تا حالا تجربه کردی؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
خودکشی کار آدمای ضعیفه...آها گفتی شعار ندیم...خب به نظر من بهترین راه خودکشیه...چه کاریه...دیگه زمین و زمان دس به دس هم دادن آدم رو دق بدن ...آدم خودش زودتر این کار رو بکنه الکی هم زمین و زمان رو از کار و زندگی ندازه بذاره بدبختا به کارشون برسن..والا..
البته این در صورتیه که زمین و زمان دست یه دست هم داده باشن آدم رو دق بدن..که به احتمال 99.9 درصد این شرایط برات پیش نیومده..مسلما کسایی هستن که خوشبختیه تو آرزوشون هست و برای رسیدن تو بهش حاضرن هر کاری بکنن...مطمئننا هر کسی تو زندگیش همچین کسایی رو داره که بتونه بهشون تکیه کنه.کم کمش اگه این آدما زیاد نباشن ،پدر و مادر مطمئننا این ویژگی رو دارن(اگه پدر و مادر اینجور نیستن من دیگه خودم گزینه خودکشی رو پیشنهاد میکنم)

و چیز دیگه اینکه تو تنهخا کسی نیستی که برات مشکل پیش میاد و میشه گفت شاید همه تو زندگیشون برای یه بار هم که شده این شرایط رو تجربه کردن..همیشه قرار نیست زندگی روی خوشش رو به ما نشون بده ..که اگه اینجور بود زندگی خیلی تکراری و کسل کننده میشد.
شاید بد نباشه که سرگذشت زندگی بنیانگذار شرکت جوینده رو بخونی..که چطور زندگیش یه بار صفر شد و از اول شرو کرد...اگرم خواستی بگو خودم میگم سرگذشتشو..فعلا حسش نیس....قطعا تو زندگیت صفر نشده..

ولی تو کوه درد باش ..طاقت بیار و مرد باش
و این یادت باشه که تو مامان منی ...مامان من باید خیلی قوی باشه....این نکته آخری از همه چیزایی که گفتم مهمتره.

245517_cry.gif

80417_cry2.gif

675819_148fs542321.gif

88719_proudmom.gif

ali_ah

New member
سلام
از اونجایی که اهل شعار دادن هستم چیزی نمیگم فقط اومدم سلامی بگم و ...

ای .. ای .. نمیدونم چرا همه فکر میکنند فقط خودشون مشکلات دارن اگه ادما بیشتر به هم توجه کنند دیگه اشکشون برا خودشون در نمیاد اینقدر که خدا به ما نعمت داده و .. به خیلیا ...

حالا خوبه نخواستم چیزی بگم هااااااااااااا

والا با این نوناشون :21:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Taraa
بالا