تاحالا اسم نقی رو تو گوگل سرچ کردی؟؟!!!!!

yara

New member
خواهش میکنم اوای عزیزم.

اللهم لعن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک

سلام و درود بی پایان خداوند بر امام هادی (ع) و لعنت و عذاب ابدی بر دشمنان و ظالمان کوردل اهل بیت سلام الله علیها

- - - Updated - - -

yara

New member
- - - Updated - - -

امام علی النقی ع :

من کان علی بینة من ربه هانت علیه مصائب الدنیا و لو قرض و نشر

هر که بر طریق خداپرستی محکم و استوار باشد، مصائب دنیا بر وی سبک آید، گر چه تکه تکه شود.

(تحف العقول ، ص 511) .

mahsaa

New member
السلام علیک یا علی بن محمد ایها الهادی نقی علیه السلام

خدا لعنتشون کنه ... خیلی خیلی دلم گرفت وقتی دیدم دارن چه کارایی میکنن...خدا لعنتشون کنه...:sad:

خدایا شر و مکروحیله دشمنان اسلام و ایران رو به خودشون برگردون.....الهی آمین

ممنون آوا جون
:riz304:

naghi-0017.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

AWWA

New member
نقی

نقی یعنی پاک

چیز جدیدی نیست پاکی همیشه دشمن داشته است ....​

AWWA

New member
صلوات .....هدیه به محضر امام زمان عج و امام هادی النقی

ketabsabz

Well-known member
دل آدم از این همه بی احترامی و توهین به امام بزرگوارمون ریش ریش میشه
انشالله خدا خودش جواب این بی حرمتی ها رو بده و البته ما هایی که این مطالب رو میبینیم و میشنویم نقشمون کم نیس برای از بین بردنشون و شناخت و معرفی بیشتر امامان عزیزمون

مرسی آواجون :riz304:

- - - Updated - - -

حضرت امام علی النقی (علیه السلام) در زندگی پربرکت خویش تلاش می‌ کردند تا از هر فرصتی، برای بیدار نمودن وجدان‌ های خفته در جهت ترویج معارف ناب اسلامی بهره ببرند .

شعر امام هادی علیه السلام در مجلس متوکل عباسی، تأثیری همچون ذوالفقار امیرالمونین علی علیه السلام در نبرد احزاب داشت. آن حضرت، آنچنان در این شعر، استوار و قاطع سخن گفتند که اشک متوکل عباسی جاری شد و از گریه ی متوکل، همه حاضران در مجلس نیز به گریه افتادند و در ادامه متوکل منقلب شد و کاسه شراب را شکست !

19.gif

• Like

mohana

Well-known member
.
.

امام هادی علیه السلام در تاريکي هاي آخر شب با دلي شکسته و نفسي آرام، اين چنين مناجات مي کردند:

«إِلهِي مُسِيءٌ قَدْ وَرَدَ وَ فَقِيرٌ قَدْ قُصِدَ، لا تُخَيِّبْ مَسْعاهُ وَ ارْحَمْهُ وَ اغْفِرْ لَهُ و خَطاهُ».

«خدايا! گنهکاري در خانه تو آمده و گدايي آهنگ تو را نموده است. اميدش را نااميد مکن و او را بيامرز و از خطايش درگذر.»

naghi_hadi.jpg

• Like

N@RVIN

Well-known member
به معنای واقعی کلمه حالم از آدمهای روشن فکر مآب زمین بهم میخوره

تو چه دنیایی زندگی می کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

که روشن فکری فقط شده توهین و مسخره بازی !!!!!!!!!!!

AWWA

New member
حق با توئه ناروین جان ولی باید اعتراف کنیم اونا اماما رو از ما بهتر شناختن. اونا خوب میدونن اماما کی هستن براهمین تا این حد برا کمرنگ کردنشون تلاش میکنن.
یه سخنران اومده بود دانشگاهمون حرف خوبی زد...گفت:خدا هیچ چیزی رو تو دنیا بیخود خلق نکرده. حتی همین شیطان. شیطان سگ در خونه خداست و فقط به کسایی اجازه نزدیک شدن به خدارو میده که با تقوی باشن. حالام این ملعونا همون نقش شیطان رو ایفا میکنن.

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
این مطلبم از یکی از وبلاگا اینجا کپی کردم

لطفاً از امام نقی (علیه السلام) دفاع نکنید !!

(( امام نقی (علیه السلام) نیاز به دفاع و حمایت بنده و امثال بنده ندارد ))

اما مگر دل شکسته می‌گذارد ...

به اطلاع میرساند طی توهین بی سابقه به ساحت مقدس حضرت امام علی النقی (علیه السلام) که توسط خواننده ی مبتذل خوان شاهین نجفی صورت گرفته است زمانی که اسم مقدس این امام معصوم را با نامهای نقی و امام نقی در جست و جوگر گوگل سرچ میکنیم عکسها و مطالب زننده ای ظاهر میشود ...

از دوستان عزیز خواهشمندیم پوسترهای زیبا از امام هادی (علیه السلام) را با برچسب های نقی , naghi , امام نقی , imam naghi , امام نقی(ع) , emam naghi , ...
در وب خود قرار دهند تا این عکس ها جایگزین عکس های زننده ی موجود شود و از ادامه ی این حرکت زشت جلوگیری شود.

SIZE]

http://naghi-aftab10.blogfa.com/

آخرین ویرایش:
بالا