تاپیک دربه در

mahsa.

New member
برا خودم هیچی نمیخوام
هیچی ..............دیگه هیچی به دردم تو این زندگی نمیخوره
ولی تورو به خداییت توروربه امام زمانت تو این غروب جمعه خودت مشکل خواهرم و درست کن سپردمش دست خانم معصومه بغیر تو و اون کسیوتو اون شهر غزیب نداره خدایااااااااااااااا میشنوی چی میگممممممممممممممممممممممممممممممممم.

mahsa.

New member
دستام مثل دست میت یخ
توان هیچکاری و ندارم چقدر بده تو اتاقت تنها باشی و ازترش قرمزی چشمات اشکاات و تو بریزییییییییییییییی

mohana

Well-known member
مهسا خواهریم...ان شالله به همین وقت اذان مشکل خواهرت حل میشه...
ان شالله...
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

mohammad63

Well-known member
مهسا جان ......... هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند
درست موقعی که ما باید تسلیم تقدیر باشیم ........ ناخواسته مقابلش می ایستیم ............ به خداوند اعتماد داشته باش ..........
من هم همین دیروز مادرمو از بیمارستان آوردم ........... بیا تسلیم خواسته او باشیم ......... فکر نکنم ضرر کنیم ....
امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سوء . بحق اسم اعظمت یا من اسمه دوا و ذکره شفا ...........

- - - Updated - - -

مهسا جان ......... هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند
درست موقعی که ما باید تسلیم تقدیر باشیم ........ ناخواسته مقابلش می ایستیم ............ به خداوند اعتماد داشته باش ..........
من هم همین دیروز مادرمو از بیمارستان آوردم ........... بیا تسلیم خواسته او باشیم ......... فکر نکنم ضرر کنیم ....
امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سوء . بحق اسم اعظمت یا من اسمه دوا و ذکره شفا ...........

• Like

marzi ba

Well-known member
دعای سریع الاجابه

اَللّهُمَّ اِنّى‏ اَطَعْتُكَ فى‏ اَحَبِ‏
خدایا همانا من در محبوبترین‏

الْأَشْیآءِ اِلَیْكَ وَهُوَ التَّوْحیدُ، وَلَمْ اَعْصِكَ فى‏ اَبْغَضِ الْأَشْیآءِ اِلَیْكَ وَهُوَ
چیزها در نزد تو كه عبارت از توحید و یگانگیت بود از تو پیروى كردم و در مبغوض‏ترین چیزها در نزدت كه عبارت‏از

الْكُفْرُ، فَاغْفِرْ لى‏ ما بَیْنَهُما یا مَنْ اِلَیْهِ مَفَرّى‏ آمِنّى‏ مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ‏
كفر بتو بود نافرمانیت نكردم پس‏آنچه دراین میان است ازگناهانم بیامرز اى‏كه بسوى‏اوست گریزگاه من مرااز آنچه به خاطر

اِلَیْكَ، اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الْكَثیرَ مِنْ مَعاصیكَ، وَاقْبَلْ مِنِّى‏ الْیَسیرَ مِنْ‏
آن بسویت پناه آوردم امان بخش خدایا بیامرز گناهان بسیارم را و بپذیر از من‏

طاعَتِكَ، یا عُدَّتى‏ دُونَ الْعُدَدِ، وَیا رَجآئى‏ وَالْمُعْتَمَدَ، وَیا كَهْفى‏
طاعت اندكم را اى ذخیره در مقابل سایر ذخیره‏ها و اى مایه امید و تكیه‏گاه من و اى پناهگاه‏

وَالسَّنَدَ، وَیا واحِدُ یا اَحَدُ، یا قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ، اَللَّهُ الصَّمَدُ، لَمْ یَلِدْ وَلَمْ‏
ونگهبانم و اى‏یگانه‏اى یكتا اى‏آنكه دروصف‏خود به پیغمبرت گفتى بگو او خداى یكتا است خدا بى‏نیاز است، نزاید و نه‏

یُولَدْ، وَلَمْ یَكُنْ لَهُ كُفُواً اَحَدٌ، اَسْئَلُكَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَیْتَهُمْ مِنْ خَلْقِكَ‏
زاییده شده و نیست برایش همتا و مانندى هیچكس از تو مى‏خواهم به حق آنانكه از میان خلق خود آنها را برگزیدى‏

وَلَمْ تَجْعَلْ فى‏ خَلْقِكَ مِثْلَهُمْ اَحَداً، اَنْ‏تُصَلِّىَ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَتَفْعَلَ‏
و در خلق خود هیچكس را مانند ایشان نكردى كه درود فرستى بر محمد و آل او و درباره من انجام دهى‏

بى‏ ما اَنْتَ اَهْلُهُ، اَللّهُمَّ اِنّى‏ اَسْئَلُكَ بِالْوَحْدانِیَّهِ الْكُبْرى‏ وَالْمُحَمَّدِیَّهِ
آنچه را تو شایسته آنى خدایا از تو خواهم به حق مقام وحدانیت و یكتایى بزرگ خودت و به مقام محمدى‏

الْبَیْضآءِ، وَالْعَلَوِیَّهِ الْعُلْیا، وَبِجَمیعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلى‏ عِبادِكَ،
آن مقام تابنده و به مقام علوى آن مقام والا و به تمام حجتهاى خود بر بندگانت‏

وَبِالْإِسْمِ الَّذِى‏ حَجَبْتَهُ عَنْ‏خَلْقِكَ، فَلَمْ یَخْرُجْ مِنْكَ اِلاَّ اِلَیْكَ، صَلِ‏عَلى‏
و به حق آن نامى كه از خلق خود پنهان داشتى كه اظهار نشود از تو مگر بخودت كه درود فرستى بر

