نوتر
New member
چه کاریه حالا این همه زحمت و هماهنگی ؟؟؟ عکساتونو بزارین تو پروفایلا همه یهو فیض می بریم :ad54ad:
نه سپیده نمیشه
آخه تو عکس نواقص کاربر پیدا نیست که:riz481:
کاربر باس کاربرو حضوری ببینه تصوراتش له شه:riz481:
آخرین ویرایش:
چه کاریه حالا این همه زحمت و هماهنگی ؟؟؟ عکساتونو بزارین تو پروفایلا همه یهو فیض می بریم :ad54ad:
نه سپیده نمیشه
خب ی کاری کن/چیز بد و تصور کن...اونوقت یا همون تصورت میشه که خب هیچ ضربه روحی به ادم وارد نمیشه..یا اینکه از تصورت بهتر میشه که سوپرایز میشی..نه سپیده نمیشه
خیلیام قصدشون با دیدن تاپیک اومده خوو..هووم حالا که من قصد نمایشگاه اومدن ندارم !!!
مردم چه پیشرفتها که نمیکنن! عجب!
خوبه خوش بگذره!
هووم حالا که من قصد نمایشگاه اومدن ندارم !!!
مردم چه پیشرفتها که نمیکنن! عجب!
خوبه خوش بگذره!
خب ی کاری کن/چیز بد و تصور کن...اونوقت یا همون تصورت میشه که خب هیچ ضربه روحی به ادم وارد نمیشه..یا اینکه از تصورت بهتر میشه که سوپرایز میشی..
بهتر از اینه که قصر رویاهات فرو بریزه و تصوراتت له شه عمو!
نه دیگه دلم رضا نمیده دوستان رو اذیت کنم
قراره ارتباط مستقیمی داشته باشیم براتون از ویدئو کنفرانس صحبت کنم
برنامشو متعاقبا میگم بتون.
هر وقت دیدین زیر نویس تی وی اینه بدونید مشرف شدین
امیدوارم نت نوترآباد یاری کنه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ارتباط مستقیم(نوتر آباد----تهران)------نوتر نوترآبادی
برنامه ی باغ کاغذی
بن کتاب نداشته باشی راهت نمیدن که...:motat:
تصمیم نهایی شد اعلام کنین منم شاید بتونم بیام
شفق جون ما هزینه بن هم نمیدیم...راستش تبانی کردیم با این همکلاسیمون که تو راه چن تا مسافر بزنیم بن کتابم از اونجا دربیاد..اگه از خطر پلیس راه و تصادف جان سالم به در بردیم..و مسافر زیاد بود..احتمال داره هزینه اضافیو به تفریحات جانبی من جمله شهر بازی و خرید و کافی شاپ و ...اختصاص بدیم..ناهارو شامم که از شما چه پنهون چن جایی دعوتمون کردن ..هماهنگ میکنم ببینم کجا تدارکات بیشتر که بریم همونجا...دوستانی که با کامیون میان از این مزیت برخوردارن که ناهارو شامم مجانیه!!خب یه اقا گل پسر تهرانی پیدا شدن /عاقا همه خونه ی داداش فرزاد دعوتیم:sarma:
لااقل خرج نداریم دیگه /فقط بلیط رفت و برگشت که اونم قرار شد با کامیون بابای دوست الی جون بریم :tonguesmiley:
به به چه کیفی میده:thumbsupsmileyanim:
عزیزم اتفاقا پشت کامیون فضا زیاده..هم میتونیم کتاب زیادی باهاش حمل و نقل کنیم هم ی فضایی درست کنیم واسه مطالعه...ی سریام خب درس خونن واقعا!!مارو نبین..:smilies:پشت کامیونم بن کتاب می خواد ؟؟ :smiliess (15):
عزیزم اتفاقا پشت کامیون فضا زیاده..هم میتونیم کتاب زیادی باهاش حمل و نقل کنیم هم ی فضایی درست کنیم واسه مطالعه...ی سریام خب درس خونن واقعا!!مارو نبین..:smilies:پشت کامیونم بن کتاب می خواد ؟؟ :smiliess (15):
اره عزیزم...چرا که نه..فقط ادرستونو به سایت نوتر میل کنید...17 اردیبهشت سر کوچه منتظرمون باش!!!:smiliess (8): راستی ناهارو شامم مجانیه..در ضمن دوستان جای استراحتم پیش بینی کردن...هتل بین المللی نوتروااااااای چه کیفی میده...:4d564ad6:
جا هست منم بیاااممم؟؟
h34r-smiley:
جناب نوتر شما تشریف نیاری چه کسی پاسخگوی ملت خواهد بود؟؟
فرش قرمز..خبرنگار خارجی...الانم که خیله عظیم جمعیت به حضور شما وابسته است..اینجاس که باید بگم...مسئولین بررسی کنن!!
الییی
نمایشگاه تموم شد تو هنوز اینجا داری با ملت قرار مدار تنظیم میکنی؟؟:riz481:
--------------------------------------------------------------------------------------
آی مردم به گوش باشید
آی مردم به گوش باشید
قرارهایتان را کنسل کنید
قرارهایتان را کنسل کنید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر لدفا خود شیفته نشو وسیله بودی واسه تبلیغات..امید بچه هارو نا امید نکن...کلیا دلشون میخواد بیان کامیون سوار شن خووب...حالا نمایشگام نبود عیبی نداره مهم دور هم بودنه..کسی چه میدونه..یهو دیدی متقاضی زیاد شد.. سفر به دور ایران گذاشتیم:smiliess (8): اونوقت بخوای بیای کرایه سوبله ازت میگیرم:smiliess (8):
الییی
نمایشگاه تموم شد تو هنوز اینجا داری با ملت قرار مدار تنظیم میکنی؟؟:riz481:
--------------------------------------------------------------------------------------
آی مردم به گوش باشید
آی مردم به گوش باشید
قرارهایتان را کنسل کنید
قرارهایتان را کنسل کنید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
خب یه اقا گل پسر تهرانی پیدا شدن /عاقا همه خونه ی داداش فرزاد دعوتیم:sarma:
لااقل خرج نداریم دیگه /فقط بلیط رفت و برگشت که اونم قرار شد با کامیون بابای دوست الی جون بریم
به به چه کیفی میده
سلام..بچه ها چه روزی میرین؟من میخوام برم، اگر قراره بیاید، صبر کنم روزی برم که شما رو هم ببینم!!!
ما که اخر نفهمیدیم قراره بیایین یا نه