بیا تو به آواتار نفر قبلی گیر بده !

Minaa.Gh

New member
بله خب ولی یکم بهشون برس عزیزم

وا ! مو به این قشنگی‏!‏ گلد شده؛پروتئینه؛مشکی؛جذاب؛ برقشو نیگا تورو خدا‏!‏ رسیدگی از این بیشتر آخه؟ عین موی مصنوعی جنس خوبه‏!‏‏!‏‏!‏ عیب و ایراد پیدا نکردی گیر دادی به موش؟

bakhshi

New member
نه حالا جدی....زیزه نظره دکتر نخعی ام ......خیلی پوستم برام مهمه.....همش در حال ور رفتنم باهاش

:25r30wi::25r30wi:

bakhshi

New member
وا ! مو به این قشنگی‏!‏ گلد شده؛پروتئینه؛مشکی؛جذاب؛ برقشو نیگا تورو خدا‏!‏ رسیدگی از این بیشتر آخه؟ عین موی مصنوعی جنس خوبه‏!‏‏!‏‏!‏ عیب و ایراد پیدا نکردی گیر دادی به موش؟

اخه منظورش چتریشههههههههه......هاااااااااه........راست می گه چتری دیگه مد نیست.......:ph34r-smiley:

sara77

New member
نه حالا جدی....زیزه نظره دکتر نخعی ام ......خیلی پوستم برام مهمه.....همش در حال ور رفتنم باهاش

:25r30wi::25r30wi:
واویلا پ دردمون یکیه من هم کلا پدرم در اومده با این پوست خوبم که باشه بهش گیر میدم چه برسه دیگه-----------

bakhshi

New member

آورین دختر خوب دیدی دیدی درد نداش

نازی نازی :tsimuzpzwoap1t9y3o7

به نظرم اواتار کتاب سبز ادم رو یاد یه ادم بسیار متفکر و منطقی کمی با حس دوست داشتن نوستالزیک و یکم ادم رویایی و خیال پرداز می ندازه

نه ؟؟؟؟؟؟

ketabesaz

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member

اخه منظورش چتریشههههههههه......هاااااااااه........راست می گه چتری دیگه مد نیست.......:ph34r-smiley:

چه دکتر خوبی‏!‏‏!‏‏!‏
تو با مد کار نداشته باش عزیزم‏!‏ تو هر مدل مویی بهت میاد‏!‏‏!‏‏!‏ جدی...

Minaa.Gh

New member
واویلا پ دردمون یکیه من هم کلا پدرم در اومده با این پوست خوبم که باشه بهش گیر میدم چه برسه دیگه-----------

دکتر پوست من یه بار به من قرص ضد بارداری داد !!! اون قرص هم اصلا بهم نساخت‏!‏ از اون موقع دیگه نرفتم سراغش‏!‏‏!‏ باید برم ولی‏!‏

sara77

New member
دکتر پوست من یه بار به من قرص ضد بارداری داد !!! اون قرص هم اصلا بهم نساخت‏!‏ از اون موقع دیگه نرفتم سراغش‏!‏‏!‏ باید برم ولی‏!‏
ضد بارداری؟:shockedخو پیش یه متخصص کار بلد برو جیگر حیفه هم واسه پوستت هم واسه یه داخلی که بلایی سرت نیاد
حتما واسه تنضیم ------- اون بوده خخخخخخ حالا پسرا هستن نشد بگم دیگه:(50):

Minaa.Gh

New member
ضد بارداری؟:shockedخو پیش یه متخصص کار بلد برو جیگر حیفه هم واسه پوستت هم واسه یه داخلی که بلایی سرت نیاد
حتما واسه تنضیم ------- اون بوده خخخخخخ حالا پسرا هستن نشد بگم دیگه:(50):

چه میدونم والا ! من تنظیمم کلا‏"‏ !خ خخخخخ ! مطب دکتر برزگر تو جردن رفتم آخه‏!‏ تعریفشو زیاد شنیده بودم‏!‏ بهترشو پیدا میکنم حالا‏!‏

بالا