سلام دوست گرامی تبریک میگم. نگران نباش خیلی راحته اول کلمه ویرایش رو در بالای صفحه بزن بعد روی مربع کنار شهر کلیک کن. سپس اسم شهرت رو در کادری که میاد همراه با استان درج کن و روی جستجو کلیک کن تا بیاره در نهایت روی نتیجه جستجو باز کلیک کن تا اد بشه به همین راحتیسلام به همگی منم ایران قبول شدم اما موقع ثبت نام نمیتونم شهر محل سکونت یا تحصیل رو وارد کنم و نمیتونم ثبت نام کنم اگه کسی میدونه بهم بگه چی کار کنم خیلی استرس دارم
همون مربع کنارو که باز میکنم اسم شهرا رو نمیاره اصلا صفحه تغییر نمیکنه
صبر کن باید بهت شماره دانشجویی بدن بعدسلام دوستان بالاخره ثبت نامم تایید شد...حالا باید بریم دنبال ضامن و خوابگاه:auizz3ffy9vla57584x
ضامن برای خوابگاه ی حرکت جدیده انگار دوستای من علوم ثبت نام کردن نخواسته بوده
صبر کن باید بهت شماره دانشجویی بدن بعد
نه شنبه میادشماره دانشجویی شما اومد؟؟؟
معاونت دانشجویی و فرهنگی - اخبار > فرم تعهد محضری، فرم درخواست ودیعه مسکن و دستورالعمل اجرایی استفاده از تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجو�
بچه ها این قظیش چیه
- - - Updated - - -
معاونت دانشجویی و فرهنگی - اخبار > فرم تعهد محضری، فرم درخواست ودیعه مسکن و دستورالعمل اجرایی استفاده از تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجو?
بچه ها این قظیش چیه
آره قبول میکنه اصلاواسه تعهدنیازی به شماره دانشجویی نیست فرمشوازسایت میگیری بایه ضامن میری یه دفترخونه کاراشوانجام میدی ....من انجامش دادم 40 تومنم هزینش شد.....بچه هاااااااااااااا
من هنوز شماره دانشجویی ندارم.
نمیشه بدون شماره دانشجویی برم دفتر ثبت؟؟؟؟
دانشگاه قبول میکنه ازم؟
کدوم فرم؟؟؟؟بچه ها اون فرم مشخصات مال هسته تحقیق و نظر دهی رو نوشته تایپ و تکمیل کنیم بعد پرینت بگیریم
این یعنی دستی پرش نکنیم؟؟؟