تاپيك هماهنگي و ملاقات اعضا در نمايشگاه كتاب تهران

نوتر

New member
چه کاریه حالا این همه زحمت و هماهنگی ؟؟؟ عکساتونو بزارین تو پروفایلا همه یهو فیض می بریم :ad54ad:

نه سپیده نمیشه
آخه تو عکس نواقص کاربر پیدا نیست که:riz481:

کاربر باس کاربرو حضوری ببینه تصوراتش له شه:riz481:

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
هووم حالا که من قصد نمایشگاه اومدن ندارم !!!
مردم چه پیشرفتها که نمیکنن! عجب!
خوبه خوش بگذره!

sepideeee

New member
نه سپیده نمیشه

نه بابا کار ازین حرفا گذشته الان تو تصاویر سه بعدی واقعی هم فتوشاپ استفاده می شه ... والا :13:

eli 72

Member
نه سپیده نمیشه

خب ی کاری کن/چیز بد و تصور کن...اونوقت یا همون تصورت میشه که خب هیچ ضربه روحی به ادم وارد نمیشه..یا اینکه از تصورت بهتر میشه که سوپرایز میشی..
بهتر از اینه که قصر رویاهات فرو بریزه و تصوراتت له شه عمو!

نوتر

New member
هووم حالا که من قصد نمایشگاه اومدن ندارم !!!
مردم چه پیشرفتها که نمیکنن! عجب!
خوبه خوش بگذره!

خب ی کاری کن/چیز بد و تصور کن...اونوقت یا همون تصورت میشه که خب هیچ ضربه روحی به ادم وارد نمیشه..یا اینکه از تصورت بهتر میشه که سوپرایز میشی..
بهتر از اینه که قصر رویاهات فرو بریزه و تصوراتت له شه عمو!

نه دیگه دلم رضا نمیده دوستان رو اذیت کنم
قراره ارتباط مستقیمی داشته باشیم براتون از ویدئو کنفرانس صحبت کنم
برنامشو متعاقبا میگم بتون.
هر وقت دیدین زیر نویس تی وی اینه بدونید مشرف شدین
امیدوارم نت نوترآباد یاری کنه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
ارتباط مستقیم(نوتر آباد----تهران)------نوتر نوترآبادی
برنامه ی باغ کاغذی

آخرین ویرایش:

eli 72

Member
نه دیگه دلم رضا نمیده دوستان رو اذیت کنم
قراره ارتباط مستقیمی داشته باشیم براتون از ویدئو کنفرانس صحبت کنم
برنامشو متعاقبا میگم بتون.
هر وقت دیدین زیر نویس تی وی اینه بدونید مشرف شدین
امیدوارم نت نوترآباد یاری کنه.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
ارتباط مستقیم(نوتر آباد----تهران)------نوتر نوترآبادی
برنامه ی باغ کاغذی

حضور شما مایه مباهاته..اینجانب به نمایندگی از اعضای انجمن و ...از شما تقاضا مندیم/شرف یاب شین تا شما رو بصورت زنده و مستقیم در نمایشگاه بین المللی ملاقات کنیم..فرش قرمز و خبرنگارای بین المللی چشم به راهتون هستن!!ما نیز هم..
احیانا به بادیگارد و افراد مسلح نیاز داشتین بگین که به مدیریت هماهنگی انجمن اطلاع بدیم..تا شخص شخیص جنابعالی دوچار هیچ گونه مشکلی طی مدتی که در حال سخنرانی هستید نشین..با تشکر

شفق بانو

New member
تصمیم نهایی شد اعلام کنین منم شاید بتونم بیام

خب یه اقا گل پسر تهرانی پیدا شدن /عاقا همه خونه ی داداش فرزاد دعوتیم:sarma:
لااقل خرج نداریم دیگه /فقط بلیط رفت و برگشت که اونم قرار شد با کامیون بابای دوست الی جون بریم :tonguesmiley:
به به چه کیفی میده:thumbsupsmileyanim:

eli 72

Member
لااقل خرج نداریم دیگه /فقط بلیط رفت و برگشت که اونم قرار شد با کامیون بابای دوست الی جون بریم :tonguesmiley:
به به چه کیفی میده:thumbsupsmileyanim:
شفق جون ما هزینه بن هم نمیدیم...راستش تبانی کردیم با این همکلاسیمون که تو راه چن تا مسافر بزنیم بن کتابم از اونجا دربیاد..اگه از خطر پلیس راه و تصادف جان سالم به در بردیم..و مسافر زیاد بود..احتمال داره هزینه اضافیو به تفریحات جانبی من جمله شهر بازی و خرید و کافی شاپ و ...اختصاص بدیم..ناهارو شامم که از شما چه پنهون چن جایی دعوتمون کردن ..هماهنگ میکنم ببینم کجا تدارکات بیشتر که بریم همونجا...دوستانی که با کامیون میان از این مزیت برخوردارن که ناهارو شامم مجانیه!!

eli 72

Member
پشت کامیونم بن کتاب می خواد ؟؟ :smiliess (15):
عزیزم اتفاقا پشت کامیون فضا زیاده..هم میتونیم کتاب زیادی باهاش حمل و نقل کنیم هم ی فضایی درست کنیم واسه مطالعه...ی سریام خب درس خونن واقعا!!مارو نبین..:smilies:

- - - Updated - - -

پشت کامیونم بن کتاب می خواد ؟؟ :smiliess (15):
عزیزم اتفاقا پشت کامیون فضا زیاده..هم میتونیم کتاب زیادی باهاش حمل و نقل کنیم هم ی فضایی درست کنیم واسه مطالعه...ی سریام خب درس خونن واقعا!!مارو نبین..:smilies:

eli 72

Member
وااااااای چه کیفی میده...:4d564ad6:
جا هست منم بیاااممم؟؟
:ph34r-smiley:
اره عزیزم...چرا که نه..فقط ادرستونو به سایت نوتر میل کنید...17 اردیبهشت سر کوچه منتظرمون باش!!!:smiliess (8): راستی ناهارو شامم مجانیه..در ضمن دوستان جای استراحتم پیش بینی کردن...هتل بین المللی نوتر

eli 72

Member
جناب نوتر شما تشریف نیاری چه کسی پاسخگوی ملت خواهد بود؟؟
فرش قرمز..خبرنگار خارجی...الانم که خیله عظیم جمعیت به حضور شما وابسته است..اینجاس که باید بگم...مسئولین بررسی کنن!!

نوتر

New member
جناب نوتر شما تشریف نیاری چه کسی پاسخگوی ملت خواهد بود؟؟
فرش قرمز..خبرنگار خارجی...الانم که خیله عظیم جمعیت به حضور شما وابسته است..اینجاس که باید بگم...مسئولین بررسی کنن!!

الییی
نمایشگاه تموم شد تو هنوز اینجا داری با ملت قرار مدار تنظیم میکنی؟؟:riz481:

--------------------------------------------------------------------------------------

آی مردم به گوش باشید
آی مردم به گوش باشید
قرارهایتان را کنسل کنید
قرارهایتان را کنسل کنید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر به نمایشگاه نمی آید

MAHSABANOO

New member

الییی

--------------------------------------------------------------------------------------

آی مردم به گوش باشید
آی مردم به گوش باشید
قرارهایتان را کنسل کنید
قرارهایتان را کنسل کنید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر به نمایشگاه نمی آید

نوترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
1340892481.png

eli 72

Member

الییی

آی مردم به گوش باشید
آی مردم به گوش باشید
قرارهایتان را کنسل کنید
قرارهایتان را کنسل کنید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر به نمایشگاه نمی آید
نوتر لدفا خود شیفته نشو وسیله بودی واسه تبلیغات..امید بچه هارو نا امید نکن...کلیا دلشون میخواد بیان کامیون سوار شن خووب...حالا نمایشگام نبود عیبی نداره مهم دور هم بودنه..کسی چه میدونه..یهو دیدی متقاضی زیاد شد.. سفر به دور ایران گذاشتیم:smiliess (8): اونوقت بخوای بیای کرایه سوبله ازت میگیرم:smiliess (8):

farzad.lab

مدیر بخش
لااقل خرج نداریم دیگه /فقط بلیط رفت و برگشت که اونم قرار شد با کامیون بابای دوست الی جون بریم
به به چه کیفی میده

:whistle::whistle:

ما که اخر نفهمیدیم قراره بیایین یا نه

aaram

New member
سلام..بچه ها چه روزی میرین؟من میخوام برم، اگر قراره بیاید، صبر کنم روزی برم که شما رو هم ببینم!!!

بالا