تا حالا پیش اومده که sms رو اشتباهن به شماره دیگه‌ای بجز شخص مورد نظر بفرستید؟

konjkave

New member
پیش اومده واسه من یعنی هفته ای یه بار از این سوتیا ندم هفته تموم نمیشه.ولی سوتی یکی از دوستام خنده دارتر ما با یکی از استادامون داشتیم یه پروژه پژوهشی انجام میدایم به دوستم گفتم به محب علی (استادمون) بزنگ ببین کار از کی شروع کنیم دوستم بعد از اینکه زنگ زد اس ام اسی میخواست نتیجه رو بهم بگه نوشته بود محب تپل:25r30wi: گفت از هفته آینده بعد فرستاده بوده واسه خود استادمون یعنی هنوز یادش میفتم میمیرم از خنده.:25r30wi:

zina

New member
اره شده خیلی هم بد بود ....با یکی از هم اتاقیام دوام میشه میرم کتابخونه درس بخونم تا اروم شم دیدم اصلا نمیشه باید به یکی بگم:25r30wi:یعنی در واقع غیبت کنم ...اس میدم دوست صمیمیم میگم زود بیا خوابگاه این دیوونه باز شروع کرده ...این مشکل داره ووواینا بگما البته با ذکر اسم شریفش بود که دیگه حتی شکم نکنه....اس میفرستم شخصا به خود طرف...تا از 40 تا پلهای کتابخونه بیام طبقه3..ببینم اس رو خونده یا نه..3 بارم تقریبا میخواستم از پلها سقوط کنم..رسیدم پشت در اتاق فقط خدا خدا میکردم نخونده باشش...درو که باز کردم دیدم اول یه نگاه به گوشیش کرد بعد به من...دیگه قیافه منو خودتون تجسم کنید..

fariba88

New member
آره منم از این سوتی ها زیاد دادم. یه بار که افتضاح شد همش تقصیر این گوشی های لمسیه.
گوشیمو قفل نکره بودم وگذاشته بودم توی جیب شلوارم، آخرشب دیدم چه گندی زدم ، چندتا اس خالی واسه همکارم که تازه ازم خاستگاری کرده بود فرستاده شده....:13:. خدا میدونه چی به سرم رفت از خجالت.

Leyenda

Well-known member
1بار دوستم اسی که میخواس واسه دوستش بفرسته واسه من فرستاد منم اصلا به روش نیاوردم که بیشتر ازین از خجالت اب نشه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

وووواااای من اصلا نمیتونم به روی خودم نیارم....
خیلی لذت داره..
.
.
.
.
یک سری یکی از دوستام،سر ظهری یه اس داده بود ک اشتباه برای من فرستاده بود.
توی اس کلی قوربون صدقه دوست پسرش رفته بود و میپرسید که از خواب بیدار شدی؟خوب خوابیدی و این حرفا...هه
منم تازه از خواب بیدار شده بودم،کلی از قوربون صدقه ای ک کرده بود تشکر کردم و گفتم مرسی تو هم خوب هستی!!!!! آره تازه بیدار شدم!!!!!!!!و خودمم قوربون صدقه خودم رفتم!هه
کلی کیف داد،ولی اس بعدی دوستم همش فحش بود!!!نمیدونم چرا!!!چرا یه دقیقه ناز ادمو میکشن یه دقیقه بعد فحش میدن!!هههه

aseman63

New member
من ی بار به کسی ک دلم نمیخواست اسمس بدم اشتباهی اسمس دادم؛البته در حال ارسال متوجه شدم‏(زمانی ک تازه دکمه سند را میزنی‏)ولی دیگه کاری ازم بر نمیومد‏)‏:
بعدا فهمیدم ک اگه همون لحظه گوشیو خاموش کنی اسمس نمیرسه؛اینا گفتم ک در مواقع خطر از تجربیات من استفاده کنید؛البته ب شرطی ک کار از کار نگذشته باشه‏(‏:

setayesh71

New member
منم زیاد از این کارا کردم . اکثرا وقتی به یه نفر اس میدم شماره اش اولین شماره گوشی می مونه . بعد به بعدی که بخوام اس بدم خیلی اوقات شده دوباره به همون قبلی فرستادم ! حالا دیگه چه اشتباهایی شده خودتون حدص بزنین !!

