foroozan
New member
ایشالا خدا مادرتون رو شفا بدن.
منم اماده هستم.خانم فروزان دوست من انقد نگران نباشید. ایشالا که امسال موفق خواهید شد
انشاالله
انشاالله که همه دوستان قبول شن منم همینطور ممنونم nocerinoعزیز.برای همتون ارزوی قبولی وسربلندی میکنم
ایشالا خدا مادرتون رو شفا بدن.
منم اماده هستم.خانم فروزان دوست من انقد نگران نباشید. ایشالا که امسال موفق خواهید شد
دوستای بیوشیمیست بسیار محترمم سلام خوبید؟.شما دوستای خوبم که بیوشیمی میخونید و علاقه به بیو دارید بنظر من ادم هایی خاص هستید.ادم هایی بسار خوب و دوست داشتنی و با
فهمو شعور.البت جسارت به دوستان دیگه ای که در رشته های دیگه فعالیت می کنند نشه.همه ی دوستانی که کلا در گرایش های علوم پایه ی پزشکی تلاش می کنند عزیز و قابل احترام اند.
با این امادگی که من از شما سراغ دارم عمرا کسی از شما دوستان بیوشیمیستم قبول نشید. بچه ها میدونید که از سال 91 درس اصلی بسیار مهم شده بطوری که الان بالا زدن در درس اصلی قبولی رو تضمین میکنه.
از سال 91 کسی نمیتونه دیکه با بالا زدن درس زبان به موفقیتی برسه چون حتمما باید درس اصلیشم خوب بزنه.پس خوب با هم بخونیم .
روز 4شنبه مورخ 8 خرداد همگی بچه ها میتونید یه سر به این پست بزنید .چند نکته هست از ازمون پارسال یاد گرفتم که دوست دارم برای شما دوستان بسیار خوبم بگم.پس همراه
در هنگام سنتز sam و b12 هر سه گروه فسفات atp یکجا جدا میشوند