رشته ها باشه! که اونم یه خورده بعید به نظر میرسه!
.
.
.
و حس امروز من 1 روز قبل از اعلام نتایج: شدیدا خنثی !
be4.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا