تاپيك هماهنگي و ملاقات اعضا در نمايشگاه كتاب تهران

sepideeee

New member
پس این جور که بوش میاد همه هستن ... جمعتون جمعه فقط گلتون کمه ( که بنده باشم ) :14:

pashmak

New member
دوستان این دیگه اسپم نیست عین واقعیته
چند روز پیش یکی از دوستان دوره کارشناسیم که الان جدیدا عروسی گرفته و تهران زندگی میکنه از طریق اون یکی دوستم خبر دادن که دلمون میخواد هم بیاین نمایشگاه هم یه نهار تشریف بیارین خونه جدیدمون.
منم زنگ زدم به اون دوستم که قرار بود با هم بریم تهران برای دیدن خونه ی دوست مشترکمون.

دوستم بم گفت بیا یه حساب سرانگشتی بکنیم! گفتم چی؟ گفت میریم اونجا الکی الکی 40 تومن باید کتاب بخریم. گفتم باشه! گفت 30 تومن پول بلیط رفت میدیم 30 تومن برگشت چند میشه؟ گفتم نفری 140 جمعا.

گفت خداییش خداییش دیدن قیافه ی ...(دوستی که دعوتمون کرده) 10 تومن می ارزه آخه؟؟؟ خخخخ منم دیدم خداییش راس میگه. دیگه نمی ارزه! خخخ
منصرف شدیم فعلا. حالا ببینیم بعدا چی میشه.

نازه پول کادوی عروسی رو حساب نگردی ۱۰۰ تومن میشه بده ادم بی کادو هم بره دیگه

pashmak

New member
اصلن نمایشگاه کتاب چیه اینا همش سوسول بازیه چه کاریه اینهمه خرج کنید بعدم شما با خرید از کتابفروشی سر کوچتون به رشد کوچتون. کمک میکنید اصلن کتابخونه برید بهتره پولم.خرج نکنید منم که نبستم ببینید دیگه.تهران که جاذبه گردشگری
هم نداره

pashmak

New member
دوستان خاهشن هر کس رفت فرداش نیاد تاپیک بزن با اونایی که هم دیگرو دیدن ک ه آی خوش گذشت آی چی گفتیم به چی خندیدیم مثل حماسه ۱۹ دی که ما هی خوندیم و هی آه کشیدیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bioshimi@

خزر

New member
سلام

من 10-9 هستم .......... اگه کسی این زمان هست با خبرمون کنه:4d564ad6::ad54ad:

شفيع

Well-known member
بيانيه هيت علمي تصميم گيري جهت اعزام به نمايشگاه بين المللي تهران بزرگ.
از رياست و مديريت كل به تمامي اعضا​
:

عطف به نامه شمار 1393/02/01در روز يكشنبه ،و جلسات هماهنگي بين اعضا فعال اعزامي،مقرر گرديد حركت اعزام در مورخه ايي بين 14 الي 19 تعيين گردد.قابل ذكر مي باشد گروه همكاران تنها در اين زمانها ميتواندد به حضور يكديگر شرف ياب شوند.
با تشكر مديريت هماهنگي گروه اعزامي

TaTi

مدیر بخش
:

عطف به نامه شمار 1393/02/01در روز يكشنبه ،و جلسات هماهنگي بين اعضا فعال اعزامي،مقرر گرديد حركت اعزام در مورخه ايي بين 14 الي 19 تعيين گردد.قابل ذكر مي باشد گروه همكاران تنها در اين زمانها ميتواندد به حضور يكديگر شرف ياب شوند.