مُحَمِّدٍ وَآلِهِ، وَاجْعَلْ لى‏مِنْ اَمْرى‏ فَرَجاً وَمَخْرَجاً، وَارْزُقْنى‏ مِنْ‏حَیْثُ‏
محمد و آل محمد و براى من در كارم گشایش و راه نجاتى قرار دهى و به من روزى دهى از آنجا كه‏

اَحْتَسِبُ وَمِنْ حَیْثُ لااَحْتَسِبُ، اِنَّكَ تَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَیْرِ حِسابٍ.
گمان دارم و از آنجا كه گمان ندارم كه تو روزى دهى هر كه را بخواهى بى‏حساب.‏

• Like

@... zahra

New member
خدایا همه گرفتارارو نجات بده...مهسا رم...میدونم من دعام مستجاب بود خودم به جایی میرسیدم...حالا من هیچ...ی بنده خوب داری که..خاطر اونا:sad:

• Like

یاسمن

New member
دستام مثل دست میت یخ
توان هیچکاری و ندارم چقدر بده تو اتاقت تنها باشی و ازترش قرمزی چشمات اشکاات و تو بریزییییییییییییییی

مهسا جونم نبینم غمتو ، ایشالا هر چی تو دلته خدا مستجابش کنه

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:
  • Like

sepid71

New member
ای خدا به حق این جمعه ....به حق امام زمان .....مشکل خواهر مهسا رو حلش کن .....خدا جونم .... خدا جون مهربونم
اشک تو چشام جمع شده .....
ای خدا ............. حال همرو خوب کن .......دل همرو شاد کن ........ما ک کسیو جز تو نداریم ....

• Like

N@RVIN

Well-known member
خدایا ماه خودت شده اما من چن روزه هرکیو می بینم حالش بده مشکل داره(خودمم که دیگه هیچی افسرده شدم)

خدایا به حق همین روزهای عزیزت بحق روزهای خودت مشکلات همه رو هموار و ختم به خیر کن.

مهسا عزیزم ایشالا هر چه زودتر مشکلتون حل بشه به خیرخواهی خدا اعتماد کن هرچند میدونم وختی آدم تو مشکل هست زندگی براش سخت میشه و صبرش از دست میره.
:riz304:

• Like

mahsa.

New member
دلتنگی
تنها نصیب من بود
از تمام زیبایی هایت

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
برنگرد،
که بر نمی گردی تو هیچوقت
نمی خواهمم داشته باشمت،نترس فقط بیا
در خزان خواسته هام کمی قدم بزن تا ببینمت
دلم برای راه رفتنت تنگ شده است…

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: N@RVIN

mahsa.

New member
رسیده ام به حس برگی که میداند باد از هر طرف بیاید سرانجامش افتادن است !

mahsa.

New member
من به دلتنگی شبهای ملول
و تهی مانده خود از شادی
ذهنم از خاطرها سرشار
من به تنهایی خویش و به تنهایی باغ…
و به یک معجزه می اندیشم…

mahsa.

New member
نمیدانم از دلتنگی عاشقترم یا از عاشقی دلتنگ تر
فقط میدانم در آغوش منی ، بی آنکه باشی
و رفتی ، بی آنکه نباشی . .

mahsa.

New member
اونائی که ما عاشقشون هستیم هیچ وقت از ما دور نمیشوند
هر روز کنار ما راه میروند اما دیده نمیشوند … شنیده نمیشوند
و هنوز نزدیک و هنوز عاشق … هنوز دلتنگ و خیلی عزیز . . .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

mahsa.

New member
دوست داشتن تمثیلی از نفس کشیدن من است، سزاواری من در زندگی، شایستگی‌ام در بودن!
… اگر سزا بود چنان در آغوش‌ می‌فشردم که یکی گردیم، و در آن پیکر، نه من
دلتنگ
می‌شدم، نه او می‌گریخت

- - - Updated - - -

سرسوزنی اگر مرا میخواست ، زمین و زمان را به هم میدوختم !

- - - Updated - - -

این روزها احساس میکنم چقدر شبیه سکوتم ، با کوچکترین حرفی میشکنم !

- - - Updated - - -

ﺍﺳﻤﺖ ﭼﻪ ﺑﻮﺩ ؟
ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺖ ﮐﻨﻢ . . .

- - - Updated - - -

.
تازه فهمیدم چرا پشت سر مرده ها آب نمی ریزند …
چون این دنیا ارزش برگشتن ندارد … !
.

- - - Updated - - -

کاش فقط یک نفر بود که وقتی بغض میکردم ، بغلم میکرد و میگفت گریه کنی میکشمتا …

mahsa.

New member
درد یعنی‌ سرت به همون سنگی‌ بخوره که به سینه میزدی …

- - - Updated - - -

خیلی سخته که عشقت رو با کس دیگه ای ببینی بعد بهش اس ام اس بدی کجایی ؟
بگه تو قلبتم . . . !
.

mahsa.

New member
امشب تمام گذشته ام را ورق زدم :
پر از لحظه های سیاه ، لحظه های داغ و پرالتهاب بی قراری ، دلتنگی افسرده ، خاموشی ، سکوت ، اشک ، سوختن …. چیزی نیافتم .
نفرین به بودن وقتی با درد همراه است

- - - Updated - - -

خیلى از اونایی که بودن ، دیگه نیستن چون دیگه اونایی نیستن که بودن …

- - - Updated - - -

چه زخم هایی بر دلم خورد تا یاد گرفتم که هیچ نوازشی بی درد نیست !

mahsa.

New member
یکی بود ، هیچکس نبود …
گفته بودم که قصه من شنیدن ندارد …

بالا