تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

به نظر منم اینطور آدما باید باشن و حرف بزنن تا بدونیم چه خبره و با این قشر بیشتر آشنا بشیم و بعدا بیشتر به همسر آیندمون توجه کنیم و عشق بورزیم که در دام عشقبازی گروه عشق از روی هوس نیفتن... از کجا معلوم شاید اون پسر بدبخت زن و بچه داشته!!!

شفيع

Well-known member
بنظر من نبايد به كسي كه قرار نيست باهاش ازدواج كني قول الكي بدي.اگه واقعا براي ازدواج نميخوايش رك بهش بگو تا اونم تكليفشو بدونه

bacillus.bs

New member
مشکل همین جاست/بعضی ها اولش برای ازدواج می خواند ولی بعد از یه مدت زده میشند یا این که پای دیگری میاد وسط/شناخت ادما کار سختیه

ariya21

New member
ما انسان ها همیشه پشت نقاب هستیم و هیچوقت قابل شناسایی نخواهیم بود

ariya21

New member
نه اتفاقا حدیث خانم اعتقاد عمومی توی کشور ما اینو در مورد خانومامیگه

Artmis.a

New member
نه اتفاقا حدیث خانم اعتقاد عمومی توی کشور ما اینو در مورد خانومامیگه

نه خیر اصلاً هم اینطوری نیست میبینی طرف سه سال واسه یکی میمیره و زنده میشه
خانوادشو میاره
پاشنه درو از جا میکنه
یهو یه روز میفهمی هفت هشتا دختر دیگه هم زیر سر داشته
فرداش هم خبر ازدواجش با خواهر دوستش که از بچگی عاشقش بوده به گوشت میرسه:smiliess (7):

saeedms

New member
با خوندن نظرات دوستان احساس میکنم بعضیا بدبین و پنهان کار هستن.
به نظر من اونایی که واقعا عاشق خدا هستن رسم دوس داشتن بنده خدا رو بهتر میدانند.
این روزها بعضیا عشق را با دست پس میزنند و با پا پیش می کشند,حیف ار عشق که زیر دست و پاست....

mohana

Well-known member
با خوندن نظرات دوستان احساس میکنم بعضیا بدبین و پنهان کار هستن.
به نظر من اونایی که واقعا عاشق خدا هستن رسم دوس داشتن بنده خدا رو بهتر میدانند.
این روزها بعضیا عشق را با دست پس میزنند و با پا پیش می کشند,حیف ار عشق که زیر دست و پاست....

عشقی واقعی خیلی کمه
این نظر منه!!!!
چون
آقایون تنوع طلبن(بیشتریاشون)
شاید هم من زیادی بدبینم...

pariya

New member
نه خیر اصلاً هم اینطوری نیست میبینی طرف سه سال واسه یکی میمیره و زنده میشه
خانوادشو میاره
پاشنه درو از جا میکنه
یهو یه روز میفهمی هفت هشتا دختر دیگه هم زیر سر داشته
فرداش هم خبر ازدواجش با خواهر دوستش که از بچگی عاشقش بوده به گوشت میرسه:smiliess (7):
موااااااافقممممممم شدید!!!!!!!
کاش میشد هزارتا لایک زد..........

waria

New member
من تا حالا تو این تاپیک نظر نذاشتم...ولی نظر اکثریا رو خوندم...
درمورد سوالی که تو عنوان ذکر شده....باید بگم نه تاحالا به کسی علاقه مند نبودم ونیستم.
در کل به نظرم عشق و عاشقی واینا مال قدیماست...مثل مامان باباهامون که هنوزم با عشق دارن باهم زندگی میکنن.تو زمان ما دیگه این چیزا وجود نداره به نظرم.تبدیل به قصه شده...البته نه که اصلا نباشه ولی خیلی خیلی خیلی نادره.
شاید اونایی که الان به یکی علاقه دارن بگن نه اینطوری نیست و عشقشون واقعیه(که از تهِ دلم امیدوارم اینطوری باشه:riz304:)ولی....هیچی دیگه
:smiliess (12):
ایشالا همه جوونا عاقبت به خیر بشن:riz277:

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
درمورد سوالی که تو عنوان ذکر شده....باید بگم نه تاحالا به کسی علاقه مند نبودم ونیستم.
در کل به نظرم عشق و عاشقی واینا مال قدیماست...مثل مامان باباهامون که هنوزم با عشق دارن باهم زندگی میکنن.تو زمان ما دیگه این چیزا وجود نداره به نظرم.تبدیل به قصه شده...البته نه که اصلا نباشه ولی خیلی خیلی خیلی نادره.
شاید اونایی که الان به یکی علاقه دارن بگن نه اینطوری نیست و عشقشون واقعیه(که از تهِ دلم امیدوارم اینطوری باشه ولی....هیچی دیگه

ایشالا همه جوونا عاقبت به خیر بشن

111111111111111111000000000000000000000000000000000 تا لایک:28::applause::auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
شاید اونایی که الان به یکی علاقه دارن بگن نه اینطوری نیست و عشقشون واقعیه(که از تهِ دلم امیدوارم اینطوری باشه:riz304:)ولی....هیچی دیگه
:smiliess (12):
ایشالا همه جوونا عاقبت به خیر بشن:riz277:

بذار جای خالی رو من پر کنم
شاهنامه آخرش خوشه:sad:

saeedms

New member
عشقی واقعی خیلی کمه
این نظر منه!!!!
چون
آقایون تنوع طلبن(بیشتریاشون)
شاید هم من زیادی بدبینم...
اصلا عشق انسان به موجودات مادى، عشق واقعی نیست که مقصر پسرا باشن یا دخترا . آدمى زمانى که در چیزى و یا کسى کمالى را مى‏بیند، به آن علاقه‏مند مى‏گردد و خداوند کمال مطلق است بنابراین عشق واقعی تنها عشق به خداست اما از طرفی هم عشق زمینی بعضى از کمالات و زیبایى‏ها یی را دارد که در حقیقت برگرفته از جمال و کمال محبوب حقیقى است و بنابراین آن هم به عشق ورزیدن نیاز دارد.

بالا