به رشته ی کنونی خود علاقع دارید؟اگه نه چرا؟

mw.ashel

New member
nsj من آمار آقا شهرام رو دارم و ایشون ارشدشون رو از شمال غربی کشور شهر؟ گرفتن.اگه بقیشو هم خواستید ی کمیته تحقیقاتی بابت ایشون تشکیل میدیم و کیس هامون رو میفرستیم پیشش؟باشه؟

mohana

Well-known member
بچه ها نگید این n.b.m دیوووووونسا!!!!!!!!!
یادش بخیر آخه اون موقع که بچه بودیم (اوایل دانشگارو میگم) استادمون این طوری ما رو با خانواده میکروبا آشنا می کرد، به خاطر همینم شد که من شدم عاشق میکروب!!!
نه اتفاقا من یکی اونقد خوشم اومد از تعریفتون
خیلی جالب بود

Farzan

New member
دوسش دارم: دوست دارم واسه کسایی که از عارضه -----جوش---- رنج می برن یه کار درست حسابی انجام بدم :smiliess (4):
tissue.gif

آکنه از هر راه آنتی بیوتیکی و غیرآنتی بیوتیکی درمان دوره ای خودشو میطلبه.

pariya

New member
من عاشق داروسازی بودم....ولی برحسب ی اتفاق وارد رشته علوم ازمایشگاهی شدم...باید دوسش میداشتم چاره ای نبود..اوایل حتی کلاسامم نمیرفتم!! ولی بعد ....... با علاقه هم خوندم الانم اینده رو فقط با ایمنی شناسی میبینم و انقد عاشق ایمنی شدم که روزی هزاربار خدارو شکر میکنم که یهو وارد این رشته شدم.... چقد حرف زدم!!!!!!خخخخخخخ

میخوام بگم دوستان برا رسیدن به ارزوهاموون و اوج خواسته هامون اول خدا بعدشم تلاش واقعی لازمه.. به امید موفقیت هممون و رسیدن به ارزوهامون.

s861276

New member
:smiliess (8):منم رشتم رو خیلی دوست داشتم
ولی رشته ای که الان دارم واسه ارشد میخونم رو بیشتر دوست دارم

marjan_h67

New member
man asheghe Geneticam vaghean..albate az avalesh injoor naboodam..vali alan bishtar az har reshtei doosesh daram:thumbsupsmileyanim:

Proteus

New member
سلام بچه هاااا . خوش به حالتون كه همه عاشق رشته تونيد . ولي من اصلا رشته ام رو دوست ندارم :65d6a5d6s: اولش كه قبول شدم فكر نميكردم اينطوري بشه اما الان واقعا دارم زجر ميكشم . ميدونم كه خيلي رشته ي خوبيه و من واقعا نميتونم ديگه تحمل كنم . من از اول هم از سلول و مولكول و .... بدم ميومد . فكر ميكردم اين رشته فقط راجع به ميكروبا و بيماري هاست ولي حالا همش ميبينم كه بيشترش شكل شيميه كه من ازش متنفرم .
دوستاي خوبم ميشه يكي به من كمك كنه : من از درس هاي سلولي مولكولي و بيوشيمي و بيوفيزيك و ژنتيك و هرچي كه ربط به شيمي و سلول داشته باشه بدم مياد ميشه بگيد كدوم يكي از گرايش هاي ارشد كنكور بهداشت ( ايمونولوژي و هماتولوژي و .........) اين درسها رو نداره يا كمتر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه اطلاعات داريد به من كمك كنيد . چون من واقعا نميدونم چيكار كنم . اصلا اولش ميخواستم ارشد شركت نكنم ولي حالا ميبينم راهيه كه واردش شدم و بايد ادامه بدم :smilies-azardl (181

ariyana

New member
من دارم با رشتم دارم زندگی میکنم اونم بهتریییییییییییییییییییییین زندگی،و بسیار با هم تفاهم داریم! کلا زوج خوشبختی هستیم!!!:riz304:

helena

New member
بچه ها خوشبحالتون به رشته هاتون علاقه دارین.من عاشق ایمنولوزی بودم ولی قبول نشدم الان دارم سم ازاد میخونم که بهش علاقه ندارم. برام دعاکنین ایمنولوزی شبانه قبول شم و برم عشقم را ادامه بدم.باورتون نمیشه حاضرم همه چیمو بدم ولی برم ایمنی را ادامه بدم.
احساس میکنم دارم توی سم خفه میشم

Persian-Masoud

New member
از رشتم متنفرم در معنای واقعی! برای همین دارم ازش جدا میشم واسه ارشد.

ariyana

New member
از رشتم متنفرم در معنای واقعی! برای همین دارم ازش جدا میشم واسه ارشد.

