نه اینکه بگم دختر خوب کمه ولی حقیقتش رفاه مالی اصلی ترین کمک به ایجاد عشق بعده ازدواجه
تو دنیای امروز ما عشق یعنی پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول پول.....
اگه با یه ماشین مدل بالا بری دانشگاه همه عاشقت میشن.....
اگه باباتون پولدار باشن چه همه عاشقتون میشن........
اگه پول داشته باشی این طوری دوست دارن:28:
نداشته باشی این طوریt0837h0nn8zfqu8ult
اخه تو این مدت که عاشق میشم شب و روز به طرف فکر میکنم و از خوابو خوراک میفتم خیلی ذهنمو درگیر میکنه ولی بعد که میدونم بهش نمیرسم مجبور میشم فراموشش کنمجوابش سادست.این هر چی هست عشق نیست.
اره من یه بار تو عمرم عاشق شدم به هیچ کس نگفتم .حتی با خودش هم حرف نزدم ما با نگاهمون با هم حرف می زدیم اون موقع پیش دانشگاهی بودم اما عشقم موقع زیارت امام حسین<ع> تو حرم به شهادت رسیدوبه آرزوش رسید اخه بمب گذاشته بودن موقعی که خبر شهادتش بهم رسید قلبم یه لحظه گرفت نزدیک بود بمیرم اما میدونید خوش بختی عشقم برام مهم تره از به هم رسیدنمون مطمعنم اون به ارزوش رسید
خیلی باحال اومدی:25r30wi::25r30wi::25r30wi:كي ميخواد به ما نگاه كنه بابا كه ما عاشقش شيم
خوش به حالشاره من یه بار تو عمرم عاشق شدم به هیچ کس نگفتم .حتی با خودش هم حرف نزدم ما با نگاهمون با هم حرف می زدیم اون موقع پیش دانشگاهی بودم اما عشقم موقع زیارت امام حسین<ع> تو حرم به شهادت رسیدوبه آرزوش رسید اخه بمب گذاشته بودن موقعی که خبر شهادتش بهم رسید قلبم یه لحظه گرفت نزدیک بود بمیرم اما میدونید خوش بختی عشقم برام مهم تره از به هم رسیدنمون مطمعنم اون به ارزوش رسید
باشه به توصيت حتما جامه عمل خواهم پوشاندشفیع جان اعتماد به نفستو مخصوصا جلو دختر جماعت حفظ کن دیگه به شوخیم اینو نگو هر کسی جنبه نداره:smiliess (6):
ولی دمت گرم:25r30wi::28: