بچه ات رو چطور تربیت میکنی ؟

N@RVIN

Well-known member
یعنی واقعا تشکیل خونه و زندگیمونو می بینیم که بچه هم داشته باشیم و تربیتش کنیم؟؟؟؟اره؟داریم................؟؟واقعا داریم؟:p7977cujr38iyymsu8::25r30wi:

bahramian0935

New member
بچه راباکتک زدن شدیدوواداشتن به کارهای سخت قوی باادب میکنیم اصلاروبه بچه ندین

آتشین

Well-known member
درست میگی ناصر جان
به نظر من بهتره اول بیایم بگیم که چگونه کوذکمونو از بدو تولد تربیت کنیم تا بهترین بشه در واقع فرض کنیم که کودک تازه به دنیا اومده و در مراحل سنی مختلف چطور آموزش و چطور تربیت باید بشه.

حالا در مبحث بعدی بیایم بگیم که کودکمون فلان رفتار اشتباه رو داره و چه راهکار هایی وجود داره برای رفع این مسئله و ....

به نظر من اینجوری بحث ها تفکیک شده میشه و مخاطب هم گیج نمیشه :rose:

مارکووو
لطفا منو وارد مسایل پیچیده نکن
:25r30wi::25r30wi:

mexin

Well-known member
بچه ات رو چطور تربیت میکنی ؟

baby-feeding-bottle-018.gif

baby-girl.gif

baby-boy.gif

فعلا تو شوهر کردن و بدست آوردنش موندن شما اومدین از بچه تربیت کردنش میگی عزیز من؟!:bunnyearsmiley:

mexin

Well-known member

biosta

Well-known member
با سی دی های تربیتی دکتر فرهنگ هلاکویی
امیدوارم که با ایشان و صحبت هایشان آشنا باشید .

bioshimi93

New member
یعنی تا حالا روش فکر نکردی؟؟؟؟؟
نشده بری جایی یه بچه ببینی بگی .. خدایا.. من هیچ وقت بچه ام رو این جوری بار نمیارم؟؟؟
شده یا نشده؟؟؟
چرا خیلی اتفاق افتاده برام دیدم بچه هایی رو که گفتم این اگه بچه ی من بود این رفتارو باهاش نمی کردم. درست یادم نیست چند وقت پیش شنیدم یه بچه 4 ساله تو مهمونی زده ال سی دی طرفو با یه چیزی شکسته (بچست دیگه حالا یه چیزی پرتاب کرده بود شیشه تلئیزیون شکسته بود یا چی یادم نیس) وقتی اومدن خونه باباش زده تو سر بچه و بچه همونجا تموم کرده :sad::sad:
بچه هر چقدر هم کار بدی کنه وقتی عصبی هستیم نباید روش دست بلند کنیم چه بسا یه وقتایی یه کارهایی می کنیم که یه عمر پشیمونی به بار میاد.گذشته از این به نظرم با تنبیه بدنی بچه لوس بارمیاد.

بالا