Minaa.Gh
New member
من این اواتارو دوست دارم چون یک مقدار شباهت دارم یه این عکس و اینکه عاشق مو مشکیم و موی خودم هم همین رنگه وهیچ وقتم تصمیم ندارم رنگش کنم
آفرین ! بابااااا ! باربی !
من این اواتارو دوست دارم چون یک مقدار شباهت دارم یه این عکس و اینکه عاشق مو مشکیم و موی خودم هم همین رنگه وهیچ وقتم تصمیم ندارم رنگش کنم
باجه حالا چون تویی دیگه درش میارم یه ثانیه
من تضمین میدم که میبینی
یه لحظه هم نمیشه یعنی ؟؟؟؟؟؟
بخشی جان موهاتو کوتا کن چه وضیه آخه
عاشق مووووووییی بلندم........دختر اوووو موهاش
عاشق مووووووییی بلندم........دختر اوووو موهاش
باجه حالا چون تویی دیگه درش میارم یه ثانیه
منظورت رو متوجه نشدم
منظورت رو متوجه نشدم
بله خب ولی یکم بهشون برس عزیزم
وا ! مو به این قشنگی! گلد شده؛پروتئینه؛مشکی؛جذاب؛ برقشو نیگا تورو خدا! رسیدگی از این بیشتر آخه؟ عین موی مصنوعی جنس خوبه!!! عیب و ایراد پیدا نکردی گیر دادی به موش؟
واویلا پ دردمون یکیه من هم کلا پدرم در اومده با این پوست خوبم که باشه بهش گیر میدم چه برسه دیگه-----------نه حالا جدی....زیزه نظره دکتر نخعی ام ......خیلی پوستم برام مهمه.....همش در حال ور رفتنم باهاش
:25r30wi::25r30wi:
آورین دختر خوب دیدی دیدی درد نداش
نازی نازی :tsimuzpzwoap1t9y3o7
اخه منظورش چتریشههههههههه......هاااااااااه........راست می گه چتری دیگه مد نیست.......h34r-smiley:
واویلا پ دردمون یکیه من هم کلا پدرم در اومده با این پوست خوبم که باشه بهش گیر میدم چه برسه دیگه-----------
واویلا پ دردمون یکیه من هم کلا پدرم در اومده با این پوست خوبم که باشه بهش گیر میدم چه برسه دیگه-----------
به نظرم اواتار کتاب ساز ادم رو یاد یه ادم بسیار متفکر و منطقی کمی با حس دوست داشتن نوستالزیک و یکم ادم رویایی و خیال پرداز می ندازه
نه ؟؟؟؟؟؟
ketabsaz
ضد بارداری؟:shockedخو پیش یه متخصص کار بلد برو جیگر حیفه هم واسه پوستت هم واسه یه داخلی که بلایی سرت نیاددکتر پوست من یه بار به من قرص ضد بارداری داد !!! اون قرص هم اصلا بهم نساخت! از اون موقع دیگه نرفتم سراغش!! باید برم ولی!
ضد بارداری؟:shockedخو پیش یه متخصص کار بلد برو جیگر حیفه هم واسه پوستت هم واسه یه داخلی که بلایی سرت نیاد
حتما واسه تنضیم ------- اون بوده خخخخخخ حالا پسرا هستن نشد بگم دیگه50):