رها45
New member
همون طلاق منظوره دیگه؟
خوب اگه اینطوریه به نظر شما بیاییم اینترنت رو قطع کنیم، با کل دنیا ارتباطمون رو قطع کنیم و بشینیم برنامه های متنوع تلویزیون خودمون رو ببینیم.اگه فرهنگ غربی اینقد که میگن بده پس باید همه چیزشون بد باشه از لوازم پزشکیشون بگیر تا ماشینایی که سوار میشیم و لباسی که می پوشیم و...... و ما نباید از هیچ کدومشون استفاده بکنیم چون ضررشون بیشتر از نفعشونه. فرض کنیم فرهنگ غربی مشکل داره یعنی ما هم اینقد بی ظرفیتیم که بلافاصاله از راه به در میشیم؟ اگه این همه که ادعا میکنیم خیلی معتقدیم و بچه مسلمونیم و ادعای دینداریمون گوش فلک رو کر کرده پس چرا تحت تاثیر فرهنگ غربی به این راحتی قرار میگیریم. ما که خودمون در ضف مقدم مبارزه با فرهنگ غربی هستیم چرا بیشترین میزان فرار مغزها رو به کشورهای غربی به خودمون اختصاص دادیم؟ پس یعنی انقد از فرهنگ خودمون بیزاریم و اعتقاداتمون انقد ضعیفه که با دیدن دو تا سریال و فیلم بنیان خانواده ها مون سست میشه؟
نه عزیز.بهتره که بجای پاک کردن صورت مساله و انداختن تقصیر به گردن این و اون بریم ریشه مشکلات رو بگردیم و راه حلش رو پیدا کنیم.[/QUOTE
بله منظورم طلاقه شما دارین یک طرفه به قاضی میرین دراین که در کشور ما مشکل زیاده شکی نیست. ومن قصد همایت ازشو ندارم.یه کم کلاتونو قاضی کنید از وفتی این فارسی وان ... اومده حتی طرز پوشش مردم عو شده امروز تو ماهواره یه جوری لباس بپوشن حرف بزنن فردا ما نتیجه شو تو عمل مردم میبینیم اینا واقعیته الان روابط نامشروع واقعا زیاده شده الان یه دختر راهنمایی دوست پسر داره و شاید ابتدایی اینا همه ساخته و پرداخته ماهواره است که تو مغز مردم میکنه رسانه ادمو مسخ میکنه . درمورداینترنت هم در اینکه ما ها فرهنگ استفاده ازشو نمیدونیم و شاید این از بزرگترین مشکلات ماست. کی گفته ارتباطمون باید با دنیا قطع بشه.ولی ماها از ارتباط با غرب چی یاد میگیریم جزئ فرهنگ ناجورشون چرا ازشون علم یاد نگیریم تکنولوژی یاد نگیریم. ولی خود غربیا چیزای خوبو به ماها نمیدن ولی فرهنگ تو خالیشونو رایگان در اختیار ما قرار میدن که جای تامل داره.چرا دارن تو اروپا مسلمان میشن و ما ها از دین فرار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااونا خودشون بی بندو باری رو تجربه کردن و ته اش رو خوندن ولی ماها داریم اشتباه اونا رو تکرار میکنیم/چیز خوب وفکرخوب و منطق خوب وبه نظر من لباس خوب حتی اگه دست کافر هم باشه باید ازش یاد بگیریم ولی مسئله اینه که خوب رو چی تصور کنی.] بله اعتقاداتمون ضعیفه فک کنم اگه ماها جای شهیدان و رزمندگان 8 سال جنگ بودیم الن ایرانم جزعی از عراق شده بود اونا از زنشون بچشون بخاطر اعتقادشون گذشتن ولی ما به خاطر در امد و اپشن بیشتر مملکتمونو ول میکنیم البته من قبول دارم که ضعفا تو ایران زیاد و از قشر تحصیا کرده حماینت نمیشه