به سلامتی ایرانی هااااااااااا

mehrshad

New member
اتفاقا شناخت انسان فرهیخته ای که از محتویات درون کاسه سرش استفاده میبرد برایم مهم است اقای نوری گرام. شما که اینقدر ژرف نگر هستید... در ضمن پذیرش سخنان شما بدون شناخت اصلا کار صحیحی نیست... یه جورهایی معلوم نیست کی هستید... اگر ادم معمولی باشید که خب سخنان شما هم مثل همه. وشاید هم برای خوردتان کسی هستید که از محتویات درون کاسه سرتان بهره وافی و کارفی برده اید. که در این صورت جای تامل دارد!! با عرض پوزش فراوان

disjermino

New member
اتفاقا شناخت انسان فرهیخته ای که از محتویات درون کاسه سرش استفاده میبرد برایم مهم است اقای نوری گرام. شما که اینقدر ژرف نگر هستید... در ضمن پذیرش سخنان شما بدون شناخت اصلا کار صحیحی نیست... یه جورهایی معلوم نیست کی هستید... اگر ادم معمولی باشید که خب سخنان شما هم مثل همه. وشاید هم برای خوردتان کسی هستید که از محتویات درون کاسه سرتان بهره وافی و کارفی برده اید. که در این صورت جای تامل دارد!! با عرض پوزش فراوان
بچه ها یه لینک قشنگی گذاشتن به نام فقط آبی بودم و آبی میمانم..........به نظرم شناخت اون پیرزنه از آقای نوری ارزشش بیشتره هااااااااااااااااااااااااااااا.......................

mehrshad

New member
یا کسی نباید حرفی بزنه یا باید بقیه بشناسنش که با چه هدفی و از طرف کی و چی داره حرف میزنه. و چه هدفی داره و تحت تاثیر چی بوده. بعد میشه در مورد صحت ادعاهاش روشن تر تصمیم گرفت. نیت خیلی مهمه... خیلی !!!

شادیا

New member
سلام به همه
چندان تمایلی به وارد شدن در بحث هایی که هیچ کدوم از دو گرور از موضع خودش، کنار نمیکشه را ندارم!!! اما ذکر چند نکته را لازم دونستم!
به عقیده من
در این شکی نیست که ایرانی وقتی بخواهد میتواند...
در گذشته کم نبودند ابوریحان ها ابوعلی سینا ها و خوارزمی ها و... که از گذشته تا الان علمشون مورد استفاده قرار گرفته و کتابهاشون در دانشگاه های مختلف خارجی تدریس میشه!
الانم کم نیستند دکتر حسابی ها... دکتر آذر اندامی ... دکتر احمدی روشن...دکتر علیخانی و........تا دلتون بخواد اسم بزرگ دیگه...( که البته بعضی هاشون فوت کردن خب!)
و نیز متاسفانه گرو دیگری که اونها هم تعداشون کم نیست مثل دکتر فیروز نادری....قاسم اسرار....رضا غفاریان و......که عضو دانشمندان مشغول کار در ناسا هستند و پروژه های بزگی در دست دارن...

حالا منظور من از عنوان کردن این مسئله اینه که یه مقدار خود باوری داشته باشیم دانشمندان و بزرگان ایرانی در گذشته بودند الان هم تعداشون کم نیست...
به جای دست کم گرفتن خودمون و برتر نشون دادن غرب، تلاش کنیم برای ساختن و آباد تر کردن ایران عزیز...
چرا که اونها یعنی هیچ کس این کارو برای ما نمیکنه!!

آخرین ویرایش:
سلام به همه
چندان تمایلی به وارد شدن در بحث هایی که هیچ کدوم از دو گرور از موضع خودش، کنار نمیکشه را ندارم!!! اما ذکر چند نکته را لازم دونستم!
به عقیده من
در این شکی نیست که ایرانی وقتی بخواهد میتواند...
در گذشته کم نبودند ابوریحان ها ابوعلی سینا ها و خوارزمی ها و... که از گذشته تا الان علمشون مورد استفاده قرار گرفته و کتابهاشون در دانشگاه های مختلف خارجی تدریس میشه!
الانم کم نیستند دکتر حسابی ها... دکتر آذر اندامی ... دکتر احمدی روشن...دکتر علیخانی و........تا دلتون بخواد اسم بزرگ دیگه...( که البته بعضی هاشون فوت کردن خب!)
و نیز متاسفانه گرو دیگری که اونها هم تعداشون کم نیست مثل دکتر فیروز نادری....قاسم اسرار....رضا غفاریان و......که عضو دانشمندان مشغول کار در ناسا هستند و پروژه های بزگی در دست دارن...

حالا منظور من از عنوان کردن این مسئله اینه که یه مقدار خود باوری داشته باشیم دانشمندان و بزرگان ایرانی در گذشته بودند الان هم تعداشون کم نیست...
به جای دست کم گرفتن خودمون و برتر نشون دادن غرب، تلاش کنیم برای ساختن و آباد تر کردن ایران عزیز...
چرا که اونها یعنی هیچ کس این کارو برای ما نمیکنه!!

درود

هم سخن ارجمند
من با تک خالها کاری ندارم با با یک گل بهار نمی شود

آمارهای جهانی که گفتم میانگین ضریب هوشی یک ملت کنونی را به شمار آورده و در نگر می گیره نه چند نفر انگشت شمار نابغه

اگر بخواهیم روی تک خالها و فرهیختگان دانش و فن جهان انگشت بگذاریم باز ایران سخن بر جسته ای برای گفتن ندارد

نیوتن که بزرگترین دانشمند تمام دورانها لقب گرفته از انگلیس است

انیشتین که بزرگترین مغز سده ی بیستم جهان بود اتریشی بود

ادیسون آمریکایی پاستور فرانسوی استافان هاکینگ انگلیسی گاوس آلمانی اویلر سویسی براداران رایت آمریکایی
بنز آلمانی

90 درسد و بلکه بیشترنوابغ نو آوران بزرگ جهان از اوروپا و آمریکا بوده اند

اما و اما

هدف و بحث من تک خالها نیست

برای محاسبه هوش عمومی یک ملت را درنگر می گیرند نه تک جرقه های خود جوش

اگه ایطور باشه سنگاپور که از نگر میانگین هوش عمومی یک ملت در جای نخست است چرا حتی یک نابغه معرفی نکرده است

بیاد بیارید در نخستین پست این سرنگار سخن ازملت ایران( ایرانی ها) است نه از یک فرد ویژه و برجسته مانند ابن سینا یا دکتر عدل

آخرین ویرایش:

شادیا

New member
درود

هم سخن ارجمند
من با تک خالها کاری ندارم با با یک گل بهار نمی شود

آمارهای جهانی که گفتم میانگین ضریب هوشی یک ملت کنونی را به شمار آورده و در نگر می گیره نه چند نفر انگشت شمار نابغه

اگر بخواهیم روی تک خالها و فرهیختگان دانش و فن جهان انگشت بگذاریم باز ایران سخن بر جسته ای برای گفتن ندارد

نیوتن که بزرگترین دانشمند تمام دورانها لقب گرفته از انگلیس است

انیشتین که بزرگترین مغز سده ی بیستم جهان بود اتریشی بود

ادیسون آمریکایی پاستور فرانسوی استافان هاکینگ انگلیسی گاوس آلمانی اویلر سویسی براداران رایت آمریکایی
بنز آلمانی

90 درسد و بلکه بیشترنوابغ نو آوران بزرگ جهان از اوروپا و آمریکا بوده اند

اما و اما

هدف و بحث من تک خالها نیست

برای محاسبه هوش عمومی یک ملت را درنگر می گیرند نه تک جرقه های خود جوش

اگه ایطور باشه سنگاپور که از نگر میانگین هوش عمومی یک ملت در جای نخست است چرا حتی یک نابغه معرفی نکرده است

در نخستین پست این سرنگار سخن از ایرانی ها است نه از یک فرد ویژه مانند ابن سینا یا دکتر عدل

این پست به هیچ عنوان در تایید حرفای شما نیست!
من اطلاعات موثقی درباره هوش ایرانیان ندارم! اما شما بایه سرچ ساده میتونید به این موضوع پی ببرین
و نیز اینکه مشت نمونه خروار است

وقتی ایرانی بخواهد میتواند

هرچند هم اگر هیچ کدوم از این حرفا را قبول نداشته باشیم به احترام سخن پیامبر بزرگمان که فرمود "اگر علم در ثریا ( خوشه پروین...خوشه ای ستاره ای از نوع باز که در شبهای زیادی از سال با چشم غیر مسلح میتوان آنرا دید) باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست می یابند...
" میتوان اندکی تامل کرد

این پست به هیچ عنوان در تایید حرفای شما نیست!
من اطلاعات موثقی درباره هوش ایرانیان ندارم! اما شما بایه سرچ ساده میتونید به این موضوع پی ببرین
و نیز اینکه مشت نمونه خروار است

وقتی ایرانی بخواهد میتواند

هرچند هم اگر هیچ کدوم از این حرفا را قبول نداشته باشیم به احترام سخن پیامبر بزرگمان که فرمود "اگر علم در ثریا ( خوشه پروین...خوشه ای ستاره ای از نوع باز که در شبهای زیادی از سال با چشم غیر مسلح میتوان آنرا دید) باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست می یابند...
" میتوان اندکی تامل کرد

اگر بخواهد اگر این طور باشد اگر آن طور بشه !!!!!!!!
هم انجمنی ارجمند
یادتون رفته داستان مولانای گرانقدر رو که فرموده در اگر نتوان نشست !!!!!

یادتون باشه دوصد گفته چون نیم کردار نیست !!!

به عمل کار برآید به سخندانی نیست

شما دست به دامن احادیث ساختگی میشین چرا ؟

خوب شما بفرمایید چرا مصداق این حدیث جناب محمد سر از کشورهای بیگانه در آورده ؟؟؟؟

علم اگر درپروین یوده چرا نصیب نیوتن کپلر کوپرنیک اینشتین هابل هرشل دیراک انریکو فرمی سرچاندشکار وهزاران نفر دیگر شده ؟؟؟

الان بفرمایید کدام دانشمند ایرانی کار بر جسته ای در حد هتا دانشمندان درجه چندم جهان انجام داده است ؟؟؟

با حلوا حلوا که دهن شیرین نمی شه

خودمون می گیم و خودمون هم حال می کنیم که فلان دانشمند رو داریم

از کودکی پرسیدند مهربانترین و زیبا ترین مادر دنیا کیه گفت مامانم

گفتند نیرومند ترین فرد دنیا کیه گفت بابا یم

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
منم می خوام !!!
410917_snoozer_05.gif

برابر آمار های دانشپذیر سنگاپوری ها با هوشترین افراد جهان هستن اینجا را ببینید تا رده بندی کشور ها را از نگر هوشی بدانید

منم دوست دارم برم سنگاپور:auizz3ffy9vla57584x

اینجا را هتما (حتما) ببینید که میانگین هوش ایرانی ها( 85) هتااز عراقی ها کمتر بدست آمده سنگاپور با هوش ترین افراد را دارد و ایران موعود ما !!! ؟؟؟؟
اینجا که همونجا بود...

پس شد انچه شد

آخرین ویرایش:

goo

New member
ایرانی ها باهوشند ، ژاپنی ها پرکار. همین.

ای آنکه از تبار پاکانی،

به وطنت ایران افتخار میکنی ، و این درست است ...

اما آیا آنگونه خواهی بود و خواهی زیست که کشورت نیز به وجودت افتخار کند ...

تاکنون در این راه چه کرده ای ؟

ای آنکه از تبار پاکانی ...

goo

New member
اگر بخواهد اگر این طور باشد اگر آن طور بشه !!!!!!!!
هم انجمنی ارجمند
یادتون رفته داستان مولانای گرانقدر رو که فرموده در اگر نتوان نشست !!!!!

یادتون باشه دوصد گفته چون نیم کردار نیست !!!

به عمل کار برآید به سخندانی نیست

شما دست به دامن احادیث ساختگی میشین چرا ؟

خوب شما بفرمایید چرا مصداق این حدیث جناب محمد سر از کشورهای بیگانه در آورده ؟؟؟؟

علم اگر درپروین یوده چرا نصیب نیوتن کپلر کوپرنیک اینشتین هابل هرشل دیراک انریکو فرمی سرچاندشکار وهزاران نفر دیگر شده ؟؟؟

الان بفرمایید کدام دانشمند ایرانی کار بر جسته ای در حد هتا دانشمندان درجه چندم جهان انجام داده است ؟؟؟

با حلوا حلوا که دهن شیرین نمی شه

خودمون می گیم و خودمون هم حال می کنیم که فلان دانشمند رو داریم

از کودکی پرسیدند مهربانترین و زیبا ترین مادر دنیا کیه گفت مامانم

گفتند نیرومند ترین فرد دنیا کیه گفت بابا یم

در دورانی که عثمانی ها مسلمان شده بوده اند ، ملکه انگلستان سفری به عثمانی داشته اند. ایشان در نامه اشان به انگلیس نوشته اند : خیلی جالب است ، اینجا مردم جای مخصوصی برای دستشویی رفتن دارند .

برو برادر برو که دنیا هرچه دارد از علم مسلمانان هست. تا همین چند روز پیش و حالاش هم در همین دانشگاه هایی که شما سنگش رو به سینه می زنید کتاب های ما تدریس می شده و می شه.
حالا اگه ماها تنبلی می کنیم ، هیچ کس اجازه توهین نداره.
شدیدا پیشنهاد می کنم به جای اینکه حرف عده ای رو اینجا تکرار کنید کمی مطالعه در این زمینه داشته باشید.

parvin nikkhah

New member

خود گوییم و خود خندیم عجب ما هنر مندیم !!!

کجای کارید بزرگواران ایران زمین ؟

بر روی کاغذ پاره, آره

بعله روی کاغذ ایرانی چنین است و چنان است برتر از پیدا و نهان است !

اما در عمل ؟؟؟؟؟:5:

دوستان ارجمند بدانید که

هندوانه زیر بغل کسی گذاشتن و به خود فریفته کردن و خود شیفته کردن دیگران گونه ای از جنگ روانی و سرد است که دشمنان را با این شیوه خود شیفته کرده و از پیشرفت باز می دارند

خوب الان بفرمایید برابر آمار جهانی رتبه ی دانشی ایران چیست ؟رتبه ی هوشی ایرانیان چیست که این اندازه بر تر شمرده شده اند ؟؟؟؟

کشک

!!!

بعله بهترین رتبه ایران از نگر دانشگاهی آن است که در بین 500 دانشگاه بر تر جهان به زور و زحمت در اون آخر جایی گرفته !!!!

با هوش ترین افراد ژاپنی ها هستند نه ایرانی ها حتی چینی ها از ایرانی ها با هوش ترند

متاسفانه حق با شماست.....................
در حال حاضر ما توی جهان جایگاه بالایی نداریم ........
گذشت اون دورانی که ایرانی سرافراز بود.................
دیگه ، چاره ای نیست باید پذیرفت.........................

ghazal26

New member
تك خال جان ممنون آبجي كه مثل هميشه مطالبت خوبه...:smilies-azardl (113
درسته كه الان ما نسبت به برخي كشورها عقبتر هستيم علت اون هم تلاشهاي بي وقفه و اصولي دول اروپايي براي تضعيف روحيه ايراني هاست طي دو قرن اخير كه الحق هم خوب دارن نتيجه ميگيرن!!! ماهم تنبل و بي كار ميشينيم يه اسم دكتر روي خودمون ميذاريم و با تائيد ابلحانه صحبتهاي بيگانه ها در مورد عقب موندگي خودمون منتظر ميمونيم تا كم كم اونها بيان و يه روزي مارو از اين تاريكي جهالت بيرون بكشن!!!
واي بر ما كه چه زود فراموش ميكنيم ابوريحانها و حسابي هارو...
توي خاطرات دكتر حسابي خوندم كه در جواني ملاقاتي با انيشتين داشتن كه جناب انيشتين خطاب به پروفسور گفتن:
زماني كه پدران شما به فكر كشف علوم جديد بودند، پدران ما در جنگلهاي آمريكا همديگر رو ميخوردند!!!!
اگر ما علمي نداريم و اونها ترسي از ما ندارند چرا هر سال يك دانشمند از ايران رو ترور ميكنند؟؟؟؟؟
بچه ها به قول يكي آخ آخ آخ آخ آيا گوش دادن به حرف دكتري كه از بيمار هاي درمونده خودش زير ميزي ميگيره، كار خوبي ست؟ :smiliess (3)::auizz3ffy9vla57584x

behnaz.h

New member
بچه ها همديگرو ناراحت نكنيم من آقاي دكتر نوري رو ميشناسم ايشون خيلي باسواد هستن انقدر زود قضاوت نكنيم ما گذشته ي خيلي پر افتخاري داشتيم اما حالا يكم در حال درجا زدن هستيم من اون خانم آذربايجاني رو مثال زدم اونا حتي نميدونن پيوند كبد چي هست اما چون 1 مانات اونها برابر 50000 ريال ما هست فكر ميكنن ما كشور خيلي عقب افتاده اي هستم اما اينطور نيست اوضاع بهتر ميشه انشالله اگه يكم فكرمون از لحاظ مالي راحت بشه ما هم واسه علم قدم بر ميداريم انشالله

ghazal26

New member
بچه ها همديگرو ناراحت نكنيم من آقاي دكتر نوري رو ميشناسم ايشون خيلي باسواد هستن انقدر زود قضاوت نكنيم ما گذشته ي خيلي پر افتخاري داشتيم اما حالا يكم در حال درجا زدن هستيم من اون خانم آذربايجاني رو مثال زدم اونا حتي نميدونن پيوند كبد چي هست اما چون 1 مانات اونها برابر 50000 ريال ما هست فكر ميكنن ما كشور خيلي عقب افتاده اي هستم اما اينطور نيست اوضاع بهتر ميشه انشالله اگه يكم فكرمون از لحاظ مالي راحت بشه ما هم واسه علم قدم بر ميداريم انشالله

ان شاء الله عزيزم اما من قصد بي ادبي و توهين ندارم ايشون خودشون گفتن كه به اين عملش افتخار ميكنه و در صدد ترويجش بود!
ما بايد دست به دست هم بديم تاآباداني داشته باشيم نه اينكه جوي آب رو بر زمين همديگه ببنديم...
به اميد ايراني سربلندتر از هميشه:auizz3ffy9vla57584x

در دورانی که عثمانی ها مسلمان شده بوده اند ، ملکه انگلستان سفری به عثمانی داشته اند. ایشان در نامه اشان به انگلیس نوشته اند : خیلی جالب است ، اینجا مردم جای مخصوصی برای دستشویی رفتن دارند .
بعله قبول دارم افتخار مسلمونا اینه که دستشویی رو کشف کردن !!!!
اما افتخار همون انگلیسی ها ی به فکر شما روباه پیر و نجس !! اینه که بزرگترین دانشمندان تمام دوران رو به بشریت معرفی کردن استفان هاو کینگ را دارند اونا کاشف نیروی گرانش و حساب دیفرانسیل دارند کاشف انگاره ی سیاهچاله ها و مهبانگ دارند ما هم بحمد الله کاشف دستشویی رو داریم !!!!

راستی می دونید اگه مسلمونا دستش شویی رو کشف نمی کردند نسل بشر بیچاره منقرض می شد !!

چقدر مهمه این کشف
بابا آِ ی اینشتین و نیتون و ادیسون و پاستورو برنارد و هاریسون کجای کارید شماها برای بشریت چی کار کردین !!؟؟؟؟؟؟؟

چرا از مسلمونا یاد نگرفتید ؟؟؟

برو برادر برو که دنیا هرچه دارد از علم مسلمانان هست. تا همین چند روز پیش و حالاش هم در همین دانشگاه هایی که شما سنگش رو به سینه می زنید کتاب های ما تدریس می شده و می شه.

۰
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست
همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
سر تسلیم من و خشت در میکده‌ها
مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل
تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت
نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس
پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت

حافظا روز اجل گر به کف آری جامی
یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

حالا اگه ماها تنبلی می کنیم ، هیچ کس اجازه توهین نداره.

خدا گواهه من تنبلا رو توهین نمی کنم اتفاقا من تشویقتون هم می کنم

بله !!
پاشید عزیزون پاشید تنبلا
چقد خواب ؟؟
بیدار شین آفتاب در اومده
کافران سرگرم کارند و پاشون رو تخته گازه و شما فکرتون تو خواب نازه !!!!! پاشین تنبلا
بیدار باش !!!
شدیدا پیشنهاد می کنم به جای اینکه حرف عده ای رو اینجا تکرار کنید کمی مطالعه در این زمینه داشته باشید.

خدایا این قلب شناسی زکه آموخته بود ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
در زمانی که اسلام بود ما خیلی پیشرفته بودیم به قول یکی از دوستان کتاب های پزشکی تا چند دهه ی پیش از دانشمندان ایرانی تدریس میشده
آره همه ی اینا درست ولی حالا چی
اوضاعمون خیلی داغونه خیلی داغونه بدترین کشوریم فقط ادعا داریم دیگه هیچی
تازه چند وقت دیگه قراره ورود طلا هم به ایران متوقف شود و این یعنی فاجعه:13::13:
میدونین که ایران برای اینکه تحریم ها زیاد اثر نکنه نفت را با طلا مبادله میکرده از دهم تیر طلا هم تحریم میشیم . . .:13::13:

goo

New member
بعله قبول دارم افتخار مسلمونا اینه که دستشویی رو کشف کردن !!!!
اما افتخار همون انگلیسی ها ی به فکر شما روباه پیر و نجس !! اینه که بزرگترین دانشمندان تمام دوران رو به بشریت معرفی کردن استفان هاو کینگ را دارند اونا کاشف نیروی گرانش و حساب دیفرانسیل دارند کاشف انگاره ی سیاهچاله ها و مهبانگ دارند ما هم بحمد الله کاشف دستشویی رو داریم !!!!

راستی می دونید اگه مسلمونا دستش شویی رو کشف نمی کردند نسل بشر بیچاره منقرض می شد !!

چقدر مهمه این کشف
بابا آِ ی اینشتین و نیتون و ادیسون و پاستورو برنارد و هاریسون کجای کارید شماها برای بشریت چی کار کردین !!؟؟؟؟؟؟؟

چرا از مسلمونا یاد نگرفتید ؟؟؟

۰
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست
همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
سر تسلیم من و خشت در میکده‌ها
مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل
تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت
نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس
پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت

حافظا روز اجل گر به کف آری جامی
یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت

خدا گواهه من تنبلا رو توهین نمی کنم اتفاقا من تشویقتون هم می کنم

بله !!
پاشید عزیزون پاشید تنبلا
چقد خواب ؟؟
بیدار شین آفتاب در اومده
کافران سرگرم کارند و پاشون رو تخته گازه و شما فکرتون تو خواب نازه !!!!! پاشین تنبلا
بیدار باش !!!

خدایا این قلب شناسی زکه آموخته بود ؟؟؟؟

و عباد الرحمن الذین یمشون علی الارض هونا واذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلما" سوره فرقان -63

"و بندگان خاص خدای رحمان آنان هستند كه بر روی زمین ره به تواضع و فروتنی روند و هرگاه مردم جاهل به آنها خطاب (و عتابی) كنند با سلامت نفس (و زبان خوش)جواب دهند."

سلام علیکم.

برای جوابتون همون جمله آخر نظر قبلیم رو می تونین دوباره بخونید. و نیز برای جواب تمام مسائلی که بعدا براتون پیش می یاد.

mehrshad

New member
بد نیست چند نکته رو برای دوستانی که عموما ایه یاس می خونن بگم( از جمله عاغای نوری نسبتا گرام). اول اینکه خیلی از کشورهایی که الان قدرت مند شدند عمدتا در نتیجه فروش سلاحهای کشتار جمعی و تجارت اصلحه و ترویج قاچاق و استعمار جوامع و سایر کشورها از لحاظ اقتصادی قوی و در نتیحه امکانات بیشتری برای رشد علمی بدست اوردند. با امکاناتی که ما داریم و رشد علمی 20 برابر متوسط جهانی ( افزایش روز افزون مقالات ای اس ای در ژورنالهای معتبر جهانی مبین این گفته است) شاید در این چند دها بشه گفت که به مراتب بهتر از رغبا و بهتر از قبل عمل کردیم. البته در این چند دهه اخیر. علت عقب افتادن ما به چند دهه قبل مربوطه که زمامداران بی کفایت قاجار و ... ایران رو به ورطه سقوط و نابودی کشوندند.درثانی اوج مرتبه علمی ایران زمانی بود که اعتقادات اسلامی در ایران زیاد بود.متاسفانه امروزه شاهد غرب زدگی بعضی از دوستان هستیم که گاها رو به افزایش هم هستند. ای کیو و نبوغ چیزی جز پشتکار نیست. و ایرانی اگر بخواد میتونه در اوج بایسته. و مطمئنا ایرانی میتونه و باید با جنگندگی نام ایران و ایرانی رو همیشه بالا نگه داره... پس تلاش کنیم با امید و توکل بر خدا....

بالا