setayesh71

New member
ی بار شارژ گوشی دوستم تموم شده بود با گوشی باباش با هم اس بازی کردیم !
صبح فردا دیدم باباهه بهم اس داده ! من این شکلی بودم !!:5:
مضمون اس ام اس این بود مهران جان قرصتو بخور از وقتش نگذره !! میخواسته بود به پسرش (داداش دوستم ) اس بده !
اینکه چقدر از اشتباه بابای دوستم خندیدم بماند ! مهمتر از اون این بود که باباجون از سر کارش یاد قرص پسر جونش بوده ! یعنی پسر به این لوووووووووووووووووسی :13:
تازه من اس دادم دوستم گفتم به مهران بگو قرصشو بخوره !!! :25r30wi:

setayesh71

New member
من ی بار به کسی ک دلم نمیخواست اسمس بدم اشتباهی اسمس دادم؛البته در حال ارسال متوجه شدم‏(زمانی ک تازه دکمه سند را میزنی‏)ولی دیگه کاری ازم بر نمیومد‏)‏:
بعدا فهمیدم ک اگه همون لحظه گوشیو خاموش کنی اسمس نمیرسه؛اینا گفتم ک در مواقع خطر از تجربیات من استفاده کنید؛البته ب شرطی ک کار از کار نگذشته باشه‏(‏:

ی بار وقتی فرستادم سریع کنسل کردم ! ولی گذشته بود ! کار از کار گذشته بود :13:

helena

New member
یه بار یکی از دوستام توی یه اس به دوست دیگرم زیرابمو زده بود ولی از بدشانسیش پیام به من رسید....بعدش حاشا کرد و میگفت من به عمد برای تو فرستادم تا ببینم عکس العملت چیه....ولی پشیمانی سودی نداشت و الان بعد از 4 سال هنوز تو چهرش میبینم که اون اس را در موردم هنوز فراموش نکرده....وشرمندش هست

leyla-h

New member
برای من نه ولی .........وااااااااای یه بار یکی از دوستام تعریف میکرد که رفته بود پیش استاد راهنماش میگفت منشی استادمون گفت باید صبر کنی پسرشون پیششونه..... از اون جایی که چند روز قبلش با دوستم داشتیم درموردش حرف میزدیم که آقا با پارتی ارتوپد خونده (البته ندیده بودیمش فقط شنیده بودیم) ... میگه پسره از اتاق که اومد بیرون از روی شیطنت خواستم به بهت فخر بفروشم که دیدمشو یه سری شوخی در این زمینه که بماند چی( بچه ذوق کرده بود دیگه ) به جای این که به من بفرسته فرستاده بود به استاد راهنماش (که مامان همون پسره باشه)........... اومده بود پیشم داغون بود طفلک :14:

sa@@ra

New member
هههههههههههههه منم از این سوتیا زیاد دادم داغون
کلا صبجا که از خواب بیدار میشم دست به گوشی بزنم یه اتفاقی میافته:25r30wi::25r30wi:
یبار اس ام اسیو که میخواستم به دوست پسرم بدم دادم به مامانم:riz481:
بعد مامانم از تو اتاق زنگ زده میگه نه عزیزم پروازم تاخیر داره:riz481:

خوبه باز مامانم میدونست وگرنه چه وضعی میشد

cheshmak

New member
منم با اجازتون ازين سوتيا زياد دادمممممممممم........

من يه همكلاسي دارم...دختره.......ولي اسمش پسرونه هست.............يه بار واسه تولدم همزمان داييم و اون دوستم واسمsms فرستادن تبريك گفتن..........منم نوشتم x جونم مرسي عزيز دلم..خيلي خوشحالم كردي.....بعد فرستادم واسه داييم
:5:.......حالا بيا و ثابت كن كه اين x دختره.............:14:

sara77

New member
یااااااااااااااااااااااا خداااااااااااااااااااااااااااا
منو بگو که چقد از این کارا کردم اونم با کی/؟؟
عاغا داشتم به استادم زنگ میزدم که بیا این نمره ی مارو زیاد کن و....
بعد دوستم پشت سرش اس داد گفت چیکار کردی؟؟
منم بجا گفتم .....فحش بود که لج کرده نمره نمیده رفت واسه استادم

