اگر یک خودکار داشتید که فقط با نوشتن یک جمله جوهر آن تمام می شد، آن یک جمله را چی می نوشتین؟
mohammad63 Well-known member 2013-02-18 #1 اگر یک خودکار داشتید که فقط با نوشتن یک جمله جوهر آن تمام می شد، آن یک جمله را چی می نوشتین؟
mohammad63 Well-known member 2013-02-18 #2 اول از همه خودم: خدایا آخر و عاقبت همه ما را ختم به خیر کن
shamila New member 2013-02-18 #15 خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار:rolleyessmileyanim:
mohana Well-known member 2013-02-18 #16 یه صحنه ای جلو چشممه اصلا فراموش هم نمیکنم..............هردفعه هم یادم میاد خیلی ناراحت میشم با خوکارم اینو مینویسم... خدایا! کمک کن هیچ پدر و مادری شرمنده بچه هاش نباشه...:sad:
یه صحنه ای جلو چشممه اصلا فراموش هم نمیکنم..............هردفعه هم یادم میاد خیلی ناراحت میشم با خوکارم اینو مینویسم... خدایا! کمک کن هیچ پدر و مادری شرمنده بچه هاش نباشه...:sad:
S setayesh71 New member 2013-02-18 #18 خدارا ، عشق را و زندگی را از یاد مبر.... آخرین ویرایش: 2013-02-18
ba ba barghi Well-known member 2013-02-18 #20 hana khanoom گفت: خدایا به دادم برس کمکم کن . کلیک کنید تا باز شود... وای خدا !چه آواتاری داری شما !!دلم سوخت بخدا ... می نوشتم .... ...راست میگه انیس یه خودگار یه جمله !!کمه خب ؟؟ منم می نوشتم : خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باش و ما رستگار
hana khanoom گفت: خدایا به دادم برس کمکم کن . کلیک کنید تا باز شود... وای خدا !چه آواتاری داری شما !!دلم سوخت بخدا ... می نوشتم .... ...راست میگه انیس یه خودگار یه جمله !!کمه خب ؟؟ منم می نوشتم : خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باش و ما رستگار