تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

foroozan

New member
ایشالا خدا مادرتون رو شفا بدن.

منم اماده هستم.خانم فروزان دوست من انقد نگران نباشید. ایشالا که امسال موفق خواهید شد

انشاالله
انشاالله که همه دوستان قبول شن منم همینطور ممنونم nocerinoعزیز.برای همتون ارزوی قبولی وسربلندی میکنم

majede

New member

ال-فوکوز یک قند مشتق شده از گالاکتوز

ال-رامنوز یک قند مشتق شده از مانوز می باشند

majede

New member

لاکتون ها حاصل اکسیداسیون کربن انومری درقندهای حلقوی هستند.

BBT

New member
سلام بچه ها منم یه نکته بگم بی نصیب نمونده باشم
دارو های سولفونیل اوره برآی دیابتی ها تجویز میشن.مکانیسمشون جالبه این ها میان کارنیتین آسیل ترانسفراز 1 زو مهار میکنه بعد اگه گفتی چی میشه
افرین
بعد آسیل کوا نمیتونه وازد میتوکندری بشه و اکسیدان بشه بعدش چی میشه
افرین مقدار آستیل کوا کم میشه
حالا چه ربطی به دیابت داشت
آها
از دو راه اولا این که اکسیداسیون انرژی لازم رو برآی گلوکونوعوژنز تامین میکنه که دیگه نمیشه
بعد مهمتر این که آستیل کوا که فعال کننده آنزیم پیروات کربوکسیلاز هست مهار میشه.
ارزوی موفقیت دارم برآی همتون

آخرین ویرایش:

nocerino

New member
اپران لاکتوز : اپران لاکتوز دارای 3 ژن ساختمانی (lacA-lacZ- lacY) و یک ژن تنظیمی (laci) و 2 پروموتر و 3 اپراتور (o1-o2-o3) است :
ژن lacZ: انزیم B گالاکتوزیداز رو کد می کند.این انزیم در تبدیل لاکتوز به گلوکز و گالاکتوز و همچنینی در تبدلید لاکتوز به الو لاکتوز نقش دارد
ژن lacY: این ژن انزیم پرمئاز رو کد می کند.این پروتیئن در انتقال لاکتوز به سیتوپلاسم سلول نقش دارد
ژن lac A: این ژن انزیم B گالاکتوزیدترانس استیلاز را کد می کند. این انزیم لاکتوز اضافی سلول را استیله کرده و باعث خارج شدن لاکتوز استیله از سلول میشود.
lac i: پروتئین سرکوبگر را کد میکند: سرکوبگر با اتصال به اپراتور مانع حرکت RNA پلیمراز و رونویسی از ژن های ساختمانی میشود.

o1 اپراتور اصلی وo2 وo3 اپراتور های فرعی هستند.پروموتر محلی است که انزیم RNA پلیمراز به ان متصل می شود.از دو پور موتر یکی از انها مربوط به ژن های ساختمانی و دیگری مربوط ژن تنظیمی هست.

آخرین ویرایش:

nocerino

New member
rep پروتئین همانند DnaB فعالیت هلیکازی دارد اما با سرعتی بیشتر از DnaB.گفته میشود rep پروتئین محل کارش رو ی رشته های پیشرو ست و dna B محل کارش رشته های پس رو میباشد.

dnaB یک پروتئین هگزامر است که به هر زیرواحد ان DnaC متصل است که بعنوان پیشبرنده ی Dna B در همانند سازی نقش دارد.مثل یک تاکسی عمل می کند

آخرین ویرایش:

nocerino

New member
دوستای بیوشیمیست بسیار محترمم سلام خوبید؟.شما دوستای خوبم که بیوشیمی میخونید و علاقه به بیو دارید بنظر من ادم هایی خاص هستید.ادم هایی بسار خوب و دوست داشتنی و با
فهمو شعور.البت جسارت به دوستان دیگه ای که در رشته های دیگه فعالیت می کنند نشه.همه ی دوستانی که کلا در گرایش های علوم پایه ی پزشکی تلاش می کنند عزیز و قابل احترام اند.

