بچه هایی که میخوان سال 92 آزمون دکترا شرکت کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Setayesh92

New member
سلام
من اومدم
متاسفانه این چتد روز به سختی مریض شده بودم نتونستم چیزی بخونم

n.b.m

New member
نکات برتر در ژنتیک دکتر علی سالاریان+ به گفته بچه ها ار ژنومیک تا کلاسیک+ مبانی زیست سلولی و مهندسی ژنتیک و پروتئین های نوترکیب پروفسور گیتی امتیازی

کتاب اول 110 ص است و خلاصه و نکته ای

کتاب دوم رو خودمم تا حالا نه دیدم نه خوندم فقط شنیدم

کتاب سوم 500 ص علی رغم زیادی قصه وار نوشته شده و سریع پیش میره

موفق باشید:smilies:

مرسی حدیث جان.:thanks:

فقط اینکه اگه یکیشو بخونم کافیه ؟ (مثلا همون نکات برتر که میگی خلاصه و نکته ای ) یا اینکه همش لازمه؟

Setayesh92

New member
تشکر ویژه از ندای عزیز و حدیث خانم گل که مرتب گزارش میدن
افرین دوستای خوبم
لذت میبرم وقتی میبینم دوستام چقدر پشتکار دارن
موفق باشید
واسه منم دعا کنید:rose:

n.b.m

New member
سلام مهرناز جونم
خوبی؟

سلام عزیز دلم. مرسی خوبم.

تو خوب شدی؟ مریض بودی؟

من فعلا یه چند روزی دارم زبان می خونم آخه امتحان دارم (البته امتحان آموزشگاه). درسای دیگه هم شروع نکردم به جز میکروب که درس اصلی مونه.

شما چی؟ می خونی؟

.Neda

New member
منم موافق ام کسی که با نمره علمی بالا قبول بشه
مطمئنا دکترا قبول میشه هر چند که تهران بودن خودش یک cv قویه
سلام به دوستان
اينجورى كه من اطلاعات كرفتم زمانى كه براى مصاحبه دعوت ميشيد ان شا الله،افراد مصاحبه كننده نمرات كتبى شما رو ندارن،بلكه cv ،نمره زبان،و اشنايى با دانشجويان خودشونه كه در نمره مصاحبه دخيله و در نهايت وزارتخونه براساس مجموع نمرات كتبى و مصاحبه ،محل قبولى رو اعلام ميكنه،خلاصه اينكه هر دو تا نمره مهم و تعين كننده هستن
به اميد موفقيت همكى

Artmis.a

New member
مرسی حدیث جان.:thanks:

فقط اینکه اگه یکیشو بخونم کافیه ؟ (مثلا همون نکات برتر که میگی خلاصه و نکته ای ) یا اینکه همش لازمه؟

به پایه ی ژنتیک خودت بستگی داره

اگه پایه ژنتیک قوی ای داشته باشی بله در غیر این صورت خوندن همه 110 صفحه هم وقت گیره و هم کافی نیست.

Artmis.a

New member
10 ص میکروب+ 10 ص ژنتیک+ 7 ص سلولی+ 8 فلش کارت استعداد+ 12 کلمه زبان

:sadsmiley: امیدی ندارم

n.b.m

New member
حدیث جان فلش کارت استعداد چی هست حالا؟ :smiliess (12): برا چه درسی ؟به درد منم میخوره؟

varia

Well-known member
برا چی ناامیدی؟ بچه ها با علاقه بخونید مطمئن باشید اگه(خدایی نکرده) قبول هم نشید اگه با علاقه بخونید آثار مثبت زیادی تو زندگیتون داره بخصوص که علم تغذیه هست و واسه هر فردی (بیمار وسالم) بدرد میخوره! البته ایشالا هممون موفق و قبول! میشیم.

n.b.m

New member
برا چی ناامیدی؟ بچه ها با علاقه بخونید مطمئن باشید اگه(خدایی نکرده) قبول هم نشید اگه با علاقه بخونید آثار مثبت زیادی تو زندگیتون داره بخصوص که علم تغذیه هست و واسه هر فردی (بیمار وسالم) بدرد میخوره! البته ایشالا هممون موفق و قبول! میشیم.

آخه اینجا که همه تغذیه ا نیستند. قاطی پاتیه!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هممون یه هدف داریم! دکترای سال 92! :smilies-azardl (181 شما هم برامون دعا کنید :sarma:

Artmis.a

New member
آخه اینجا که همه تغذیه ا نیستند. قاطی پاتیه!!!!!!!!!!!!!!!! ولی هممون یه هدف داریم! دکترای سال 92! :smilies-azardl (181 شما هم برامون دعا کنید :sarma:

استعداد تحصیلی برا آزمون وزارت علوم لازمه

رشته منو فقط وزارت علوم و آزاد داره:ph34r-smiley:

Artmis.a

New member

من که تغذیه نیستم

اگه قبول نشم فکر کنم آخرش افسردگی بگیرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

.Neda

New member
هنوز هیچکدوم از مقاله هامو ننوشتم و لد نیستم بنویسم
زبانمم صفره:ph34r-smiley:
سلام به دوستان
حدبث جان كدوم شهرين؟
يه جزوه زبان بارسال همين موقع ها خريدم كه اصلا ازش استفاده نكردم و فكرم نكنم استفاده كنم،اكر دوست دارى ميدم به شما ببين به دردت ميخوره يا نه خانمى!
در مورد مقاله هم ميتونى از مقالات مشابه كارت كه نوشته شده كمك بكيرى،مقاله نوشتن اولش سخته دوست خوبم!

.Neda

New member
من که تغذیه نیستم

اگه قبول نشم فکر کنم آخرش افسردگی بگیرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
ابنجورى فكر نكن،امسال خيلى از برنامه هاى زندكيمو تغيير دادم براى امتحان،بدم نخوندم اما اميدى به قبولى تهران ندارم و دوباره شروع كردم،بماند كه همه بهم ميكن از بعد امتحان بداخلاق شدم!!!!با خودم قرار كذاشتم يه بار ديكه فقط يه بار ديكه امتحان ميدم و جون فقط يه فرصت دارم بايد خيلى تلاش كنم !ادم با غم و غصه به جايى نميرسه!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا