تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

parsa90

New member
دوستان بیوشیمی دان یه سوال از خدمتتون داشتم
ممنون میشم یه کم توضیح بدید ممنون میشم دوستان با فونت درشتری بنویسن که بتونیم بخونیم :smiliess (4):
در دیابت شیرین درمان نشده میزان اگزالواستات چرا محدوده؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم
مکانیسنم عبور لیپید در غشا؟
1: انتشار ساده
2: انتقال فعال
3: تسهیل شده
4: هم انتقالی
این سوال بیوتک 88 بوده زده انتقال فعال ولی به نظر من انتشار ساده میشه
شما دلیل قانع کننده ای دادید؟
ممنون

majede

New member
دوستان بیوشیمی دان یه سوال از خدمتتون داشتم
ممنون میشم یه کم توضیح بدید ممنون میشم دوستان با فونت درشتری بنویسن که بتونیم بخونیم :smiliess (4):
در دیابت شیرین درمان نشده میزان اگزالواستات چرا محدوده؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم
مکانیسنم عبور لیپید در غشا؟
1: انتشار ساده
2: انتقال فعال
3: تسهیل شده
4: هم انتقالی
این سوال بیوتک 88 بوده زده انتقال فعال ولی به نظر من انتشار ساده میشه
شما دلیل قانع کننده ای دادید؟
ممنون

پارسا این اگزالواستات تو مسیر کربس تولید میشه و نیز تو مسیر گلوکونئوژنز از پیرووات...پیروات هم تو مسیر گلیگولیز از گلوکز تولید میشه
پس تو دیابت که درمان هم نشه(بخاطر نقص در تولیدو ترشح و جدب انسولین) گلوگز خون بالاست و چون جدب بدن نمیشه از طریق ادرار دفع میشه..

سواله 2 هم منم فک میکنم انتشار ساده بشه

آخرین ویرایش:

majede

New member

پروتئین کلاترین به ایجاد وزیکول های آندوسیتیک کمک میکند

bakhshi

New member
va mitune baese napaydari bashe!!?chon nesbat be denatore shodan moghaveme!!doroste
?albate man reshtam taghziyast va bioshimim ziyad khub nist

majede

New member
va mitune baese napaydari bashe!!?chon nesbat be denatore shodan moghaveme!!doroste
?albate man reshtam taghziyast va bioshimim ziyad khub nist

ببین من اگه درست بگم این کلاژن دارای ساختار دوم که از سه زنجیرتشکیل شده که با مارپیچ الفا فرق میکنه و دارای سه اسید امینه ی گلایسین پرولین و هیدروکسی پ

majede

New member

فعال سازی قند ها با عمل فسفریلاسیون و نیزاتصال به نوکلئوزید دی فسفات ها انجام می شود

nocerino

New member
ببینید پرولین و گلایسین بر هم زننده ی مارپیج الفا هستند.ما بیشتر پرولین

nocerino

New member
هیدروکسی پرولین و هیدروکسی لیزین در مارپیچ کلاژن هستند که با مارپیچ الفا خیلی فرق میکنه.کل مارپیچ رشته راست گرد هست اما جهت چرخش سه رشته به دور هم فرق میکنه

majede

New member
هیدروکسی پرولین و هیدروکسی لیزین در مارپیچ کلاژن هستند که با مارپیچ الفا خیلی فرق میکنه.کل مارپیچ رشته راست گرد هست اما جهت چرخش سه رشته به دور هم فرق میکنه

بله نوسرینو ایشون سوالشون در مورده مارپیچ الفا بود که کلاژن با مارپیچ الفا فرق داره وحتی نوع اسید امینه هاش.
پس هیدروکسی پرولین تو مارپیچ الفا قرار نمیگیره و باعث ناپایداری ان میشود

majede

New member

اپی نفرین حاصل متیلاسیون نوراپی نفرین در مدولای آدرنال می باشد که s-ادنوزیل متیونین دهنده ی متیل می باشد.

rozhan20

New member
بیوسنتز ایکوزانوئیدها توسط آنزیم سیکلو اکسیژناز تنظیم میگردد

rozhan20

New member
[در شرایط طبیعی غلظت گلوتامین در خون بیشتر از بقیه aa است و در حالت گرسنگی غلظت آلانین بیشتر است

بالا