تاپيك هماهنگي و ملاقات اعضا در نمايشگاه كتاب تهران

eli 72

Member
سلام..بچه ها چه روزی میرین؟من میخوام برم، اگر قراره بیاید، صبر کنم روزی برم که شما رو هم ببینم!!!

ارام جان 18ام البته اینو من گفتم...دوستان هنوز تصمیم کبری نگرفتن..شمابگو کی میتونی بیای..تو مرحله بعد با اونایی که اون روز میخوان بیان هماهنگ میکنین در نهایت ی جای مشخص همدیگرو ببینین..

eli 72

Member
دوستانی که قرار گذاشتن و تو نمایشگاه همدیگرو دیدن..یا ندیدن به هر دلیلی...یا ی جای دیگه جز خود نمایشگا دیدن..یا ناهارو شام دعوت شدن..یا با دوستای خودشون رفتن نمایشگا اصن..به هر نحو دیگه ای که مربوط به نمایشگا باشه..توجه کنید به نمایشگا ی ربطی داشته باشه هاا..بیان اینجا عکس بذارن ترولی... و دل مردم رو که نیومدن اب کنن...تا باشه که سال بعد همون مردم ی هفته قبل نمایشگا اعلام حضور کنن..ههههههههههه::smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess (8):
من که حتما با کامیونمون ی عکسی میگیرم میذارم همین جا که معنی حماسه واقعی درک بشه!!

dr.bahar1986

New member
دووووووووووووستان قرار ماااااااااااا روز 18 اردیبهشت (پنج شنبه) تصویب شد با حضور گرمتون خوشحالمون کنین متعاقبا محل دقیق گردهمایی اعلام خواهد شد.

MAHSABANOO

New member
میگما 19 اردیبهشت باشه بهتره ها آخه جمعس سر کار نمیریم اگه جمعه باشه منم میام

شفيع

Well-known member
بيانه دوم رياست و فرمانده و مدير كل برنامه ريزي و هماهنگي سفر به نمايشگاههاي كتاب در تهران و حومه و شهرستانها(در اينده)

بدين وسيله اعلام مي دارد كه تمامي خواهران و برادارني كه قصد يا نيت سفر دارند قبل از سفر مدارك زي را فكس يا ايميل نماييند:
1- 10 قطعه عكس از ده سال متوالي گذشته به تفكيك سال و ماه و محل عكس
2- كپي و اصل شناسنامه و كارت ملي از تمامي صفحات
3- ريز نمرات دانش آموزي از اول ابتدائي تا ترم جاري تحصيلي
4- كارنامه قبولي كنكور
5- علايق ها را نوشته و باخود بياوريد تمامي علايق مادي و معنوي شامل خوردني و پوشيدنيو دامادي و عروسي....
6-در صورتيكه ميدانيد مدركي به درد ميخورد حتما آنرا نيز بياوريد

با تشكر و قدرداني و شكيبائي شما

ريس ، فرمانده و مدير كل برنامه ريزي
11/02/1393 (يازده ارديبهشت 1393)
مصادف با
5/1/2014 (1 May 2014)
ومصادف با
١/٧/١٤٣٥ (١ رجب ١٤٣٥)

sepideeee

New member

5- علايق ها را نوشته و باخود بياوريد تمامي علايق مادي و معنوي شامل خوردني و پوشيدنيو
دامادي و عروسي....
6)

بالاخره هر جوری که شده باید حرف خودتو بگنجونی :riz481::riz481:

اصلا یه فکری قرار رو میزاریم نمایشگاه کتاب واسه ساله دیگه .. ( تازه اگه من امسال قبول شدم)
اگه قبول نشدم هم که دوباره باید واسه کنکور بخونم می افته سال دیگش :25r30wi::25r30wi:

biotechnologist

New member
ای بابا دقیق بگید چه روزی می خواید برید و کجا قرار می گذارید که من از بلا تکلیفی در بیام. الان چند روزه میام این پست رو چک می کنم ببینم قرار کیه که من اون روز نرم نمایشگاه.:whistle: اصلا حوصله دردسر ندارم. زودتر بگید دیگه تا نمایشگاه تموم نشده:25r30wi:

eli 72

Member
بيانه دوم رياست و فرمانده و مدير كل برنامه ريزي و هماهنگي سفر به نمايشگاههاي كتاب در تهران و حومه و شهرستانها(در اينده)

