به سلامتی ایرانی هااااااااااا

arezoo90

New member
بحث سر باهوش بودن نیست!!!!!!!!!!
وقتی یکی هوشش رو نشون نده چه فایده داره اون هوش!!!!
یکی از راه های نشون دادنش هم اینه که وضعیت اقتصادیت خوب باشه اقا مهرشاد درست میگن وقتی اونا برای استعدادهاشون و پروژه هاشون ارزش قائلن وپول خرج میکنن باید هم اینطور باشه.
مشکل بعدی اینه که تنبلیم
ومشکل بعدی اینه که همه میخوان دکتر بشن!!!!!!منظور این که اکثریت درایران دنبال علایق و استعدادهاشون نمیرن...توی غرب یکی خیلی راحت گارسون بودن یا مامور شهرداری بودن و غیره رو قبول میکنه وباید هم اینطور باشه واین درسته... چند نفر تو ایران کتاب میخونن برای اطلاعات عمومیشون سواد یعنی این....
جامعه به همه نیاز داره
پارتی بازی یه بدبختیه دیگه ست
ومطمئن باشین که تو همون کشورا ایرانی هایی هستن با بهترین مسئولیت ها ونفرات اول همون دانشگاه ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehrshad

شادیا

New member
بحث سر باهوش بودن نیست!!!!!!!!!!
وقتی یکی هوشش رو نشون نده چه فایده داره اون هوش!!!!
یکی از راه های نشون دادنش هم اینه که وضعیت اقتصادیت خوب باشه اقا مهرشاد درست میگن وقتی اونا برای استعدادهاشون و پروژه هاشون ارزش قائلن وپول خرج میکنن باید هم اینطور باشه.
مشکل بعدی اینه که تنبلیم
ومشکل بعدی اینه که همه میخوان دکتر بشن!!!!!!منظور این که اکثریت درایران دنبال علایق و استعدادهاشون نمیرن...توی غرب یکی خیلی راحت گارسون بودن یا مامور شهرداری بودن و غیره رو قبول میکنه وباید هم اینطور باشه واین درسته... چند نفر تو ایران کتاب میخونن برای اطلاعات عمومیشون سواد یعنی این....
جامعه به همه نیاز داره
پارتی بازی یه بدبختیه دیگه ست
ومطمئن باشین که تو همون کشورا ایرانی هایی هستن با بهترین مسئولیت ها ونفرات اول همون دانشگاه ها

آرزو جان میدونی کسی نمیگه همه چیز خوبه و عالیه و مشکلی نداریم!! نه این جورا نیست هم مشکل هست هم پارتی بازی ...اهمیت ندادن به افکار خلاق و طرح های بکر و........ اگه بخوایم بشماریم زیاد میشه!!! من حرفم اینه ایران و ایرانی از دیرباز تا کنون افتخار زیادی کسب کرده و میکنه! یه مقدار بیام و به جای کارشکنی و متهم کردن ایران به هر نحو، دستی بالا بزنیم و برای پیشرفت کشورمون کاری بکنیم، اگر همین نخبه ها به جای بی ارزش جلوه دادن کارهای ایرانیا، به جای رفتن به کشور های دیگه و به اونها خدمت کردن قدمی برای کشور خودمون بردارن بخدا الان دیگه کسایی پیدا نمیشدن که ایران رو به هر چیز متهم کنن و از عراق پایین تر بدوننش!
امیدوارم هویت ملی خودمون را از یاد نبریم
امیدوارم روزی فرزندانمون با افتخار از ایرانی بودنشون یاد کنن
با افتخار از گذشتگانشون اسم ببرن
به امید اون روز
به امید افتخار به وطنی سالم و پیروز
:auizz3ffy9vla57584x

چند نکته رو برای دوستانی که عموما ایه یاس می خونن بگم( از جمله عاغای نوری نسبتا گرام).
و ایرانی اگر بخواد میتونه در اوج بایسته. و مطمئنا ایرانی میتونه و باید با جنگندگی نام ایران و ایرانی رو همیشه بالا نگه داره... پس تلاش کنیم با امید و توکل بر خدا....

هم انجمنی فرهیخته
آرزو بر جوانان عیب نیس!!!
شما مهر مندانه بفرمایید این جناب اگر !!! کی تشریف می آورند کی ؟؟ هتما با یک سخن وحرف دندان شکن دیگر بنام ان شا الله
پاسخ می دهید ؟

خب به جملات زیر دقت کنید چه فرق با اگر ایران دارد ؟؟؟؟؟؟

و قحطی زدگان سومالی اگر بخواد میتونه در اوج بایسته. و مطمئنا اهالی گدا گشنه ی سومالی میتونه و باید با جنگندگی نام سومالی رو همیشه بالا نگه داره... پس تلاش کنند با امید و توکل بر خدا....

و افغانی اگر بخواد میتونه در اوج بایسته. و مطمئنا افغانی میتونه و باید با جنگندگی نام افغان و افغانی رو همیشه بالا نگه داره... پس تلاش کنند با امید و توکل بر خدا....

و مغولی اگر بخواد میتونه در اوج بایسته. و مطمئنا مغولی میتونه و باید با جنگندگی نام مغول و مغولستان رو همیشه بالا نگه داره... پس تلاش کنند با امید و توکل بر خدا....

خوب هتما با دیدن جمله های زیبای بالا جادوی واژه ی بزرگوار اگر رو تماشا کردید

بله با اگر اگر مشگل همه ی دنیا حله حله ان شا الله !!!!!!!!!!!!

اصلا به گفته ی خودتون عاغا , مولوی بیخود گفته در اگر نمی توان نشست ما نشستیم و شد و دنیا را هم فرا گرفتیم !!!!

ولی افسوس ....

چون حقیقت رو نمی بینیم ره آرزو های اگری دورو دراز رو پی می گیریم

دوسد گفته چون نیم کردار نیس

آخرین ویرایش:

شادیا

New member
جناب غلامعلی نوری نیرو... شما چه اصراری به پایمال کردن افتخارات ایرانی ها دارین؟ چرا دوست دارین ایرانی رو بکوبونید؟ چرا؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ مگه خودتون ایرانی نیستید؟ بخدا همه این مقدار کمبود و مشکلات و .... را میبینن و میدونن اما به ایرانی بودن خودشون توهین نمیکنن! حالا ما بگم قوبل ایرانی اصلا هوش خوبی نداره!!! معذرت میخوام خنگه!!! ما هیچ افتخاری نداریم همه را نیوتون ها و هافکینگ ها و آدام اسمیت ها و غیره وغیره ها کسب کردن......... خب چه سودی داره ؟؟؟؟ برای شما؟
:smiliess (15):
:smiliess (15)::smiliess (15):
من میگم امضاتون را خودتون چند بار بخونید شاید باورش کنید....

arezoo90

New member
کسی به ایرانی بودنش نمیتونه توهین کنه مگه این که ایرانی نباش واقعیتا چون در غیر اینصورت دور از حضور احمق تشریف داره....
نمیشه بگیم حرف های اقای غلامعلی نوری نیرو هم اشتباهه ولی خوب طرفداریشون از بیگانه درست نیست...
ما باید عمل کردن رو یاد بگیریم نه حرف زدن رو (خودمم هم شامل میشه) نمیدونم ولی حس میکنم کارو تلاش وعمل رو از نسل جوون ما گرفتن ... دیگه دلمون به کار نمیره فقط منتظریم دیگران تلاش کنن ما تماشا....

شادیا

New member
کسی به ایرانی بودنش نمیتونه توهین کنه مگه این که ایرانی نباش واقعیتا چون در غیر اینصورت دور از حضور احمق تشریف داره....
نمیشه بگیم حرف های اقای غلامعلی نوری نیرو هم اشتباهه ولی خوب طرفداریشون از بیگانه درست نیست...
ما باید عمل کردن رو یاد بگیریم نه حرف زدن رو (خودمم هم شامل میشه) نمیدونم ولی حس میکنم کارو تلاش وعمل رو از نسل جوون ما گرفتن ... دیگه دلمون به کار نمیره فقط منتظریم دیگران تلاش کنن ما تماشا....

ببین آرزو جان حرفاتو قبول دارم....واقعا من یه نفر که نمیگم کمبود نیس...بیتوجهی نیست ....و همه چی آرومه من جقدر خوشحالم:25r30wi: اما حرفای جناب نوری نیرو هم واقعا خصمانه س......:p7977cujr38iyymsu8:آدم واقعا ناراحت مییشه
من ایشون رو نمیشناسم اما از صحبت برخی دوستان متوجه شدم تحصیلکرده و... هستن حالا خودشون اصرار به این دارن که ایرانی اینجوره و اونجور من نمیدونم دیگه
نمیدونم چی بگم حقیقتا:33:

آخرین ویرایش:

اما حرفای جناب نوری نیرو هم واقعاخصمانه س..... دیگه نمیدونم چی بگم حقیقتا:33:

اما به ایرانی بودن خودشون توهین نمیکنن! حالا ما بگم قوبل ایرانی اصلا هوش خوبی نداره!!! معذرت میخوام خنگه!!! ما هیچ افتخاری نداریم همه را نیوتون ها و هافکینگ ها و آدام اسمیت ها و غیره وغیره ها کسب کردن......... خب چه سودی داره ؟؟؟؟ برای شما؟
:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15):

درود

تا اونجایی که می تونین به من فحش بدین جانم فدای ایران من ذره ای ناراحت نمی شم چرا که این حرفاتون از روی جوشیدن و غلیان احساسات میهن دوستانه اس نه از روی اندیشه ی فراگیر

بگذار من و دل فدای ایران بشیم غرض اندر میان سلامت اوست

بگذار من آماج دشنامهای شما قرار بگیرم بهتر از این است که مانند کودکی در آرزوهای اما و اگر دور و دراز غرق بشم

خب تا آنجا که می توانید مرا خنگ واحمق وفلان و فلان خطاب کنید ذره ای نا راحت نمی شم فحش خوری که آسونه - جانم را هم برای ایران می دم که ارجمندی فرموده

گر مرد رهی میان خون باید رفت
از پای فتاده سر , نگون باید

من شما جونای کشورم رو خیلی دوس دارم من عاشق شما هستم شما ها امید کشورمن هستید اگر هم مرا آماج نفرین و دشنام قرار بدین و آبروی مرا ببرید ذره ای اعتراض نمی کنم که او می فرماید

هر چند بردی آبم روی از درت نتابم
جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت

آخرین ویرایش:

شادیا

New member
درود

تا اونجایی که می تونین به من فحش بدین جانم فدای ایران من ذره ای ناراحت نمی شم چرا که این حرفاتون از روی جوشیدن و غلیان احساسات میهن دوستانه اس نه از روی اندیشه ی فراگیر

بگذار من و دل فدای ایران بشیم غرض اندر میان سلامت اوست

بگذار من آماج دشنامهای شما قرار بگیرم بهتر از این است که مانند کودکی در آرزوهای اما و اگر دور و دراز غرق بشم

خب تا آنجا که می توانید مرا خنگ واحمق وفلان و فلان خطاب کنید ذره ای نا راحت نمی شم فحش خوری که آسونه - جانم را هم برای ایران می دم که ارجمندی فرموده

گر مرد رهی میان خون باید رفت
از پای فتاده سر , نگون باید

آری من مرد رهم و بعدا متوجه خواهید شد که به کی فحش وناسزا می گفتید

من شما جونای کشورم رو خیلی دوس دارم شما ها امید من هستید اگر هم مرا آماج نفرین و دشنام قرار بدین و آبروی مرا ببرید ذره ای اعتراض نمی کنم که او می فرماید

هر چند بردی آبم روی از درت نتابم
جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت

ما کی به شما فحش دادیم جناب نیرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ای بابا....
شما از دیرز دارین هویت ایرانی رو با پست هاتون زیر سوال میبرین
حالا میگین جانتون را فدای ایران میکنید؟ اگر واقعا چنین فکر میکنید و این عقیدتونه چرا نیوتون و امثالهم را بالا میبرین ( نمیخوام ایشانان را زیر سوال ببرم من خودم شیفته نیوتون هستم به سبب رشته م) و دانشمندای ایران رو...ای بابا ما کدوم حرف شما را قبول کنیم؟
کسی قصد توهین به شخص شما رو نداشته بالاخره نظرتون را گفتین اما همونطور که در پست های قبلم هم گفتم از اندیشه های شما متعجبم و دلیلشم....خب نمیدونم....
پیروز باشید...

شادیا

New member
جناب غلامعلی نوری نیرو... شما چه اصراری به پایمال کردن افتخارات ایرانی ها دارین؟ چرا دوست دارین ایرانی رو بکوبونید؟ چرا؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ مگه خودتون ایرانی نیستید؟ بخدا همه این مقدار کمبود و مشکلات و .... را میبینن و میدونن اما به ایرانی بودن خودشون توهین نمیکنن! حالا ما بگم قوبل ایرانی اصلا هوش خوبی نداره!!! معذرت میخوام خنگه!!! ما هیچ افتخاری نداریم همه را نیوتون ها و هافکینگ ها و آدام اسمیت ها و غیره وغیره ها کسب کردن......... خب چه سودی داره ؟؟؟؟ برای شما؟
:smiliess (15)::smiliess (15)::smiliess (15):

پست منو دوباره با دقت لطفا بخونید....... منظورم این بود که حالا ما قبول میکنیم از شما (البته اگر قبول کنیم) که ایرانی هوش سرشاری نداره و معذرت میخوام خنگه.... نه اینکه شما.....
فکر نمیکنم پست من چنین مفهومی را میرسون که خطاب به شما این کلمه رو گفتم
درباره خصمانه هم فکر نمیکنم خصمانه تلقی کردن نظرات شما فحش باشه
در مورد پست آرزو هم همین تصور را دارم آرزو گفت کسی که به ایرانی بودنش توهین کنه...

لطفا لطفا لطفا تقاضامندم جمله ها رو تکه تکه از پست ها کنار هم نذارین که برداشت اشتباه بشه....

raha 24

New member
بچه ها تورو خدا بحث سالم داشته باشین همه ی ما ایرانی هستیم ، تو این انجمن یه جوری همکار و دوستیم . بهتره هر کس عقیدش رو عنوان کنه و بحث به جنجال کشیده نشه ! موافقید؟

ما کی به شما فحش دادیم جناب نیرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ای بابا....
شما از دیرز دارین هویت ایرانی رو با پست هاتون زیر سوال میبرین
حالا میگین جانتون را فدای ایران میکنید؟ اگر واقعا چنین فکر میکنید و این عقیدتونه چرا نیوتون و امثالهم را بالا میبرین ( نمیخوام ایشانان را زیر سوال ببرم من خودم شیفته نیوتون هستم به سبب رشته م) ودانشمندای ایران رو...ای بابا ما کدوم حرف شما را قبول کنیم؟
کسی قصد توهین به شخص شما رو نداشته بالاخره نظرتون را گفتین اما همونطور که در پست های قبلم هم گفتم از اندیشه های شما متعجبم و دلیلشم....خب نمیدونم....
پیروز باشید...

محرم راز دل شیدای خود
کس نمی بینم زخاص و عام را
دود آه سینه ی نالان من
سوخت این افسردگان خام را

شادیا

New member
محرم راز دل شیدای خود
کس نمی بینم زخاص و عام را
دود آه سینه ی نالان من
سوخت این افسردگان خام را

متاسفم.... :sad:از روشنفکرانی که درقالب ادیبانه توهین را برای خود جایز میدونن و...
باکی نیست....خدا از راز نهان در دل عام و خاص خبر داره... و نیت ما رو قبل از خود ما میدونه...
از ادمین تقاضا میکنم این تاپیک را قفل کنه
اگر هم قفل نشد بنده دیگه در شاَن خودم نمیبینم این تاپیک پستی بذارم چون ارزش انسانی خودم را زیر سوال نمیبرم
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی..... تو بمان و دگران وای به حال دگران.....

آخرین ویرایش:

!SeCreT!

New member
اینجا چه خبره؟؟؟؟
همش یه تایپیک کوچولو برا افتخاراتمون بود ...
چه قدیم چه جدید فرقی نداره ...مهم اینه که ما بودیم و خواهیم بود...
دکتر شما که باید بیشتر از همه قدر این آب و خاک رو بدونید!
:auizz3ffy9vla57584x

parvin nikkhah

New member
▪ چطور تعصب را مدیریت کنیم؟
ـ راه مناسب،‌ در پیش گرفتن منطق و واقع‌بینی و انتقادپذیری است. در واقع باید بدانیم که وقتی برای برخی موضوعات ارزش‌ بیش از حد قایل می‌شویم به نوعی در حال جبران ضعف‌های اعتماد به نفس خود هستیم. در واقع، یک جامعه با اعتماد به نفس و موفق باید در همه زمینه‌ها توانمند باشد و البته ظرفیت تحمل ناکامی‌های موقت را هم داشته باشد.
دریغ است ایران که ویران شود........
لطفا بجای بحث و جدل واقع بین باشیم و نذاریم به جایی برسیم که افتخاراتمون محدود به گذشته ایران بشه...........

بالا