میشه ولی فک کنم هزینش با تخفیف نیست..یه سوال بصورت انلاین میشه کتاب از نمایشگاه خریداری کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه ولی فک کنم هزینش با تخفیف نیست..یه سوال بصورت انلاین میشه کتاب از نمایشگاه خریداری کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام..بچه ها چه روزی میرین؟من میخوام برم، اگر قراره بیاید، صبر کنم روزی برم که شما رو هم ببینم!!!
5- علايق ها را نوشته و باخود بياوريد تمامي علايق مادي و معنوي شامل خوردني و پوشيدنيو دامادي و عروسي....
6)
بيانه دوم رياست و فرمانده و مدير كل برنامه ريزي و هماهنگي سفر به نمايشگاههاي كتاب در تهران و حومه و شهرستانها(در اينده)
بدين وسيله اعلام مي دارد كه تمامي خواهران و برادارني كه قصد يا نيت سفر دارند قبل از سفر مدارك زي را فكس يا ايميل نماييند:
1- 10 قطعه عكس از ده سال متوالي گذشته به تفكيك سال و ماه و محل عكس
2- كپي و اصل شناسنامه و كارت ملي از تمامي صفحات
3- ريز نمرات دانش آموزي از اول ابتدائي تا ترم جاري تحصيلي
4- كارنامه قبولي كنكور
5- علايق ها را نوشته و باخود بياوريد تمامي علايق مادي و معنوي شامل خوردني و پوشيدنيو دامادي و عروسي....
6-در صورتيكه ميدانيد مدركي به درد ميخورد حتما آنرا نيز بياوريد
با تشكر و قدرداني و شكيبائي شما
ريس ، فرمانده و مدير كل برنامه ريزي
11/02/1393 (يازده ارديبهشت 1393)
مصادف با
5/1/2014 (1 May 2014)
ومصادف با
١/٧/١٤٣٥ (١ رجب ١٤٣٥)
الان حضورت تو صحنه خیلی موثر و انرژی بخش شد...با تشکر:shocked::65d6a5d6s:[/QUOT
متشكر خواهر گرام
هیچی دیگه من همه رو ندیدم ..همه هم منو ندیدن .. فقط بچه های تبریز همدیگرو دیدن که اونم تو نمایشگا نبوده :5:خب این یکی دو روز کی کی رو دیده کی کسی رو ندیده و چه کسی چه کسی رو زیارت نموده تو نمایشگاه؟!!:motat:
عزیزم مدیریت دست اقایون باشه همین میشه دیگه...ههه:smilies:به امید این هماهنگی باشیم نمایشگاه تموم میشه... :14:
عزیزم مدیریت دست اقایون باشه همین میشه دیگه...ههه:smilies:به امید این هماهنگی باشیم نمایشگاه تموم میشه... :14:
دوستان گفتم از قبل اطلاع بدم تا جهت رزرو نوبت اقدام کنید.
برای دیدار نوتر به آدرس زیر مراجعه کنید و ثبت نام کنید. اولویت با کسایی هست که زودتر ثبت نام کنند.
www.didarenuter.ir
من که می گم این نمایشگا کتاب که تموم شد .. برنامه ریزی کنیم واسه جام جهانی تو ورزشگاه سر بازی ایران ارژانتین همدیگرو ملاقات کنیم ... هم جذابیتش بیشتره ... هم به نظر دست یافتنی تره تا نمایشگا کتاب !!!! :5:
از بیانات سفیده خانوم....:riz277: