کد ملی نوشته نه شماره دانشجویی
سلام...یه راهنمایی هم د رباره این اطلاعیه میخوام :
معاونت آموزشی - اخبار > اعلام زمان ثبت نام و آغاز سال تحصیلی جدید
منظظورشون ثبت نام حضوریه دیگه؟
ثبت نام 28مه دیگه.ما برنامه کلاسیمونم گذاشتن .خیلی بده.شنبه تا چهارشنبه پره
دوستانی که دانشگاه ایران قبول شدن تبریک میگم. من دوره کارشناسی اونجا بودم ..از هر نظر عالیه ... البته بعد از ادغام با دانشگاه تهران بچه ها میگفتن وضعیت بد شد .. ولی کم کم میگن دوباره با جدا شدن داره خوب میشه ... آقایون رفتید واسه گرفتن خوابگاه بگید میخوام برم خوابگاه امام علی .... ما که میگفتیم هتل امام علی ..سووئیتی هست و خیلی خوب .. از نظر غذا و امکانات در کل عالی بود ... براتون بهترین هارو آرزو دارم ..شاد باشید.
دوستانی که دانشگاه ایران قبول شدن تبریک میگم. من دوره کارشناسی اونجا بودم ..از هر نظر عالیه ... البته بعد از ادغام با دانشگاه تهران بچه ها میگفتن وضعیت بد شد .. ولی کم کم میگن دوباره با جدا شدن داره خوب میشه ... آقایون رفتید واسه گرفتن خوابگاه بگید میخوام برم خوابگاه امام علی .... ما که میگفتیم هتل امام علی ..سووئیتی هست و خیلی خوب .. از نظر غذا و امکانات در کل عالی بود ... براتون بهترین هارو آرزو دارم ..شاد باشید.
مرسی ازاطلاعاتتون....فقط یه سوال شرایط خابگاه دادنشون چطوریاس راحت میدن یانه وشهریش درچه حدیه همچنین وضعیت خابگاهای دخترانش به همین خوبیه پسرانشه که گفتید؟
زمان و نحوه ثبت نام خوابگاه دانشجویان جدیدالورود در سامانه اسکان
ثبت نام دانشجویان غیربومی از تاریخ 15 لغایت 25 شهریور ماه آغازخواهد شد.لذا، دانشجویان محترم جدیدالورد واجد شرایط خوابگاه پس از ثبت نام آموزشی ، با داشتن شماره دانشجویی، کدملی و اسکن تعهد محضری و فرم محارم برای خواهران می توانند با مراجعه به سایت اینترنتیwww.eskan.iums.ac.ir ومطالعه راهنمای ثبت نام نسبت به تکمیل تقاضانامه خود اقدام نمایند........