من یا اکو؟واقا بی نظیره عالیه
فقط یه سوال ما اهل کدوم شهری؟؟؟؟؟
مهسا جون چشمم اب نمیخوره :25r30wi:اکو جان ایشالا که پس نمیگیره
البته فرش ما تابلو فرش نیست فرش 6متری که برای نصب روی دیوار .......
مهسا جون چشمم اب نمیخوره :25r30wi:
من فک کردم تابلو فرشه. حیف شد کاش یه عکس از کلش میذاشتی حاشیه هاش که اونطوری بود پس از نگاه دور خیلی محشره.
عزیزم دوتومن نیست بدون قابشو میتونی 300هزار تومن بگیری و خودت قابش کنی با100تومنهمین تابلو فرش تو این ابعاد حدود 2 میلیون هست
داداشت دوست داره که حاصل یکسالشو به تو داده بابایه منم برام یدونه بافته بسته بندی کردمش هر وقت شد عکشو براتون میذارم
چه جالب نمیدونستم این جل جلاله رو. قیمتش رو نمیدونم چقد هس. ولی اگه کلا ابریشم بود بیشتر می ارزید این فقط گلهاش ابریشمه.عزیزم دوتومن نیست بدون قابشو میتونی 300هزار تومن بگیری و خودت قابش کنی با100تومن
درضمن اینا دو تا طرح دارن یکی جل جلاله است که همین که اگو گذاشته اون گوشش دقت کنید نوشته جل جلاله
یکیشم سبحان الله هستش
همه چیزش یکیه نمیدونم چرا این دوتاکلمه باعث تفاوت بسیار درقیمت میشه وجل جلاله گرونتر.
نه زیاد. اگه دوسم داشت ابریشمشو میداد خخخخخخخخخخخخخخخخهمین تابلو فرش تو این ابعاد حدود 2 میلیون هست
داداشت دوست داره که حاصل یکسالشو به تو داده بابایه منم برام یدونه بافته بسته بندی کردمش هر وقت شد عکشو براتون میذارم
عزیزم دوتومن نیست بدون قابشو میتونی 300هزار تومن بگیری و خودت قابش کنی با100تومن
درضمن اینا دو تا طرح دارن یکی جل جلاله است که همین که اگو گذاشته اون گوشش دقت کنید نوشته جل جلاله
یکیشم سبحان الله هستش
همه چیزش یکیه نمیدونم چرا این دوتاکلمه باعث تفاوت بسیار درقیمت میشه وجل جلاله گرونتر.
ازاونجا نخر هر موقع اومدی تبریز بیا از بازار اینجا بخر چون پدرم تو کار خریدو فروش فرش منم قیمتارو میدونم.ولی مهسا جان من خودم اینجا قیمت کردم گفت دوتومن میگفت بیشتر نخش ابریشمه و چله هاشم با ابریشمه
چه جالب نمیدونستم این جل جلاله رو. قیمتش رو نمیدونم چقد هس. ولی اگه کلا ابریشم بود بیشتر می ارزید این فقط گلهاش ابریشمه.
یکی هم واسه من بباف![]()
محسن برای خودمون نبافتیم فروختیم
25تومن
من خودمم دوست داشتم بمونه برای خونه خودمون ولی پول لازم بودیم.