بدين وسيله اعلام مي دارد كه تمامي خواهران و برادارني كه قصد يا نيت سفر دارند قبل از سفر مدارك زي را فكس يا ايميل نماييند:
1- 10 قطعه عكس از ده سال متوالي گذشته به تفكيك سال و ماه و محل عكس
2- كپي و اصل شناسنامه و كارت ملي از تمامي صفحات
3- ريز نمرات دانش آموزي از اول ابتدائي تا ترم جاري تحصيلي
4- كارنامه قبولي كنكور
5- علايق ها را نوشته و باخود بياوريد تمامي علايق مادي و معنوي شامل خوردني و پوشيدنيو دامادي و عروسي....
6-در صورتيكه ميدانيد مدركي به درد ميخورد حتما آنرا نيز بياوريد

با تشكر و قدرداني و شكيبائي شما

ريس ، فرمانده و مدير كل برنامه ريزي
11/02/1393 (يازده ارديبهشت 1393)
مصادف با
5/1/2014 (1 May 2014)
ومصادف با
١/٧/١٤٣٥ (١ رجب ١٤٣٥)

الان حضورت تو صحنه خیلی موثر و انرژی بخش شد...با تشکر:shocked::65d6a5d6s:

mexin

Well-known member
خب این یکی دو روز کی کی رو دیده کی کسی رو ندیده و چه کسی چه کسی رو زیارت نموده تو نمایشگاه؟!!:motat:

sepideeee

New member
خب این یکی دو روز کی کی رو دیده کی کسی رو ندیده و چه کسی چه کسی رو زیارت نموده تو نمایشگاه؟!!:motat:
هیچی دیگه من همه رو ندیدم ..همه هم منو ندیدن .. فقط بچه های تبریز همدیگرو دیدن که اونم تو نمایشگا نبوده :5:

eli 72

Member
به امید این هماهنگی باشیم نمایشگاه تموم میشه... :14:
عزیزم مدیریت دست اقایون باشه همین میشه دیگه...ههه:smilies:
دوستان هر کی علاقمنده مدیریت این هماهنگیو بدست بگیره..لطفا همین جا اعلام کنه!!با تشکر..

- - - Updated - - -

به امید این هماهنگی باشیم نمایشگاه تموم میشه... :14:
عزیزم مدیریت دست اقایون باشه همین میشه دیگه...ههه:smilies:
دوستان هر کی علاقمنده مدیریت این هماهنگیو بدست بگیره..لطفا همین جا اعلام کنه!!با تشکر..

melinaa

New member
دوستان گفتم از قبل اطلاع بدم تا جهت رزرو نوبت اقدام کنید.
برای دیدار نوتر به آدرس زیر مراجعه کنید و ثبت نام کنید. اولویت با کسایی هست که زودتر ثبت نام کنند.

www.didarenuter.ir

نوتر من زودتر ثبت نامیدم هااااااااااا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

sepideeee

New member
من که می گم این نمایشگا کتاب که تموم شد .. برنامه ریزی کنیم واسه جام جهانی تو ورزشگاه سر بازی ایران ارژانتین همدیگرو ملاقات کنیم ... هم جذابیتش بیشتره ... هم به نظر دست یافتنی تره تا نمایشگا کتاب !!!! :5:

mexin

Well-known member
من که می گم این نمایشگا کتاب که تموم شد .. برنامه ریزی کنیم واسه جام جهانی تو ورزشگاه سر بازی ایران ارژانتین همدیگرو ملاقات کنیم ... هم جذابیتش بیشتره ... هم به نظر دست یافتنی تره تا نمایشگا کتاب !!!! :5:

از بیانات سفیده خانوم....:riz277:

melinaa

New member
از بیانات سفیده خانوم....:riz277:

خخخخخخخخخخخخخخخ خخوووووووووو راس میگه....اونجا که ما همو بتونیم ببینیم جذابیتش از گل زدن ایران بیشتر واسمون........خصوصا اینکه آدم کسیو که دلش میخواد ببینه رو ببینه...خخخخخخ حالا جو نگیرتتون..نمیگم کیو میخوام ببینمااااااااا.خودش میدونههههههه

بالا