بیش از 30000 کامنت ایرانی در صفحه شخصی مسی!/ از کدام فرهنگ حرف می‌زنیم

sepideeee

New member
سپیده جان از این حرفا تو فیس نگی هاااااااااااااا سوژه میشی... کافیه تو تور یکی از آدما بیوفتی هیچی دیگه مسی رو ول میکنن می آن سراغ تو... دیدم که میگم فقط کارشون کمین نشستنه

خوب بیان سراغ من چی میشه مگه؟؟؟ :33: منم با حوصله جواب جوابشونو میدم که دور هم بخندیم :motat::25r30wi:

Leyenda

Well-known member
چند تایی از کامنت های مردم تو پیج مسی:

مسی یه کلیپس دوکاره برام میفرستی؟:33:
مسی جان برو دیگه بخواب ما حالا حالاها هستیم هووو حالا کو تا جام جهانی وقت زیاده بیشتر آشنا میشیم باهم
یه شارژ دو تومنی بفرست برام تا بهت نقاط ضعف تیم ملی رو بگم :))

Leyenda

Well-known member
ﻣﺴﯽ ﺟﺎﻥ ﺩﺩﺍﺵ ﮔﻠﻢ ﺍﻵﻥ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻨﺪﻩ ؟
مسی نزدیک تهران یجایی هست بنام "امامزاده هاشم" اومدی بیا بریم خیلی فاز میده
ببین مسی من از ایسکو خوشم میاد ولی دلیلی نداره از تو بدم بیاد چون نمیشناسمت . پس بابت همه ی فشا که از ایرانیا دریافت کردی . من معذرت میخام اینو صادقانه میگم . موفق باشی
مسی قارداش موفق اولاسان همشه! آذرباینجیلار ، تورکلر طرفینن
و
یه عالمه کامنت دیگه!!!:sad::smiliess (7):

sa@@ra

New member
کاش فقط کار به اینجا خطم شده بود پیچ fernanda lima هم بی نصیب نمونده و دولت برزیل مردم ایران رو بدوی خطاب کرده و خواستار عذرخواهی شده

sara25

New member
خدارو چی دیدین؟ شاید تو بازی ما بردیم،:5::shocked::tonguesmiley: آرژانتین باخت!!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi:

Leyenda

Well-known member
:smiliess (9)::j58r36j3gcr4suxymup:33:

b4564a51211a0e8a1.jpg
[/url][/IMG]

ghazal26

New member
فقط میتونم بگم متاسفم!!!!!:14:
خدا آخرو عاقبت مارو به خیر کنه

swan20

New member
خدارو چی دیدین؟ شاید تو بازی ما بردیم،آرژانتین باخت!!!!!!!!!!!!!!!!!:25r30wi:
هروقت از درس خوندن خسته میشم یاکمی احساس افسردگی میکنم این جمله یادم میاد وبه مدت 45 دقیقه یک نفس میخندم!:25r30wi:اصلا روح وروانم شادمیشه!بعدباز دوباره میرم دنبال درس وبدبختیام...

شفيع

New member
ما ایرانی ها خیلی مودبم نیدونم چرا اینکارارو میکنن آخه بابا

ZOT

New member
ای کاش یه نفر میرفت می گفت بهش همه اینطوری نیستن! تعمیم نده آقای مسی!
من واقعا ناراحت شدم!:14:

نوتر

New member
ای کاش یه نفر میرفت می گفت بهش همه اینطوری نیستن! تعمیم نده آقای مسی!
من واقعا ناراحت شدم!:14:

من تو پیج مجری برزیلی خانم لیما بودم اونجا ایرانی ها داشتند با هم دعوا میکردند. چون عده ای گفته بودند که اینها همه ی ایران نیستند و تنها عده ای هستند که میخواند شلوغ بازی کنند. و اون عده که این کاراو کرده بودند کاربرایی رو که عذر خواهی کرده بودند رو به تمسخر گرفته بودند. یعنی خانم لیمارو ول کرده بودند افتاده بودند به جون هم.

دوستای عزیزی که میگن پیج مسی نیست و خود مسی نیست اگه دقت کرده باشید این پیج صاحب 50 میلیون لایک هست. هیچ پیجی تو دنیا اندازه ی این لایک نداره. مسی رونالدو و ریحانای خواننده فقط انقدر لایک دارند.

البته من هم 49،999،999 تا لایک دارم یه دونه هم بزنن میشم مثل اونا:thumbsupsmileyanim::a2d3::whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

ROJO

New member
ما ایرانی ها خیلی مودبم نیدونم چرا اینکارارو میکنن آخه بابا

چییییی?! ایرانیا خیلی مودبی! شفیع = نماینده ایرانیا:21:

گذشت اون زمانی که میگفتن ایرانیا مودبن! الان بچه های اینجا رو نبین! اینجا بچه های خوب و مودبی داره ولی تو این مورد مشت نمونه ی خروار نیست،، . . .
فک میکنن هرجا کسی نمیشناستشون یا دیده نمیشن میتونن هرچیزی دلشون میخواد بگن

آخرین ویرایش:

شفيع

New member
چییییی?! ایرانیا خیلی مودبی! شفیع = نماینده ایرانیا:21:

گذشت اون زمانی که میگفتن ایرانیا مودبن! الان بچه های اینجا رو نبین! اینجا بچه های خوب و مودبی داره ولی تو این مورد مشت نمونه ی خروار نیست،، . . .
فک میکنن هرجا کسی نمیشناستشون یا دیده نمیشن میتونن هرچیزی دلشون میخواد بگن
چی والا.ههههههههه

بالا