نوتر

New member
هههههههههههههه منم از این سوتیا زیاد دادم داغون
کلا صبجا که از خواب بیدار میشم دست به گوشی بزنم یه اتفاقی میافته
یبار اس ام اسیو که میخواستم به دوست پسرم بدم دادم به مامانم:
بعد مامانم از تو اتاق زنگ زده میگه نه عزیزم پروازم تاخیر داره:

خوبه باز مامانم میدونست وگرنه چه وضعی میشد

یعنی ایول به این صداقت

برای رفع اسپم: یبارم من یه اسم اس پسرونه رو که میخواستم به پسر داییم بزنم دادم به یه خانم. خواستم زود بش زنگ بزنم بگم خواهشا اس ام اس رو نخونید دیدیم جوابش اومد: باشه واسه هر کس ممکنه اتفاق بیفته نگران نباشین.:65d6a5d6s: یعنی خالص آب شدم ملت اومدن جمعم کردن.

324mehrdad

New member
خوشم میاد بعضی از دخترها sms رو اشتباها به یه فرد دیگه میدن تا یه مقدار اشنا شن با طرف.....البته بصورت کاملا اتفاقی..........:riz481:

darya63

New member
خخخخخخخخخخخ
خیلی خیلی کم پیش اومده
اما تو خود اس هام ممکنه غلط املایی یا جملات بهم چسبیده و اینا داشته باشم...

فقط یه بار خواهر شوهرم که یه دوست پسر به اسم عادل داشتن ومن بی اطلاع بودم برای من اس اشتباهی فرستاد
اصلا به روش نیوردم و زود پاکش کردم تا شوهرم نبینه وغیرتی نشه
بعد چند روز دوباره یه اس اشتباهی ولی اینبار برای شوهرم که تنها داداششون بود فرستاد که عادل من راه افتادم...خخخخ
البته بعدش قیامتی شدا
بعدا گفت اسم دوستم عادله اس بش میگم عادل...:5:
منو بگی حس داشتن گوشای مخملی بم دست داده بود

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
منم یه بار و برای اولین بار و آخرین بار شده!
اسمس ازین شوخی های نه چندان بد بود، شوخی پسرانه، اشتباهی فرستادم واسه ی یکی که دختر بود! :13: بعد متوجه نشدم! (دلیوری رو فعال نکرده بودم یا چک نکردم) عصر اسمس زد که این اسمس رو اشتباه نفرستادی؟!!! احیانا!!!!!
من تازه اون موقع بود که فهمیدم چه اشتب بزرگی شده! :5:

hana khanoom

New member
وای که چقد بده.یه هم اتاقی داشتم وقتی خوابکاه بودیم شبا که خوابش نمیبرد باید حتما منم بیدار میموندم حرف میزدیم که حوصلش سر نمیرفت.خیلی باهم صمیمی بودیم.وقتی من خونه بودم وشبا خوابش نمیومد تا صب پیام میفرستاد وقتی جواب نمیدادم میس میزد.صب منتظر یه تلفن از دانشگاه بودم نمیشد گوشیمو رو سایلنت بزارم.خلاصه شب خواب به چشمم میومد میس میزد.منم گوشی رو برداشتم پیام فرستادم وچندتا فحش خوب نثارش کردم.دیدم دست بردار نیست.چک که کردم دیدم ای وای واسه کسی که نباید پیام میفرستادم فرستاده بودم.چه حرفای بدی اونم نصفه شب.مطمینم که اون شخص فک کرده درمورد من که اینو واسه دوست پسرم فرستادم.اصلا نمیشد توضیحم داد که بخدا هم اتاقیم بوده.

آخرین ویرایش:

nuter.93

New member
چنان اس ام اس تابلو ای بھ استادم دادم کھ تا مدتھا از خجالت نرفتم دانشگاہ. از اون زمان اس میخوام بدم چند بار اسم گیرندہ رو چک میکنم

mini

New member

نه بابا!کی گفته؟ من هربار ک گوشیمو خاموش میکنم روشن ک میکنم خیلی شیییییییییک!پیام ارسال شد ظاهر میشه!!!! و من: خدایا هم هکنون مرگ مارا برسان:13:

بالا