biology2012
New member
سلام واقعا این نکات خیلی جالبه من هم اگه وقت کردم حتما نکات کنکوری رو میزارم
کمبود آنزیم الفا گالاکتوزیداز a باعث بیماری فابری می شود
علائم:خراشیدگی پوست-نارسائی کلیه-.......
ماده ذخیره شده:سرامید تری هگزوزید
بیوشیمیست های محترم ،خواهشمندم:اولافرق بیماری فاربررابافابری که یک نکته راجع به هردودرصفحه3 دوستان گفته بودندرولطفاتوضیح بدین،دوما،درهردوعامل بیماری آیاکمبودسرامیدهست؟ممنون میشم کامل تشریح کنیدبرام.
فاصلۀ بین بیوشیمیست و کسی که بیوشیمی خونده
به نظر من در علوم تجربی (خصوصا بیوشیمی) دانش تئوری بخش خیلی خیلی کوچیکی از کاره و روز به روز هم داره بی اهمیت تر میشه. امروزه دیگه با وجود اینترنت و ارتباطاتی که وجود داره دیگه مهم نیست که بدونی گلوکز چند کربن داره. با فشار یک دکمه در کمتر از یک ثانیه همه چیز رو میتونی بفهمی. به نظر من در علوم تجربی باید بلد باشیم کار انجام بدیم. زمانی به خودم میگم بیوشیمیست که بتونم کریستالوگرافی پروتئین رو انجام بدم یا بتونم نمودارهای ان ام آر پروتئین ها رو تفسیر کنم.. تا قبل از اون روز فقط کسی هستم که در مورد بیوشیمی کتاب زیاد خونده.
تا حالا بهش فکر کردین؟ خیلی از پروتئین ها اصلا با قوی ترین میکروسکوپهای ساخت بشر هم دیده نمیشن. توی یه قطرۀ آب انتهای سمپلر ما فقط میدونیم این پروتئین یه جایی توی این قطرۀ آبه همین. ولی به کمک متدهای جدید میتونیم بفهمیم همین پروتئینی که نمیتونیم ببینیمش چند تا امینواسید داره و ترتیب اسیدهای آمینش چیه!
متاسفانه تا اینجا که توی دانشگاه فقط علم تئوری به ما یاد دادن امیدوارم بیوشیمی بالینی ارشد دیگه اینطوری نباشه.
فاصلۀ بین بیوشیمیست و کسی که بیوشیمی خونده
به نظر من در علوم تجربی (خصوصا بیوشیمی) دانش تئوری بخش خیلی خیلی کوچیکی از کاره و روز به روز هم داره بی اهمیت تر میشه. امروزه دیگه با وجود اینترنت و ارتباطاتی که وجود داره دیگه مهم نیست که بدونی گلوکز چند کربن داره. با فشار یک دکمه در کمتر از یک ثانیه همه چیز رو میتونی بفهمی. به نظر من در علوم تجربی باید بلد باشیم کار انجام بدیم. زمانی به خودم میگم بیوشیمیست که بتونم کریستالوگرافی پروتئین رو انجام بدم یا بتونم نمودارهای ان ام آر پروتئین ها رو تفسیر کنم.. تا قبل از اون روز فقط کسی هستم که در مورد بیوشیمی کتاب زیاد خونده.
تا حالا بهش فکر کردین؟ خیلی از پروتئین ها اصلا با قوی ترین میکروسکوپهای ساخت بشر هم دیده نمیشن. توی یه قطرۀ آب انتهای سمپلر ما فقط میدونیم این پروتئین یه جایی توی این قطرۀ آبه همین. ولی به کمک متدهای جدید میتونیم بفهمیم همین پروتئینی که نمیتونیم ببینیمش چند تا امینواسید داره و ترتیب اسیدهای آمینش چیه!
متاسفانه تا اینجا که توی دانشگاه فقط علم تئوری به ما یاد دادن امیدوارم بیوشیمی بالینی ارشد دیگه اینطوری نباشه.
با سلام به آلدوز عزیز و بقیه بچه هایی که دارن واسه قبولی ارشد بیوشیمی بالینی تلاش می کنند، در مورد این مطلب آلدوز"
زمانی به خودم میگم بیوشیمیست که بتونم کریستالوگرافی پروتئین رو انجام بدم یا بتونم نمودارهای ان ام آر پروتئین ها رو تفسیر کنم.. تا قبل از اون روز فقط کسی هستم که در مورد بیوشیمی کتاب زیاد خونده"
باید بگم که این کارا که گفتین هیچ کدومش تو حوزه بیو بالینی نیست اکه به همچین مباحثی علاقه دارین بیوشیمی پایه به اهداف شما نزدیک تره و نکته دیگه اینکه فکر نکنید همه این چیزایی که تو کتابا میخونین تو دانشگاه ،حتی تو جایی مث تهرانش ،قابل انجامه .بیو بالینی همونطور که از اسمش پیداس کاربرد بیو در پزشکی و امور بالینی ه.
موفق باشید.
.
سلام بچه ها من تازه این تایپیکو دیدم دستتون درد نکنه تایپیک خوبیه چشم به این سوال خورد در مورد این که گلیکوژن انتهای احیا کننده داره یا نه؟
منابع در این مورد هر کدوم یه نظری داره مثلا تو کتاب و جزوه دکتر احسانی نوشته که به جز یه سر احیا کننده (سر متصل به ریشه تیروزین گلیکوژنین) تمامی انتها های گلیکوژن غیر احیاء کننده است یعنی گلیکوژن انتهای احیاء کننده داره ولی تو کتاب تست و خلاصه دکتر پروین پاسالار نوشته که گلیکوژن انتهای احیاء
کننده نداره تو کتاب لنینجرم نوشته که گلیکوژنین با اتصال کوالانسی به تنها انتهای احیاء کننده گلیکوژن باقی می ماند یعنی گلیکوزن انتهای احیا کننده دارد جواب این که گلیکوژنین در بافت عضله(بیشترین ذخیره گلیکوژن نسبت به کبد) در مرکز گرانول گلیکوژن باقی می ماند پس گلیکوزن در بافت عضله به صورت غیر احیاء کننده می باشد ولی در کبد که ظرفیت بالایی برای سنتز گلیکوژن نسبت به عضله دارد تعداد زیادی از گرانول های گلیکوژنی فاقد مولکول گلیکوژنین مرکزی هستند پس بیشتر گلیکوژن کبد به صورت انتهای احیا کننده می باشد به خاطر اینکه بیشترین گلیکوزن ذخیره شده بدن در بافت عضله وجود داردبرای همین بیشتر منابع بافت عضله رو ارجح تر میدونند و تو اکثر تست ها گلیکوژن به صورت گزینه انتهای غیر احیاء کننده می باشد
سلام دوستان یه سوال داشتم فرق آرسنیت با آرسنات چیه؟؟؟
ممنون
جالب اینجاست بدونید اسم تیم ارسنال انگلیس هم بخاطر همین گذاشتند که در منطقه ای از لندن به نام ارسنال .معادن ارسنیک به مقدار زیادی وجود داره