konjkave
New member
هنوز که نزدمت:smiliess (11):باشه کنجکاو جون! چرا میزنی؟:5:
فعلا مونده .منم میگم دیگه1 ! بذار همه بگن ماهم اول و آخر کلام میشیم دیگه!:smiliess (1):
فقط خاطرت خنده دار باشه از خاطرات غم انگیز خوشم نمیاد:a2d3:
هنوز که نزدمت:smiliess (11):باشه کنجکاو جون! چرا میزنی؟:5:
فعلا مونده .منم میگم دیگه1 ! بذار همه بگن ماهم اول و آخر کلام میشیم دیگه!:smiliess (1):
هنوز که نزدمت:smiliess (11):
فقط خاطرت خنده دار باشه از خاطرات غم انگیز خوشم نمیاد:a2d3:
نههههههههههههههههههه من طنز دوس دارم از اینا که از خنده روده ام بهم گره بخوره :25r30wi:از نوع هندی هم باشه ینی قبول نیس؟!
نههههههههههههههههههه من طنز دوس دارم از اینا که از خنده روده ام بهم گره بخوره :25r30wi:
میگما بیا دم گوشم واسه من بگو قول میدم به کسی نگم بعدا واسه بقیه ام بگو:smilies-azardl (113
باوشع دو روز دیگه ام صبر میکنم نگفتی دیگه...:New (6):نه دیگه! نمیشه! صبر داشته باش عزیز من!
مکسین سخت حساب پس میده کنجگاو جون:smiliess (2):باوشع دو روز دیگه ام صبر میکنم نگفتی دیگه...:New (6):
mexinبیا بگو دیگه من خیلی با خاطراتی که بچه ها نوشته بودن خندیدم......تو هم بگو تا بیشتر بخندم:25r30wi::
حلوا رو ساختیم وخوردیم حالا بوگو مکسین جون............صبر داشته باشید! میگه :گر صبر کنی زغوره حلوا سازی!!
لیلی این نشون میده که تو آدمی هستی با تمرکز بالا و با کمترین دغدغه فکری خوش به حالت واقعا عزیزمنه نشده تا حالا......
اما جالب بود.........
من نفهمیدم بالاخره سوتی مکسین چی بوده؟:smiliess (12):
شاید مکسین زیاد سوتی داده که نمیخواد بگه ............. مکسین بگو :1dco2x0p1lilzhfpg1t
نه بابا!کی گفته؟ من هربار ک گوشیمو خاموش میکنم روشن ک میکنم خیلی شیییییییییک!پیام ارسال شد ظاهر میشه!!!! و من: خدایا هم هکنون مرگ مارا برسان:13: