اگی عزیزم..:smiliess (8):فدای تو نازنین بانووووووووووووو...عزیزم میدونی که روی سخن با اونا بوده ها..... اونا که میدونی کیا میشن!!!:smiliess (3):
اگی عزیزم..:smiliess (8):فدای تو نازنین بانووووووووووووو...عزیزم میدونی که روی سخن با اونا بوده ها..... اونا که میدونی کیا میشن!!!:smiliess (3):
دوستان این دیگه اسپم نیست عین واقعیته
چند روز پیش یکی از دوستان دوره کارشناسیم که الان جدیدا عروسی گرفته و تهران زندگی میکنه از طریق اون یکی دوستم خبر دادن که دلمون میخواد هم بیاین نمایشگاه هم یه نهار تشریف بیارین خونه جدیدمون.
منم زنگ زدم به اون دوستم که قرار بود با هم بریم تهران برای دیدن خونه ی دوست مشترکمون.
دوستم بم گفت بیا یه حساب سرانگشتی بکنیم! گفتم چی؟ گفت میریم اونجا الکی الکی 40 تومن باید کتاب بخریم. گفتم باشه! گفت 30 تومن پول بلیط رفت میدیم 30 تومن برگشت چند میشه؟ گفتم نفری 140 جمعا.
گفت خداییش خداییش دیدن قیافه ی ...(دوستی که دعوتمون کرده) 10 تومن می ارزه آخه؟؟؟ خخخخ منم دیدم خداییش راس میگه. دیگه نمی ارزه! خخخ
منصرف شدیم فعلا. حالا ببینیم بعدا چی میشه.
بيانيه هيت علمي تصميم گيري جهت اعزام به نمايشگاه بين المللي تهران بزرگ.
از رياست و مديريت كل به تمامي اعضا:
عطف به نامه شمار 1393/02/01در روز يكشنبه ،و جلسات هماهنگي بين اعضا فعال اعزامي،مقرر گرديد حركت اعزام در مورخه ايي بين 14 الي 19 تعيين گردد.قابل ذكر مي باشد گروه همكاران تنها در اين زمانها ميتواندد به حضور يكديگر شرف ياب شوند.
با تشكر مديريت هماهنگي گروه اعزامي
ی نامه بزنید به هیئت علمی جهت تدارک غذا و محل استراحت برای حضور دوستان گرامی که قصدشرف یابی به نمایشگاه رو دارن..در ضمن تخفیف بن کتاب رو هم بگید تا 80 درصد بزنن واسه حضور یافتگان!!!با تشکر فراوان دوستانی که میخوان بیان امضا کنن بفرستیم واسه ریاست و مدیریت کلبيانيه هيت علمي تصميم گيري جهت اعزام به نمايشگاه بين المللي تهران بزرگ.
از رياست و مديريت كل به تمامي اعضا:
عطف به نامه شمار 1393/02/01در روز يكشنبه ،و جلسات هماهنگي بين اعضا فعال اعزامي،مقرر گرديد حركت اعزام در مورخه ايي بين 14 الي 19 تعيين گردد.قابل ذكر مي باشد گروه همكاران تنها در اين زمانها ميتواندد به حضور يكديگر شرف ياب شوند.
با تشكر مديريت هماهنگي گروه اعزامي
تا همین امروز,یعنی تا پایان روز جمعه ٩٣/٢/۵سلام . مهلت ثبت نام بن کتاب تا کی تمدید شده ؟
منم یازدهم دوازدهم کرج هستم احتمال زیاد نمایشگاه هم میام
سلام..دوستان کسی میدونه شعبه دریافت بن کتاب چرا فقط تهرانو باز میکنه؟؟ ینی باید از بانک صادرات تو خود تهران تحویل بگیریم بن رو؟؟
دوستان این دیگه اسپم نیست عین واقعیته
چند روز پیش یکی از دوستان دوره کارشناسیم که الان جدیدا عروسی گرفته و تهران زندگی میکنه از طریق اون یکی دوستم خبر دادن که دلمون میخواد هم بیاین نمایشگاه هم یه نهار تشریف بیارین خونه جدیدمون.
منم زنگ زدم به اون دوستم که قرار بود با هم بریم تهران برای دیدن خونه ی دوست مشترکمون.
دوستم بم گفت بیا یه حساب سرانگشتی بکنیم! گفتم چی؟ گفت میریم اونجا الکی الکی 40 تومن باید کتاب بخریم. گفتم باشه! گفت 30 تومن پول بلیط رفت میدیم 30 تومن برگشت چند میشه؟ گفتم نفری 140 جمعا.
گفت خداییش خداییش دیدن قیافه ی ...(دوستی که دعوتمون کرده) 10 تومن می ارزه آخه؟؟؟ خخخخ منم دیدم خداییش راس میگه. دیگه نمی ارزه! خخخ
منصرف شدیم فعلا. حالا ببینیم بعدا چی میشه.
مام امروز داشتیم حساب میکردیم حول و حوش 120 تومن واسه 1 روز خرجمون میشه!تازه بدون تفریحات جانبی مث شهربازی و ...!!تو همین بحثا بودیم یکی از همکلاسیا گفت با باباش میخواد با کامیون بره تهران میتونه مام ببره!!
ینی مام از خدا خواسته دیگه تعارف نکردیم!! میگفت پشت ماشین شون خیلی امکانات داره که اتوبوس نداره..جای استراحت تلوزیون و...الان که فک میکنم میبینم سریال پایتخت 4میتونه از ما به عنوان سوژه استفاده کنه!تا اینجا که شد فقط هزینه کتاب از این ورم میتونیم با کامیون چن تا مسافر هم ببریم..خب هزینه کتابام که جور شد!!نتیجه اینکه بدنبال راههای ارزون باشین :a2d3::smiliess (8):
وااااااای چه کیفی میده...:4d564ad6:
جا هست منم بیاااممم؟؟
h34r-smiley: