بچه ها یه لینک قشنگی گذاشتن به نام فقط آبی بودم و آبی میمانم..........به نظرم شناخت اون پیرزنه از آقای نوری ارزشش بیشتره هااااااااااااااااااااااااااااا.......................اتفاقا شناخت انسان فرهیخته ای که از محتویات درون کاسه سرش استفاده میبرد برایم مهم است اقای نوری گرام. شما که اینقدر ژرف نگر هستید... در ضمن پذیرش سخنان شما بدون شناخت اصلا کار صحیحی نیست... یه جورهایی معلوم نیست کی هستید... اگر ادم معمولی باشید که خب سخنان شما هم مثل همه. وشاید هم برای خوردتان کسی هستید که از محتویات درون کاسه سرتان بهره وافی و کارفی برده اید. که در این صورت جای تامل دارد!! با عرض پوزش فراوان
منم موافقم گذشته مون افتخار افرین بوده اما الان اصلا وضعیت خوبی نداریم
سلام به همه
چندان تمایلی به وارد شدن در بحث هایی که هیچ کدوم از دو گرور از موضع خودش، کنار نمیکشه را ندارم!!! اما ذکر چند نکته را لازم دونستم!
به عقیده من
در این شکی نیست که ایرانی وقتی بخواهد میتواند...
در گذشته کم نبودند ابوریحان ها ابوعلی سینا ها و خوارزمی ها و... که از گذشته تا الان علمشون مورد استفاده قرار گرفته و کتابهاشون در دانشگاه های مختلف خارجی تدریس میشه!
الانم کم نیستند دکتر حسابی ها... دکتر آذر اندامی ... دکتر احمدی روشن...دکتر علیخانی و........تا دلتون بخواد اسم بزرگ دیگه...( که البته بعضی هاشون فوت کردن خب!)
و نیز متاسفانه گرو دیگری که اونها هم تعداشون کم نیست مثل دکتر فیروز نادری....قاسم اسرار....رضا غفاریان و......که عضو دانشمندان مشغول کار در ناسا هستند و پروژه های بزگی در دست دارن...
حالا منظور من از عنوان کردن این مسئله اینه که یه مقدار خود باوری داشته باشیم دانشمندان و بزرگان ایرانی در گذشته بودند الان هم تعداشون کم نیست...
به جای دست کم گرفتن خودمون و برتر نشون دادن غرب، تلاش کنیم برای ساختن و آباد تر کردن ایران عزیز...
چرا که اونها یعنی هیچ کس این کارو برای ما نمیکنه!!
درود
هم سخن ارجمند
من با تک خالها کاری ندارم با با یک گل بهار نمی شود
آمارهای جهانی که گفتم میانگین ضریب هوشی یک ملت کنونی را به شمار آورده و در نگر می گیره نه چند نفر انگشت شمار نابغه
اگر بخواهیم روی تک خالها و فرهیختگان دانش و فن جهان انگشت بگذاریم باز ایران سخن بر جسته ای برای گفتن ندارد
نیوتن که بزرگترین دانشمند تمام دورانها لقب گرفته از انگلیس است
انیشتین که بزرگترین مغز سده ی بیستم جهان بود اتریشی بود
ادیسون آمریکایی پاستور فرانسوی استافان هاکینگ انگلیسی گاوس آلمانی اویلر سویسی براداران رایت آمریکایی
بنز آلمانی
90 درسد و بلکه بیشترنوابغ نو آوران بزرگ جهان از اوروپا و آمریکا بوده اند
اما و اما
هدف و بحث من تک خالها نیست
برای محاسبه هوش عمومی یک ملت را درنگر می گیرند نه تک جرقه های خود جوش
اگه ایطور باشه سنگاپور که از نگر میانگین هوش عمومی یک ملت در جای نخست است چرا حتی یک نابغه معرفی نکرده است
در نخستین پست این سرنگار سخن از ایرانی ها است نه از یک فرد ویژه مانند ابن سینا یا دکتر عدل
این پست به هیچ عنوان در تایید حرفای شما نیست!
من اطلاعات موثقی درباره هوش ایرانیان ندارم! اما شما بایه سرچ ساده میتونید به این موضوع پی ببرین
و نیز اینکه مشت نمونه خروار است
وقتی ایرانی بخواهد میتواند
هرچند هم اگر هیچ کدوم از این حرفا را قبول نداشته باشیم به احترام سخن پیامبر بزرگمان که فرمود "اگر علم در ثریا ( خوشه پروین...خوشه ای ستاره ای از نوع باز که در شبهای زیادی از سال با چشم غیر مسلح میتوان آنرا دید) باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست می یابند..." میتوان اندکی تامل کرد
منم می خوام !!!
برابر آمار های دانشپذیر سنگاپوری ها با هوشترین افراد جهان هستن اینجا را ببینید تا رده بندی کشور ها را از نگر هوشی بدانید
اینجا که همونجا بود...
اینجا را هتما (حتما) ببینید که میانگین هوش ایرانی ها( 85) هتااز عراقی ها کمتر بدست آمده سنگاپور با هوش ترین افراد را دارد و ایران موعود ما !!! ؟؟؟؟
اما و اما
اگر بخواهد اگر این طور باشد اگر آن طور بشه !!!!!!!!
هم انجمنی ارجمند
یادتون رفته داستان مولانای گرانقدر رو که فرموده در اگر نتوان نشست !!!!!
یادتون باشه دوصد گفته چون نیم کردار نیست !!!
به عمل کار برآید به سخندانی نیست
شما دست به دامن احادیث ساختگی میشین چرا ؟
خوب شما بفرمایید چرا مصداق این حدیث جناب محمد سر از کشورهای بیگانه در آورده ؟؟؟؟
علم اگر درپروین یوده چرا نصیب نیوتن کپلر کوپرنیک اینشتین هابل هرشل دیراک انریکو فرمی سرچاندشکار وهزاران نفر دیگر شده ؟؟؟
الان بفرمایید کدام دانشمند ایرانی کار بر جسته ای در حد هتا دانشمندان درجه چندم جهان انجام داده است ؟؟؟
با حلوا حلوا که دهن شیرین نمی شه
خودمون می گیم و خودمون هم حال می کنیم که فلان دانشمند رو داریم
از کودکی پرسیدند مهربانترین و زیبا ترین مادر دنیا کیه گفت مامانم
گفتند نیرومند ترین فرد دنیا کیه گفت بابا یم
خود گوییم و خود خندیم عجب ما هنر مندیم !!!
کجای کارید بزرگواران ایران زمین ؟
بر روی کاغذ پاره, آره
بعله روی کاغذ ایرانی چنین است و چنان است برتر از پیدا و نهان است !
اما در عمل ؟؟؟؟؟:5:
دوستان ارجمند بدانید که
هندوانه زیر بغل کسی گذاشتن و به خود فریفته کردن و خود شیفته کردن دیگران گونه ای از جنگ روانی و سرد است که دشمنان را با این شیوه خود شیفته کرده و از پیشرفت باز می دارند
خوب الان بفرمایید برابر آمار جهانی رتبه ی دانشی ایران چیست ؟رتبه ی هوشی ایرانیان چیست که این اندازه بر تر شمرده شده اند ؟؟؟؟
کشک
!!!
بعله بهترین رتبه ایران از نگر دانشگاهی آن است که در بین 500 دانشگاه بر تر جهان به زور و زحمت در اون آخر جایی گرفته !!!!
با هوش ترین افراد ژاپنی ها هستند نه ایرانی ها حتی چینی ها از ایرانی ها با هوش ترند
بچه ها همديگرو ناراحت نكنيم من آقاي دكتر نوري رو ميشناسم ايشون خيلي باسواد هستن انقدر زود قضاوت نكنيم ما گذشته ي خيلي پر افتخاري داشتيم اما حالا يكم در حال درجا زدن هستيم من اون خانم آذربايجاني رو مثال زدم اونا حتي نميدونن پيوند كبد چي هست اما چون 1 مانات اونها برابر 50000 ريال ما هست فكر ميكنن ما كشور خيلي عقب افتاده اي هستم اما اينطور نيست اوضاع بهتر ميشه انشالله اگه يكم فكرمون از لحاظ مالي راحت بشه ما هم واسه علم قدم بر ميداريم انشالله
بعله قبول دارم افتخار مسلمونا اینه که دستشویی رو کشف کردن !!!!در دورانی که عثمانی ها مسلمان شده بوده اند ، ملکه انگلستان سفری به عثمانی داشته اند. ایشان در نامه اشان به انگلیس نوشته اند : خیلی جالب است ، اینجا مردم جای مخصوصی برای دستشویی رفتن دارند .
برو برادر برو که دنیا هرچه دارد از علم مسلمانان هست. تا همین چند روز پیش و حالاش هم در همین دانشگاه هایی که شما سنگش رو به سینه می زنید کتاب های ما تدریس می شده و می شه.
حالا اگه ماها تنبلی می کنیم ، هیچ کس اجازه توهین نداره.
شدیدا پیشنهاد می کنم به جای اینکه حرف عده ای رو اینجا تکرار کنید کمی مطالعه در این زمینه داشته باشید.
بعله قبول دارم افتخار مسلمونا اینه که دستشویی رو کشف کردن !!!!
اما افتخار همون انگلیسی ها ی به فکر شما روباه پیر و نجس !! اینه که بزرگترین دانشمندان تمام دوران رو به بشریت معرفی کردن استفان هاو کینگ را دارند اونا کاشف نیروی گرانش و حساب دیفرانسیل دارند کاشف انگاره ی سیاهچاله ها و مهبانگ دارند ما هم بحمد الله کاشف دستشویی رو داریم !!!!
راستی می دونید اگه مسلمونا دستش شویی رو کشف نمی کردند نسل بشر بیچاره منقرض می شد !!
چقدر مهمه این کشف
بابا آِ ی اینشتین و نیتون و ادیسون و پاستورو برنارد و هاریسون کجای کارید شماها برای بشریت چی کار کردین !!؟؟؟؟؟؟؟
چرا از مسلمونا یاد نگرفتید ؟؟؟
۰
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست
همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
سر تسلیم من و خشت در میکدهها
مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
ناامیدم مکن از سابقه لطف ازل
تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت
نه من از پرده تقوا به درافتادم و بس
پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت
حافظا روز اجل گر به کف آری جامی
یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت
خدا گواهه من تنبلا رو توهین نمی کنم اتفاقا من تشویقتون هم می کنم
بله !!
پاشید عزیزون پاشید تنبلا
چقد خواب ؟؟
بیدار شین آفتاب در اومده
کافران سرگرم کارند و پاشون رو تخته گازه و شما فکرتون تو خواب نازه !!!!! پاشین تنبلا
بیدار باش !!!
خدایا این قلب شناسی زکه آموخته بود ؟؟؟؟