Setayesh92
New member
سلام
من اومدم
متاسفانه این چتد روز به سختی مریض شده بودم نتونستم چیزی بخونم
من اومدم
متاسفانه این چتد روز به سختی مریض شده بودم نتونستم چیزی بخونم
نکات برتر در ژنتیک دکتر علی سالاریان+ به گفته بچه ها ار ژنومیک تا کلاسیک+ مبانی زیست سلولی و مهندسی ژنتیک و پروتئین های نوترکیب پروفسور گیتی امتیازی
کتاب اول 110 ص است و خلاصه و نکته ای
کتاب دوم رو خودمم تا حالا نه دیدم نه خوندم فقط شنیدم
کتاب سوم 500 ص علی رغم زیادی قصه وار نوشته شده و سریع پیش میره
موفق باشید:smilies:
سلام مهرناز جونم
خوبی؟
سلام به دوستانمنم موافق ام کسی که با نمره علمی بالا قبول بشه
مطمئنا دکترا قبول میشه هر چند که تهران بودن خودش یک cv قویه
مرسی حدیث جان.:thanks:
فقط اینکه اگه یکیشو بخونم کافیه ؟ (مثلا همون نکات برتر که میگی خلاصه و نکته ای ) یا اینکه همش لازمه؟
سلام به دوستان10 ص میکروب+ 10 ص ژنتیک+ 7 ص سلولی+ 8 فلش کارت استعداد+ 12 کلمه زبان
:sadsmiley: امیدی ندارم
برا چی ناامیدی؟ بچه ها با علاقه بخونید مطمئن باشید اگه(خدایی نکرده) قبول هم نشید اگه با علاقه بخونید آثار مثبت زیادی تو زندگیتون داره بخصوص که علم تغذیه هست و واسه هر فردی (بیمار وسالم) بدرد میخوره! البته ایشالا هممون موفق و قبول! میشیم.
سلام به دوستان
جرا نااميدى حديث جان؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخه اینجا که همه تغذیه ا نیستند. قاطی پاتیه!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هممون یه هدف داریم! دکترای سال 92! :smilies-azardl (181 شما هم برامون دعا کنید :sarma:
برا چی ناامیدی؟ بچه ها با علاقه بخونید مطمئن باشید اگه(خدایی نکرده) قبول هم نشید اگه با علاقه بخونید آثار مثبت زیادی تو زندگیتون داره بخصوص که علم تغذیه هست و واسه هر فردی (بیمار وسالم) بدرد میخوره! البته ایشالا هممون موفق و قبول! میشیم.
سلام به دوستانهنوز هیچکدوم از مقاله هامو ننوشتم و لد نیستم بنویسم
زبانمم صفرهh34r-smiley:
ابنجورى فكر نكن،امسال خيلى از برنامه هاى زندكيمو تغيير دادم براى امتحان،بدم نخوندم اما اميدى به قبولى تهران ندارم و دوباره شروع كردم،بماند كه همه بهم ميكن از بعد امتحان بداخلاق شدم!!!!با خودم قرار كذاشتم يه بار ديكه فقط يه بار ديكه امتحان ميدم و جون فقط يه فرصت دارم بايد خيلى تلاش كنم !ادم با غم و غصه به جايى نميرسه!من که تغذیه نیستم
اگه قبول نشم فکر کنم آخرش افسردگی بگیرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t