:25r30wi:....................:25r30wi:

eli 72

Member
:

ی نامه بزنید به هیئت علمی جهت تدارک غذا و محل استراحت برای حضور دوستان گرامی که قصدشرف یابی به نمایشگاه رو دارن..در ضمن تخفیف بن کتاب رو هم بگید تا 80 درصد بزنن واسه حضور یافتگان!!!با تشکر فراوان دوستانی که میخوان بیان امضا کنن بفرستیم واسه ریاست و مدیریت کل

nanaz

New member
سلام . مهلت ثبت نام بن کتاب تا کی تمدید شده ؟
منم یازدهم دوازدهم کرج هستم احتمال زیاد نمایشگاه هم میام

mexin

Well-known member
خب اونایی که میخوان منو ببینن اعلام حضور کنن .... :motat:

eli 72

Member
سلام..دوستان کسی میدونه شعبه دریافت بن کتاب چرا فقط تهرانو باز میکنه؟؟ ینی باید از بانک صادرات تو خود تهران تحویل بگیریم بن رو؟؟

mexin

Well-known member
سلام..دوستان کسی میدونه شعبه دریافت بن کتاب چرا فقط تهرانو باز میکنه؟؟ ینی باید از بانک صادرات تو خود تهران تحویل بگیریم بن رو؟؟

سهمیه شهرستانها تموم شده.... الان فقط واسه تهرانیها فعاله

mahnam

New member
دوستان این دیگه اسپم نیست عین واقعیته
چند روز پیش یکی از دوستان دوره کارشناسیم که الان جدیدا عروسی گرفته و تهران زندگی میکنه از طریق اون یکی دوستم خبر دادن که دلمون میخواد هم بیاین نمایشگاه هم یه نهار تشریف بیارین خونه جدیدمون.
منم زنگ زدم به اون دوستم که قرار بود با هم بریم تهران برای دیدن خونه ی دوست مشترکمون.

دوستم بم گفت بیا یه حساب سرانگشتی بکنیم! گفتم چی؟ گفت میریم اونجا الکی الکی 40 تومن باید کتاب بخریم. گفتم باشه! گفت 30 تومن پول بلیط رفت میدیم 30 تومن برگشت چند میشه؟ گفتم نفری 140 جمعا.
گفت خداییش خداییش دیدن قیافه ی ...(دوستی که دعوتمون کرده) 10 تومن می ارزه آخه؟؟؟ خخخخ منم دیدم خداییش راس میگه. دیگه نمی ارزه! خخخ
منصرف شدیم فعلا. حالا ببینیم بعدا چی میشه.

خخخخخخ... حالا فک کن متقابلا اون دوستت چقد خوشحال شده نوتر! بنده خدا یه تعارف کرده بود و گرفته بود شما دو تایی داشتین خراب می شدین سرش! :ph34r-smiley:
فک کن الکی الکی هم باید قیافتونو می دید هم یه نهااارم می داد بهتون؟؟!!! :smiliess (3):
دیگه به بعدا فک نکن ، نذار خوشیه اون طفلی زایل شه :smiliess (3):

mahnam

New member
مام امروز داشتیم حساب میکردیم حول و حوش 120 تومن واسه 1 روز خرجمون میشه!تازه بدون تفریحات جانبی مث شهربازی و ...!!تو همین بحثا بودیم یکی از همکلاسیا گفت با باباش میخواد با کامیون بره تهران میتونه مام ببره!!
ینی مام از خدا خواسته دیگه تعارف نکردیم!! میگفت پشت ماشین شون خیلی امکانات داره که اتوبوس نداره..جای استراحت تلوزیون و...الان که فک میکنم میبینم سریال پایتخت 4میتونه از ما به عنوان سوژه استفاده کنه!تا اینجا که شد فقط هزینه کتاب از این ورم میتونیم با کامیون چن تا مسافر هم ببریم..خب هزینه کتابام که جور شد!!نتیجه اینکه بدنبال راههای ارزون باشین :a2d3::smiliess (8):

وااااااای چه کیفی میده...:4d564ad6:
جا هست منم بیاااممم؟؟
:ph34r-smiley:

sepideeee

New member
چه کاریه حالا این همه زحمت و هماهنگی ؟؟؟ عکساتونو بزارین تو پروفایلا همه یهو فیض می بریم :ad54ad:

بالا