خوشحالم نه به خاطر اینکه از رشتت متنفری واسه اینکه با وجود همچین حسی بازم کارت رو به بهترین شکل انجام میدی و این جای تقدیر داره:thumbsupsmileyanim:

Taraa

Well-known member
سلام بچه هاااا . خوش به حالتون كه همه عاشق رشته تونيد . ولي من اصلا رشته ام رو دوست ندارم :65d6a5d6s: اولش كه قبول شدم فكر نميكردم اينطوري بشه اما الان واقعا دارم زجر ميكشم . ميدونم كه خيلي رشته ي خوبيه و من واقعا نميتونم ديگه تحمل كنم . من از اول هم از سلول و مولكول و .... بدم ميومد . فكر ميكردم اين رشته فقط راجع به ميكروبا و بيماري هاست ولي حالا همش ميبينم كه بيشترش شكل شيميه كه من ازش متنفرم .
دوستاي خوبم ميشه يكي به من كمك كنه : من از درس هاي سلولي مولكولي و بيوشيمي و بيوفيزيك و ژنتيك و هرچي كه ربط به شيمي و سلول داشته باشه بدم مياد ميشه بگيد كدوم يكي از گرايش هاي ارشد كنكور بهداشت ( ايمونولوژي و هماتولوژي و .........) اين درسها رو نداره يا كمتر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه اطلاعات داريد به من كمك كنيد . چون من واقعا نميدونم چيكار كنم . اصلا اولش ميخواستم ارشد شركت نكنم ولي حالا ميبينم راهيه كه واردش شدم و بايد ادامه بدم :smilies-azardl (181

nmb جان تو مگه نمیخوای لیسانس به پزشکی شرکت کنی؟ پس حله دیگه

Proteus

New member
nmb جان تو مگه نمیخوای لیسانس به پزشکی شرکت کنی؟ پس حله دیگه

آره عزيزم ولي...... اووووووو مگه قبول ميشم ؟:dadad4: انقدر متقاضيش زياده و آزمونش سخته كه احتمال قبولي خيلي خيلي كمه :14:

Taraa

Well-known member
من بیولوژی دریا خوندم ، اولش دوسش نداشتم و میخواستم تغییر رشته بدم ولی چون نتونستم، سوختم و ساختم

بمرور بخاطر فیلدایی که میرفتیم هی بدم نمیومد

ولی رشته هایی هم هست که میشه بیشتر دوسشون داشت

از اونجایی که بازار کار نداره به هیچ کس توصیه اش نمیکنم مگر کسی که شدیدا بهش علاقه داشته باشه یا محل زندگیش ساحلی باشه

vb2

New member
من عاشق رشتمم روح زندگی داره
هر روز متولد میشیم
بازم کنکور بدم مامایی رو میرم

BEHNAM91

New member
من از همه شاخه های علوم آزمایشگاهی خوشم میاد.خداییش خوبن

antenyus

Active member
آره دوسش دارم البته اونم منو دوس داره :wacsmiley: ولی رشته بعدی مو بیشتر دوس میدارم برا دکتری هم اگه خدا بخواد و بشه میخوام طب سوزنی بخونم بشم یانگگگگگگگوم باحاله نه!!!؟؟؟؟...........

اااااااااااااه ه ه ه.......... چه قد کار دارم!!!!!!!!.....

varia

Well-known member
عزیزم خوب دفترچه کارشناسی ارشد رو نگاه کن ببین کدوم رشته ها میتونی شرکت کنی بعد در مورد اون رشته ها تحقیق کن. تا جایی که من اطلاع دارم ایمنی هم پره از سیستمهای مولکولی وحتی تو تستهای ایمنی هم با واکنشهای گروههای مولکولی سروکار داری بازم هماتو وضعشش نسبتا خوبه و بحثش شیرین تره و بیشتر با سلولهای خونی سرو کار داره تو تستهاشم همینطور (ولی بازم همه رشته های آزمایشگاهی با مولکولها سروکار دارن.) بازم بعد تصمیم گیری در مورد یک رشته خاص اگه کمکی بتونم در خدمتم.

Proteus

New member
آره دوسش دارم البته اونم منو دوس داره :wacsmiley: ولی رشته بعدی مو بیشتر دوس میدارم برا دکتری هم اگه خدا بخواد و بشه میخوام طب سوزنی بخونم بشم یانگگگگگگگوم باحاله نه!!!؟؟؟؟...........

اااااااااااااه ه ه ه.......... چه قد کار دارم!!!!!!!!.....
antenyus جان ميشه راجع به رشته علوم تشريح و بازار كارش بيشتر توضيح بدي ؟ تا جايي كه من ميدونم بازار كارش فقط در مورد تدريسه . درسته ؟
راستي من كه ميكروبيولوژي ميخونم هم ميتونم شركت كنم ؟ ظرفيت هاش چطوره ؟ ميشه اميدوار به قبولي بود ؟ آخه من اصلا واحد آناتومي و بافت شناسي و جنين شناسي ندارم

آخرین ویرایش:
بالا