تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

konjkave

New member
باشه کنجکاو جون! چرا میزنی؟:5:
فعلا مونده .منم میگم دیگه1 ! بذار همه بگن ماهم اول و آخر کلام میشیم دیگه!:smiliess (1):
هنوز که نزدمت:smiliess (11):
فقط خاطرت خنده دار باشه از خاطرات غم انگیز خوشم نمیاد:a2d3:

konjkave

New member
از نوع هندی هم باشه ینی قبول نیس؟!
نههههههههههههههههههه من طنز دوس دارم از اینا که از خنده روده ام بهم گره بخوره :25r30wi:
میگما بیا دم گوشم واسه من بگو قول میدم به کسی نگم بعدا واسه بقیه ام بگو:smilies-azardl (113

آخرین ویرایش:

mexin

Well-known member
نههههههههههههههههههه من طنز دوس دارم از اینا که از خنده روده ام بهم گره بخوره :25r30wi:
میگما بیا دم گوشم واسه من بگو قول میدم به کسی نگم بعدا واسه بقیه ام بگو:smilies-azardl (113

نه دیگه! نمیشه! صبر داشته باش عزیز من!

لبخند

New member
mexinبیا بگو دیگه من خیلی با خاطراتی که بچه ها نوشته بودن خندیدم......تو هم بگو تا بیشتر بخندم:25r30wi::

ZOT

New member
آره دقیقا دیروز اس ام اسی رو که می خواستم بفرستم واسه استادم اشتباهی فرستادم واسه دوستم !:14: از بس فکرم مشغول بود:dadad4: بعد دوستم گفت فک کنم اس رو اشتباهی دادیا!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

لبخند

New member
از موقعی که داستانهای اسمسای اشتباهی بچه های این تایپیک رو خوندم اینروزا وقتی میخوام اس بدم حسابی حواسمو جمع میکنم اشتباهی واسه کس دیگه ای نفرستم:smiliess (3):

kahookahoo

New member
1 بار با یکی از دوستام رفته بودم بیرون باهم 1 جا نشسته بودیم سخت مشغول گفتن :rolleyessmileyanim:
نا پرهیزی کردم اس دادم ب بابام اس بدم دیر میرسم اسو فرستادم واسه دوستم ک بغل دستم بود تازه خودم نفهمیدم دوستم بم گفت:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یعنی شاهکاریمااااااااااااااا:65d6a5d6s:

رونـاک

New member
واسه خودم که نشده ولی گاهی همین اشتباه سبب خیر میشه
خواهرم و پسر یکی از فامیلامون با هم اس ام بازی میکردن( قصد آشنایی قبل از ازدواج بود که اون موقع فقط من و مامانم خبر داشتیم )
پسره شب اشتباهی به داداشم اس ام اس میده و خودشم متوجه نمیشه
داداشم صبح پسره رو میکشونه خونه و درا رو قفل میکنه و پسره رو جلو چش آجیم و مامانم تا میتونه میزنه
منم که سر کار بودم ظهر که میرسم خونه میشم فرشته نجات
از در که وارد میشم با آینه شکسته و چشای وحشت زده آجیم رو به رو میشم ، شوکه میشم (نمیدونم چرا فک میکردم واسه مامانم اتفاقی افتاده)
جریان رو که میگن یه کم خیالم راحت میشه ولی از اون طرف دادشم رو حسابی میشورم و میذارم کنار، که اگه منطقی بودی کسی این جریان رو ازت پنهان نمیکرد و از این حرفا
شب خانواده پسره میان خواستگاری و همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه
درسته این ماجرا تلخ بود ولی همین ماجرا باعث شد کاری که ممکن بود چندماه طول بکشه تو 1-2 روز انجام بشه

عدوشود سبب خیر اگر خدا خواهد

paeez

New member
اره اینقدرم ضایع شدم ولی خب خوبیش این بود من شماره معلممو داشتم ولی اون شمارمو نداشت...:14:
شایدم فهمید به روم نیورد
ا...اعلم

mahnam

New member
نه بابا!کی گفته؟ من هربار ک گوشیمو خاموش میکنم روشن ک میکنم خیلی شیییییییییک!پیام ارسال شد ظاهر میشه!!!! و من: خدایا هم هکنون مرگ مارا برسان:13:

الان که دیگه تا اس بدی فرتی رسیده ! معلوممم نیست اصلا در حال ارساله و ...
اما اون گوشی های خدا بیامرز قبلی یه سریاا outbox داشتن ، تا زمانی که از اون در نیومده بود اگه خامومش می کردی نمی رسید البته باید مدت طولانی خاموش می موند گوشی
تجربه ی خودم نیستااا ، تجربه ی دختر خالمه ، اما دیدم که اینجوری چندتا از سوتیاشو کنترل کرده
منم دوبار اس اشتباه دادم:
یه بار داشتم به یکی از دوستام اس میدادم ، دادم به دختر خاله بزرگم که خیلی باهاش تفاوت سنی دارم، توش حرفای در حد شوخیای خودمون و دوستانه زده بودم
بعدش از اونجایی که اون دختر خاله ام خیلی گوشی ای نبود و می دونستم هنوز نخونده سریع زنگ زدم به دختر خاله ی کوچیک ترم و بهش گفتم "همین الان یه اس اشتباهی به گوشیه خواهرجون دادم لطفا برو پاکش کن... " خداروشکر با اون راحتم و مشکلی پیش نیومد سر اون قضیه... :rolleyessmileyanim:
اما اشتباه دوم : یه اس فاجعه دادم به یکی از دوستاااام! اگه فک کنین از تک و تا افتادم عمراااااا
پشتش اس دادم "می بینی؟؟ همین الان اینو یکی اشتباهی برام ارسال کرد گفتم برات بفرستم دو تایی بخندیم ... ملت حالشون خوب نیست بابا!"
اونم بنده خدا ساده ی از همه جا بی خبر باور کرد، زنگ زد کلی خندیدیم...
البته اولش که دیدم داره زنگ می زنه گفتم ای خدا فهمیده، زنگ زده بهم بگه خودتتتتتیییییی
با ترسو لرز البته با اعتماد به نفس کامل گوشیو برداشتم با خنده سلام علیک کردم دیدم اونم اونور بلند بلند می خنده و با تمام صداقتش میگه "مهناااااامم عجب چیزااایی بهت می رسه هاااااا : من : :smiliess (15): الهییییی
اصن فک نمی کردم باور کنه اما چون اس دوممو خیلی سریع داده بودم طبیعی شده بود گویا
خلاصه من که تو شک بودم اون بیشتر از من خندید و بهش خوش گذشت
نباااشه حالا تو انجمن :dadad4:

بالا