با این امادگی که من از شما سراغ دارم عمرا کسی از شما دوستان بیوشیمیستم قبول نشید. بچه ها میدونید که از سال 91 درس اصلی بسیار مهم شده بطوری که الان بالا زدن در درس اصلی قبولی رو تضمین میکنه.

از سال 91 کسی نمیتونه دیکه با بالا زدن درس زبان به موفقیتی برسه چون حتمما باید درس اصلیشم خوب بزنه.پس خوب با هم بخونیم .

روز 4شنبه مورخ 8 خرداد همگی بچه ها میتونید یه سر به این پست بزنید .چند نکته هست از ازمون پارسال یاد گرفتم که دوست دارم برای شما دوستان بسیار خوبم بگم.پس همراه

bakhshi

New member
دوستای بیوشیمیست بسیار محترمم سلام خوبید؟.شما دوستای خوبم که بیوشیمی میخونید و علاقه به بیو دارید بنظر من ادم هایی خاص هستید.ادم هایی بسار خوب و دوست داشتنی و با
فهمو شعور.البت جسارت به دوستان دیگه ای که در رشته های دیگه فعالیت می کنند نشه.همه ی دوستانی که کلا در گرایش های علوم پایه ی پزشکی تلاش می کنند عزیز و قابل احترام اند.

با این امادگی که من از شما سراغ دارم عمرا کسی از شما دوستان بیوشیمیستم قبول نشید. بچه ها میدونید که از سال 91 درس اصلی بسیار مهم شده بطوری که الان بالا زدن در درس اصلی قبولی رو تضمین میکنه.

از سال 91 کسی نمیتونه دیکه با بالا زدن درس زبان به موفقیتی برسه چون حتمما باید درس اصلیشم خوب بزنه.پس خوب با هم بخونیم .

روز 4شنبه مورخ 8 خرداد همگی بچه ها میتونید یه سر به این پست بزنید .چند نکته هست از ازمون پارسال یاد گرفتم که دوست دارم برای شما دوستان بسیار خوبم بگم.پس همراه

:thumbsupsmileyanim:

rozhan20

New member
اسید های آمینه شاخه دار لوسین , ایزولوسین و والین برخلاف بقیه اسید های آمینه در کبد تجزیه نمی شوند بلکه در عضله ,بافت چربی ,کلیه و مغز به عنوان سوخت مصرف میشوند و به 5 کوفاکتور شامل
تیامین پیرو فسفات ,ریبوفلاوین ,NAD , لیپوات وcoA نیاز دارنددر صورت نقص در آنزیم تجزیه کننده یعنی کمپلکس دهیدروژناز آلفا کتو اسیدهای شاخه دار بیماری ادرار شربت افرا را باعث میشوند

آخرین ویرایش:

rozhan20

New member
پیچیده ترین مسیر کاتابولیسم اسیدهای آمینه مربوط به تریپتوفان است

rozhan20

New member
نکته: پیش سازملاتونین تریپتوفان و پیش ساز ملانین تایروزین است

rozhan20

New member
گولبولهای قرمز و شبکیه چشم در هر شرایطی فقط از گلوکز به عنوان سوخت استفاده میکنند

rozhan20

New member
هضم prهای کروی با منشا حیوانی تقریبا کامل انجام میشود ولی هضم prهای رشته ای نظیر کراتین نسبی است

rozhan20

New member
آنسفالومیوپاتی میتوکندریایی همیشه از طریق مادر منتقل میگردد

rozhan20

New member
پروستاسایکلین مانع انعقاد خون میشود و ترومبوکسان باعث انعقاد خون

majede

New member
در هنگام سنتز sam و b12 هر سه گروه فسفات atp یکجا جدا میشوند

هموسیستئین با دریافت گروه متیل از متیل-b12 تبدیل به متیونین می شود و متیونین با ازاد سازی یک پیروفسفات و یک فسفات از atp به s-ادنوزیل متیونین تبدیل می شود.

بالا