رای ما روحانی . . . .. . . :riz304::riz304::riz304:
من یک حقوق دانم ، من حقوق خوندم . . ..
"نذارید بگم!!!.....92 = بگم بگم؟ ..... 84"
:sad::sad:
اولی ها!
دومی ها!
آیا شما طرفدار حداد بودید؟
آیا شما طرفدار عارف بودید؟
نگران نباشید!
ما برای شما برنامه ی ویژه ای داریم!
با رای به کاندیدای اقتصاد دان، به حل مشکلات مردم کمک کنید!
اولی ها!
دومی ها!
نگران نباشید!
:13: :j58r36j3gcr4suxymupدکتر 84 را متوجه نشدم
[SIZE=4[COLOR="#0000FF"]]این دل پر درده. . . .
نذارید بگم . . . [/COLOR]:rose::rose::rose:[/SIZE]
آقا مسعود میزان رای ملت است شاید این صحبت شما ظاهر قضیه باشه!.هرکس به اندازه یک رای حق انتخاب ونظر داره نه بیشتر.......پس باید منتظر شد!
ولی این سوال من از شماست فکر میکنین اگه فردی مثه روحانی رای بیاره مملکت دچار تحول اساسی خواهد شد ویک شبه با برنامه های دقیق این اقا همه مشکلات ایران حل میشه؟به نظر من که فقط تنها برنامش سازشه وبر این اساس چیزهاییم که داریما به راحتی به باد میده این میشه تنها دست اوردش!
خخخخخخخخخخ.............دکتر راه بهتری برای تبلیغ نبود بابا اینجوری که محسن رو دستت باد میکنه با اون همه علمش!اولی ها!
دومی ها!
نگران نباشید!
[/B]
آخرین لحظات هم دست از تلاش برنمیدارین....:rolleyessmileyanim:
جای تحسین داره:applause:
آهان به خوب نکته ای اشاره کردی...........دوست من آمریکا مشکلش انرژی هسته ای داشتن ایران نیس اون با اصل دولت وحکومت مشکل داره پس اصلا امیدوار نباش که با سازش سر این مسئله همه مشکلات حل بشه قطعا بهانه های دیگری برای تحریم پیدا میکنن!مهران جان دوست من،
یادته روحانی توی اون برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه 2 در آخرین دقایق وقتش یک کلید از جیبش بیرون آورد؟
اون کلید همون سازش هست!
سازش با دنیا کلی حل مشکلات کشور هست!
شما در این قرن نمیتونی به دنیا پشت کنی و بگی نه!
سعادت مردم در تعامل با دنیا هست. واقعا تا الان از خودت پرسیدی بعد از 8 سال لجبازی با دنیا چی بدست آوردیم؟ به چی رسیدیم؟
و آیا اون چیز هایی که بهش رسیدیم ارزش ویرانی اقتصادی و سیاسی و آبرو و اخلاق در جامعه رو داشت؟