به نظرتون هنرمندانه نیست؟

mahsa.

New member
اکو جان ایشالا که پس نمیگیره
البته فرش ما تابلو فرش نیست فرش 6متری که برای نصب روی دیوار .......

eco.bio

New member
اکو جان ایشالا که پس نمیگیره
البته فرش ما تابلو فرش نیست فرش 6متری که برای نصب روی دیوار .......
مهسا جون چشمم اب نمیخوره :25r30wi:
من فک کردم تابلو فرشه. حیف شد کاش یه عکس از کلش میذاشتی حاشیه هاش که اونطوری بود پس از نگاه دور خیلی محشره.

farzad.lab

مدیر بخش
مهسا خیلی خوب بود ... دیگه تبیریزی هنرمند نباشه کی باشه ؟؟؟ :bunnyearsmiley:

فقط عکاسی یکم مورد داشت

:p

mw.ashel

New member
سلام مهسا جان......واقعا عالی بود و دست تموم هنرمندان به خصوص پدر شما با خلق چنین آثار زیبایی درد نکنه و خدا حفظشون کنه .:rose::rose::rose::rose:

MAHSABANOO

New member
مهسا آفرین اجی بابایه منم فرش می بافت ولی الان یک سالی میشه که نمیبافه
منم تا حدودی سرم میشه ولی نه زیاد
راستی خواستی بگی کارمون حرف نداره از پشت فرش عکس انداختی ای کلک

waria

New member
مهسا مهسا...این همون فرشست که میگفتی آره؟؟
خیلی قشنگ بود.آفرین به بابات و خودت...
خداییش فرش بافتن خیلی دقت و حوصله میخواد.من خودم یکی دو رج از این فرش کوچولوها بافتم.:motat:میدونم سخته...
آفرین آفرین:28:

MAHSABANOO

New member
این کار داداشمه. موقع اموزش دادن اینو طی یه سال بافته. ظاهرا به من هدیه داده! :25r30wi: (اگه بعدا نگیره):25r30wi:
عکسهای دیگه رو اجازه نداشتم که بذارم شاید بدلیل نقشه اش نمیدونم!

همین تابلو فرش تو این ابعاد حدود 2 میلیون هست
داداشت دوست داره که حاصل یکسالشو به تو داده بابایه منم برام یدونه بافته بسته بندی کردمش هر وقت شد عکشو براتون میذارم

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
داداشت دوست داره که حاصل یکسالشو به تو داده بابایه منم برام یدونه بافته بسته بندی کردمش هر وقت شد عکشو براتون میذارم
عزیزم دوتومن نیست بدون قابشو میتونی 300هزار تومن بگیری و خودت قابش کنی با100تومن
درضمن اینا دو تا طرح دارن یکی جل جلاله است که همین که اگو گذاشته اون گوشش دقت کنید نوشته جل جلاله
یکیشم سبحان الله هستش
همه چیزش یکیه نمیدونم چرا این دوتاکلمه باعث تفاوت بسیار درقیمت میشه وجل جلاله گرونتر.

patris

New member
خیلی زیبا بود :rose:
امیدوارم خدا به پدرت عمر طولانی و با عزت بده
من عاشق اینطور پدرام :heart:

eco.bio

New member
عزیزم دوتومن نیست بدون قابشو میتونی 300هزار تومن بگیری و خودت قابش کنی با100تومن
درضمن اینا دو تا طرح دارن یکی جل جلاله است که همین که اگو گذاشته اون گوشش دقت کنید نوشته جل جلاله
یکیشم سبحان الله هستش
همه چیزش یکیه نمیدونم چرا این دوتاکلمه باعث تفاوت بسیار درقیمت میشه وجل جلاله گرونتر.
چه جالب نمیدونستم این جل جلاله رو. قیمتش رو نمیدونم چقد هس. ولی اگه کلا ابریشم بود بیشتر می ارزید این فقط گلهاش ابریشمه.

eco.bio

New member
نه زیاد. اگه دوسم داشت ابریشمشو میداد خخخخخخخخخخخخخخخخ

MAHSABANOO

New member
یکیشم سبحان الله هستش

ولی مهسا جان من خودم اینجا قیمت کردم گفت دوتومن میگفت بیشتر نخش ابریشمه و چله هاشم با ابریشمه

mahsa.

New member
ولی مهسا جان من خودم اینجا قیمت کردم گفت دوتومن میگفت بیشتر نخش ابریشمه و چله هاشم با ابریشمه
ازاونجا نخر هر موقع اومدی تبریز بیا از بازار اینجا بخر چون پدرم تو کار خریدو فروش فرش منم قیمتارو میدونم.

چه جالب نمیدونستم این جل جلاله رو. قیمتش رو نمیدونم چقد هس. ولی اگه کلا ابریشم بود بیشتر می ارزید این فقط گلهاش ابریشمه.

اخه گلم همیشه که تمام ابریشم خوب نیست بسته به نقشه کرک و پشمم باید باشه توش والا میشه نقشه فرشهای قم.

بالا