بهترین اساتید دانشگاه...

negar91

New member
دکتر ابراهیم فلاحی دانشیار تغذیه و عضو بورد تغذیه
نه تنها هر چی از تغذیه بلدم از ایشونه بلکه راه و رسم زندگی رو از ایشون یاد گرفتم و هیچ وقت محبتاشو فراموش نمیکنم و تا اخر عمر مدیونشم از اون استادایی هستن که سر کلاسش اصلا احساس خستگی نمیکنید و هر جلسه یه روش جدید واسه تدریسشون دارن با تمام دانشجوهاش دوستای صمیمیه فقط امتحاناتش در حد المپیاد بود

j.sadegh ahmadi

New member
دکتر بهزاد زینی زاده شیمی آلی منظم ترین جدی ترین به روزترین استادی که تو عمرم دیدم هر چند میانگین نمراتش نزدیکای ده و یازدهه

waria

New member
قبلنا کلاس زبان که میرفتم یه استاد داشتیم...خانم منتظری....من هرچی زبان بلدم(که البته الان بیشترش یادم رفته)از اون یاد گرفتم.بااینکه جوون بود ولی خیلی تسلط داشت. .سر کلاسش کلی مطلب یاد میگرفتیم.مکالممون خیلی عالی شده بود.بااین که خیلی خوش اخلاق بود ولی اگه درستو بلد نبودی یه جوری میشد که شب از ترس خوابت نمیبرد.واقعا عالی بود...یادش بخیر:tsimuzpzwoap1t9y3o7.....یادجوونیام افتادم.

ariya21

New member
خانم دکتر فولادی استاد تمام پرستاری دانشکده پرستاری شیراز

کارش درسته تو ایالت فلوریدا استاد دانشگاهه

sanazmohandes

New member
دکتر روان بخش استاد ریاضی 1 هم از نظر علم هم از نظر اخلاق عالی بودن

jeghele68

New member
دکتر امیرمسعود مشایخ.......بافت شناسی
دکترمینا صمصام شریعت......بیوشیمی

یه دانشجو

New member
یه استاد ریاضی به اسم محمدی داشتم خیلی عالی درس میداد وقتی که درس میپرسید تا مرز سکته میرفتم!
دکتر قربانی استاد شیمی بود

دکتر طبیبی دکترای تغذیه دانشکده تغذیه شهید بهشتی
دکتر مرتضویان استاد دروس صنایع غذایی شهید بهشتی
دکتر جعفرنژاد استاد بیوشیمی
دکتر قاسمی استاد فیزیولوژی
خدا توفیق شاگردی استادای خوبو به آدم بده واقعا. من دوست دارم تا آخر عمرم کلاس این 4 نفر برم... ولی حیف که تموم شد اون دوران...:tsimuzpzwoap1t9y3o7

Asena90

New member
دکتر فلاحی استاد به تمام معنا در زمینه ژنتیک
خیلی گله خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی
براش ارزوی بهترینارو دارم
اگه اون نبود.........:thanks:

دکتر فلاحی مال دانشگاه رازیه دیگه؟:bunnyearsmiley:

Asena90

New member
دکتر اسکندر رستگار بهتری بهترین بهترین استاد جانور شناسی
شوقش و علاقه اش آدم رو سر کلاس به وجد میاره کلاساش اصلا خسته کننده نیس بچه کرمانشاهه
یه روز روز مادر میخواس این روزو تبریک بگه اشکاش از روی گونه هاش لزید زندگیشو تعریف کرد فک نمیکنم کسی مثل اون پیدا بشه همه همه کلاس گریه کردن کلاس کنسل شد ولی من هیچ وقت اون روزو یادم نمیره !!!!!!!!!! خیلی مریدشم هر چند واقعا درس پاس کردن باهاش کار حضرت فیل بود ولی عاشق کلاساش بودم چون واقعا کافی بود سر کلاسش باشی کلی مطلب یاد میگرفتی اغراق نمیکنم

منظورت دکتر نصراله رستگاره؟

Arina

New member
استادقارزی استادجنین شناسی
استادسام پوراستادجانورشناسی

mj1919

New member
معرفی استادهای خودتان

با سلام
همه ی ما در دوران تحصیلمون اساتیدی داشتیم که تاثیر زیادی روی ما داشتن.
یعنی هم استاد علمی بودن و هم اخلاق.
به نوعی توی دلمون می گفتیم که الگوی من : اینه!

اینجا از دوستان دعوت میکنم که ایشون رو معرفی کنن و ازشون تشکر و قدر دانی بشه.
بهتره که اسم، رشته ی علمی، دانشگاه و اگه ممکن بود، یک عکس ازشون بذارید.
(این افراد در هر دانشگاه ، رشته ای در ایران و خارج آن میتونه باشه)

black%20i%20love%20my%20teacher.jpg

fateme67

New member
دکتر داریوش مینایی تهرانی استاد سلولی مولکولی دانشکده زیست دانشگاه شهیدبهشتی......عقش من بود....واقعا استاد بود...هیچ وخ حضور غیاب نمیکرد ولی همیشه کلاسش پر بود...از رشته های دیگه و حتی از دانشگاهای دیگه بچه ها میومدن سر کلاسش...انقد ک خوووووووووب درس میداد...و استاد پرویز پناهی شبستری...استاد بیوشیمی دانشگاه تریبت معلم تهران استاد مدعو بود تو دانشگاه ما...بیوشیمی 2 داشتیم باهاش..چ استادی چ استادی..ماااااااااااااه....یکی از باسوادترین استادایی ک تا حالا دیدم...چقد فروتن و باشخصیت بود...دیگه ایران نیس:tsimuzpzwoap1t9y3o7

دریا...

New member
دکتر بهزاد پوپک
بهترین استاد هماتولوژی و یه بابای مهربون برای دانشجوها
:riz304::heart:

fateme67

New member
اینم عکس دکتر مینایی..متاسفانه عکس دکتر پناهی رو ندارم:dadad4:

payment%20003.jpg

setayesh71

New member
دکتر بهزاد مهکی . آمار .:riz304: