بهترین کارتن دوران کودکی.

8521413

New member
آخ جووووون
خدا رو شکر که یکی هم سن و سال من نارنیا رو دوس داره
آخرین قسمتشو همین چند روز پیش دیدم
دو روز پیش رفته بودم کتاب فروشی دیدم سری کتابای نارنیا رو داره خجالت کشیدم بخرم
:dadad4:

چرا آخه؟؟؟
نارنیا که خیلی قشنگ بود!!!
ما تو خونه هم بابام نگاه میکرد... هم ما بچه ها!!! تعجب می کنم میگین واسه سن و سال ما نیست!!! من حتی آبجی هام که فیلم خارجی زیاد نگاه نمیکنن... نارنیا رو نگاه می کردن!

8521413

New member
من زی زی گولو رو هم دوست داشتم خاطرات شیرین بود چی بود اونم خوب بود دریا هم دوست داشتم شرمنده اسماشون یادم نیس
از اونجا که من یه مقدار گروه سنی رو در فیلم دیدن رعایت نمیکردم عاشق سریال افسانه شجاعان و همچنین فیلمای بروس لی+فیلم جومانجی بودم:smiliess (15):

دنیای شیرین!
دنیای شیرین دریا!

mohana

Well-known member
چرا آخه؟؟؟
نارنیا که خیلی قشنگ بود!!!
ما تو خونه هم بابام نگاه میکرد... هم ما بچه ها!!! تعجب می کنم میگین واسه سن و سال ما نیست!!! من حتی آبجی هام که فیلم خارجی زیاد نگاه نمیکنن... نارنیا رو نگاه می کردن!

جدی؟
خوب پس امیدوار شدم به خودم
آخه موقعی که داشتم نارنیا نگا میکردم مامان و خواهرم گفتن تو قرار نیس بزرگ شی:sadsmiley:

waria

New member
همون سوباسا بشه کاکرو محشر میشه جالبه من تو کارتنش از همه خوشم اومد غیر این یارو سوباسا
چراااا؟سوباسا که خوب بود؟...ولی از این که همیشه ی خدا زخمی بود لجم میگرفت...ولی در کل ایشی زاکی از همه باحالتر بود.واکی بایاشی رو هم دوست داشتم:idea_majidonline:

pariya

New member
همون سوباسا بشه کاکرو محشر میشه جالبه من تو کارتنش از همه خوشم اومد غیر این یارو سوباسا
نههههههه کاکرو یه جوری بود خب خیلی خشن بود درسته بخاطر خونوادش خیلش تلاش میکرد ولی زیادی خشن بوووووووووود اخههههههههه

8521413

New member

من هم همیشه از سوباسا بدم میومد!!!
فقط کاکرو!!!
آخ که چقدر سر همین موضوع با آبجی هام دعوا میکردیم!

pariya

New member
نههههههه کاکرو یه جوری بود خب خیلی خشن بود درسته بخاطر خونوادش خیلش تلاش میکرد ولی زیادی خشن بووود.. سوبا

:rolleyessmileyanim:

estel

Member
نههههههه کاکرو یه جوری بود خب خیلی خشن بود درسته بخاطر خونوادش خیلش تلاش میکرد ولی زیادی خشن بووود.. سوبا

:rolleyessmileyanim:
نه بابا طلفک من کجاش خشن بود آخه اون سوباسا خیلی تیتیش بود همش در حال مردن بود آدمو روانی میکرد من از اونجا از کاکرو خوشم اومد که توی مغازه داشت شیشه نوشابه جابه جا میکردو بعدشم قرارشد بره روزنامه پخش کنه طفلک بابا نداشت این سوبا همه طرفشو داشتن ولی کاکرو چی فقط مربیش بود که اونم همش دعواش میکرد....بگذریم من از میزوگی قبل از اینکه از کاکرو خوشم بیاد خوشم میومد مخصوصا وقتی قلبش میگرفت وقتی میدیدمش ناخود آگاه یاد زیدان میوفتادم منم که زیدان دووووووووووووووووووووووست

estel

Member
من طرفدار واکاشی زوما بودم
آره واکاشی هم خیلی باکلاس دروازه بانی میکرد من اونو هروقت میدیدم یاد بروس لی میوفتادم و هی با خودم فکر میکردم چی میشد اگه بروس لی دروازه بان میشد حتی از عابدزاده هم بهتر میشد چه چیزا فکر میکردم ها؟!؟!؟!؟!

waria

New member
من طرفدار واکاشی زوما بودم
وای مهنا خدا خیرت بده....همین چند وقت پیش من و داداشم هرچی فکر میکردیم اسم این دوستمون یادمون نمیومد...مرسی:thumbsupsmileyanim:
من واکاشی زوما رو هم دوست داشتم

mohana

Well-known member
تارو هم خوب بود
مظلوم بود و بی بی فیس(baby face)
حالا خوبه من خیلی فوتبالیست ها رو نگاه نمی کردم هاااا...اون شخصیت هایی ک دوس داشتم فقط یادم مونده

mohana

Well-known member
وای مهنا خدا خیرت بده....همین چند وقت پیش من و داداشم هرچی فکر میکردیم اسم این دوستمون یادمون نمیومد...مرسی:thumbsupsmileyanim:
من واکاشی زوما رو هم دوست داشتم

قابل شما رو نداشت:riz304:

waria

New member
الان دوباره یاد ساعت برنارد افتادم.....آخ که الان چقدر بدرد میخورد:thumbsupsmileyanim:

mohana

Well-known member
راستی یه چیزی
من شخصیت های خاکستری و معمولا دوس داشتم
مثلا گیلبرت تو رابین هود(کماندار نوجوان)

estel

Member
راستی یه چیزی
من شخصیت های خاکستری و معمولا دوس داشتم
مثلا گیلبرت تو رابین هود(کماندار نوجوان)
من بیشتر از اون دوست صمیمی رابین خوشم میومد از زورو هم خوشمان میامد مخصوصا تورنادویش
تقریبا من نصف عمرم رو صرف خوش آمدن کردم نصفشو صرف فکر کردن به خوش آمده شده ها

dilak

New member
منم عاشق کارتون جودی ابود بودم
حنا دختری در مزرعه هم بود یادش بخیر چه روزایی داشیم :sadsmiley:

waria

New member
وای یه چیز خیلی مهمتر یادم اومد....شاهزاده و گدا....واقعا دوست داشتم این سریال و ...الان بگردم دانلودش کنم تجدید خاطرات شه:thumbsupsmileyanim:....

بالا