درست میگی ناصر جان
به نظر من بهتره اول بیایم بگیم که چگونه کوذکمونو از بدو تولد تربیت کنیم تا بهترین بشه در واقع فرض کنیم که کودک تازه به دنیا اومده و در مراحل سنی مختلف چطور آموزش و چطور تربیت باید بشه.
حالا در مبحث بعدی بیایم بگیم که کودکمون فلان رفتار اشتباه رو داره و چه راهکار هایی وجود داره برای رفع این مسئله و ....
به نظر من اینجوری بحث ها تفکیک شده میشه و مخاطب هم گیج نمیشه :rose:
بچه ات رو چطور تربیت میکنی ؟
![]()
![]()
![]()
فعلا تو شوهر کردن و بدست آوردنش موندن شما اومدین از بچه تربیت کردنش میگی عزیز من؟!:bunnyearsmiley:
اون جوره تو نگران نباش آقا
:sdasdasd::sdasdasd:
مکسین جون فک کردی زن گرفتن باز خیلی راحته:smilies:فعلا که نگرانیم آتشین جون!!:14:
فعلا که نگرانیم آتشین جون!!:14:
فعلا که شوهر کردن از زن گرفتن راحتره جیگر
من نگرانتممممم
مکسین جون فک کردی زن گرفتن باز خیلی راحته:smilies:
از شوهر کردن که فعلا یکم راحت تره!! مثل کنکور سراسری و کنکور دانشگاه آزاد هست!!:bunnyearsmiley:[/QUOT
پس اگه اینجوریه چرا تاخیر ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (3):
از شوهر کردن که فعلا یکم راحت تره!! مثل کنکور سراسری و کنکور دانشگاه آزاد هست!!:bunnyearsmiley:[/QUOT
پس اگه اینجوریه چرا تاخیر ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (3):
بخاطر اینکه, زیرا , خب دیگه, beacause.....!!!![]()
فعلا که شوهر کردن از زن گرفتن راحتره جیگر
من نگرانتممممم
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ دیدی زیادم راحت نیسبخاطر اینکه, زیرا , خب دیگه, beacause.....!!!![]()
:black_eyed::
حالا که اینقد دوست داری بچه دار بشی و تربیتش کنی اول اینجا برو ببین عکس احتمالی بچه اات رو تو آینده ببین آتشین جون!
What will your baby look like?
چرا خیلی اتفاق افتاده برام دیدم بچه هایی رو که گفتم این اگه بچه ی من بود این رفتارو باهاش نمی کردم. درست یادم نیست چند وقت پیش شنیدم یه بچه 4 ساله تو مهمونی زده ال سی دی طرفو با یه چیزی شکسته (بچست دیگه حالا یه چیزی پرتاب کرده بود شیشه تلئیزیون شکسته بود یا چی یادم نیس) وقتی اومدن خونه باباش زده تو سر بچه و بچه همونجا تموم کرده :sad::sad:یعنی تا حالا روش فکر نکردی؟؟؟؟؟
نشده بری جایی یه بچه ببینی بگی .. خدایا.. من هیچ وقت بچه ام رو این جوری بار نمیارم؟؟؟
شده یا نشده؟؟؟
باووشه
:thanks:50):