بزرگترین سایت همسریابی دنیا

رها45

New member
همون طلاق منظوره دیگه؟
خوب اگه اینطوریه به نظر شما بیاییم اینترنت رو قطع کنیم، با کل دنیا ارتباطمون رو قطع کنیم و بشینیم برنامه های متنوع تلویزیون خودمون رو ببینیم.اگه فرهنگ غربی اینقد که میگن بده پس باید همه چیزشون بد باشه از لوازم پزشکیشون بگیر تا ماشینایی که سوار میشیم و لباسی که می پوشیم و...... و ما نباید از هیچ کدومشون استفاده بکنیم چون ضررشون بیشتر از نفعشونه. فرض کنیم فرهنگ غربی مشکل داره یعنی ما هم اینقد بی ظرفیتیم که بلافاصاله از راه به در میشیم؟ اگه این همه که ادعا میکنیم خیلی معتقدیم و بچه مسلمونیم و ادعای دینداریمون گوش فلک رو کر کرده پس چرا تحت تاثیر فرهنگ غربی به این راحتی قرار میگیریم. ما که خودمون در ضف مقدم مبارزه با فرهنگ غربی هستیم چرا بیشترین میزان فرار مغزها رو به کشورهای غربی به خودمون اختصاص دادیم؟ پس یعنی انقد از فرهنگ خودمون بیزاریم و اعتقاداتمون انقد ضعیفه که با دیدن دو تا سریال و فیلم بنیان خانواده ها مون سست میشه؟
نه عزیز.بهتره که بجای پاک کردن صورت مساله و انداختن تقصیر به گردن این و اون بریم ریشه مشکلات رو بگردیم و راه حلش رو پیدا کنیم.
[/QUOTE
بله منظورم طلاقه شما دارین یک طرفه به قاضی میرین دراین که در کشور ما مشکل زیاده شکی نیست. ومن قصد همایت ازشو ندارم.یه کم کلاتونو قاضی کنید از وفتی این فارسی وان ... اومده حتی طرز پوشش مردم عو شده امروز تو ماهواره یه جوری لباس بپوشن حرف بزنن فردا ما نتیجه شو تو عمل مردم میبینیم اینا واقعیته الان روابط نامشروع واقعا زیاده شده الان یه دختر راهنمایی دوست پسر داره و شاید ابتدایی اینا همه ساخته و پرداخته ماهواره است که تو مغز مردم میکنه رسانه ادمو مسخ میکنه . درمورداینترنت هم در اینکه ما ها فرهنگ استفاده ازشو نمیدونیم و شاید این از بزرگترین مشکلات ماست. کی گفته ارتباطمون باید با دنیا قطع بشه.ولی ماها از ارتباط با غرب چی یاد میگیریم جزئ فرهنگ ناجورشون چرا ازشون علم یاد نگیریم تکنولوژی یاد نگیریم. ولی خود غربیا چیزای خوبو به ماها نمیدن ولی فرهنگ تو خالیشونو رایگان در اختیار ما قرار میدن که جای تامل داره.چرا دارن تو اروپا مسلمان میشن و ما ها از دین فرار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااونا خودشون بی بندو باری رو تجربه کردن و ته اش رو خوندن ولی ماها داریم اشتباه اونا رو تکرار میکنیم/چیز خوب وفکرخوب و منطق خوب وبه نظر من لباس خوب حتی اگه دست کافر هم باشه باید ازش یاد بگیریم ولی مسئله اینه که خوب رو چی تصور کنی.] بله اعتقاداتمون ضعیفه فک کنم اگه ماها جای شهیدان و رزمندگان 8 سال جنگ بودیم الن ایرانم جزعی از عراق شده بود اونا از زنشون بچشون بخاطر اعتقادشون گذشتن ولی ما به خاطر در امد و اپشن بیشتر مملکتمونو ول میکنیم البته من قبول دارم که ضعفا تو ایران زیاد و از قشر تحصیا کرده حماینت نمیشه

mamaie

New member
دوست خوب رها ۴۵...صحبت شما میتونه تا حدی صحیح باشه بله متاسفانه ما جز کشور هایی هستیم که تکنولوژی داریم ولی فرهنگ استفاده اشو نداریم یعنی اصلا فرهنگسازی نمیشه ماهواره و اینترنت هم مهمترین مثالهاشن.... فیلم و سریال و برنامه هر چی که باشه باید طبق فرهنگمون ازش بهره ببریم ولی اکثرا اینطور نیستن گروهی که شما میگین همون بچه های مدرسه ای تقصیری ندارن مقصر خانوادهاست چرا که نمیاد مسایل رو باز کنه و با زبون ساده واسه پسر و دخترش توضیح بده تا اون هم کاری رو نکنه یا اگه خدای ناکرده دست به کاری زد حداقل از قبل آموزش دیده باشه و با چشم باز انجام بده.... الان دوره ایست که باید ببینیم تو دنیا چه میگذره پس رسانه های جمعی خارجی یک امر غیر قابل اجتنابه ولیکن چگونه؟!!!! ما هر چی میکشیم از نداشتن اطلاعاته نه داشتن ماهواره و غیره .... خودم فیلمی دیدم که توی دهه ی ۴۰ ساخته شده بود و سوژه اش مال دوره ی قاجار بود خیلی چیزا نشون میداد انگار داره الانو میگه پس نتیجه میگیریم تو هر دوره ای مسایل ضد اخلاقی وجود داره

abtin13

New member
بله منظورم طلاقه شما دارین یک طرفه به قاضی میرین دراین که در کشور ما مشکل زیاده شکی نیست. ومن قصد همایت ازشو ندارم.یه کم کلاتونو قاضی کنید از وفتی این فارسی وان ... اومده حتی طرز پوشش مردم عو شده امروز تو ماهواره یه جوری لباس بپوشن حرف بزنن فردا ما نتیجه شو تو عمل مردم میبینیم اینا واقعیته الان روابط نامشروع واقعا زیاده شده الان یه دختر راهنمایی دوست پسر داره و شاید ابتدایی اینا همه ساخته و پرداخته ماهواره است که تو مغز مردم میکنه رسانه ادمو مسخ میکنه . درمورداینترنت هم در اینکه ما ها فرهنگ استفاده ازشو نمیدونیم و شاید این از بزرگترین مشکلات ماست. کی گفته ارتباطمون باید با دنیا قطع بشه.ولی ماها از ارتباط با غرب چی یاد میگیریم جزئ فرهنگ ناجورشون چرا ازشون علم یاد نگیریم تکنولوژی یاد نگیریم. ولی خود غربیا چیزای خوبو به ماها نمیدن ولی فرهنگ تو خالیشونو رایگان در اختیار ما قرار میدن که جای تامل داره.چرا دارن تو اروپا مسلمان میشن و ما ها از دین فرار میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ااونا خودشون بی بندو باری رو تجربه کردن و ته اش رو خوندن ولی ماها داریم اشتباه اونا رو تکرار میکنیم/چیز خوب وفکرخوب و منطق خوب وبه نظر من لباس خوب حتی اگه دست کافر هم باشه باید ازش یاد بگیریم ولی مسئله اینه که خوب رو چی تصور کنی.] بله اعتقاداتمون ضعیفه فک کنم اگه ماها جای شهیدان و رزمندگان 8 سال جنگ بودیم الن ایرانم جزعی از عراق شده بود اونا از زنشون بچشون بخاطر اعتقادشون گذشتن ولی ما به خاطر در امد و اپشن بیشتر مملکتمونو ول میکنیم البته من قبول دارم که ضعفا تو ایران زیاد و از قشر تحصیا کرده حماینت نمیشه[/quote]

چون نمی خوام دوباره نویسی کنم برای همین خواهش میکنم پست هایی رو که در جواب آوا نوشتم بخونین. بازم میگم این که بیاییم اینترنت رو فیلتر کنیم،پارازیت رو ماهواره بندازیم راه حل نیست، پاک کردن صورت مساله اس.اگه راه حل بود همه چی الان درست شده بود.درست که نشده هیچی بدترم شده.انسان ذاتش حریص و کنجکاوه.هرچقدر بخوای بعضی چیزارو براش محدود کنی جری تر میشه وبیشتر دلش میخواد تا از به اون چیزی که ازش محروم شده برسه.شما هر چقدر بیایی به یه بچه 16-17 ساله در این مورد این چیزایی که شما گفتی هشدار و اعلام خطر و نباید بگی بیشتر تمایل پیدا میکنه تا به سمت اون به قول شما چیز ممنوعه بره.پس چرا به جای اینکه این مسایل رو لاپوشونی کنیم و با چماق بالای سر بچه وایستیم نمی یاییم وبهش مسائل رو توضیح نمیدیم؟ بطور مستقیم اشاره نمیکنم ولی یه عده مسایل هستن که تبدیل به تابو شدن در حالی که اگه همین مسایل از همون اوایل به بچه ها آموزش داده بشه بجای اینکه بچه بره از مدرسه و دوستانش یاد بگیره تا حدودی این مسایلی که شما گفتی پیش نمیاد.دلیل این مشکلات فقط ناآگاهیه نه ماهواره و اینترنت.

AWWA

New member
بچه ها آخرش یه جمع بندی کنیم ازدواج کنیم یا نکنیم:sdasdasd:

سلام کربن جان...یکی از مهمترین تصمیمات زندگی ازدواجه و باید خیلی درموردش دقت بشه و از طرفی باید به موقع انجام بشه. نه خیلی زود و نه اونقد دیر که به قول یکی از دوستان موهای سر سفید بشن.

برای اینکه بفهمیم برای ازدواج به آمادگی رسیدیم یا نه باید به چند تا مورد توجه کنیم....از بین شرایط پایین اگه در اکثر موارد به خودتون نمره بالای 12 بدین مشخصه شما آمادگی ازدواج دارین:

1)بلوغ جسمی:(همه الحمدلله به این بلوغ رسیدن)

2)بلوغ روانی:معمولا دوتا چهار سال بعد بلوغ جسمی بلوغ روانی ایجاد میشه.( ولی بازم بسته به شخصیت فرد داره.) یعنی داشتن رشد عاطفی و عقلی.{رشد عاطفی یعنی توانایی کنترل احساساتی مثل گریه،خنده،خشم،و......}{رشد عقلی یعنی توانایی درک و فهم بهتر و تفکر و پیش بینی، و......برای رسیدن به هدف و حل مسائل و مشکلات}

درمورد رشد عاطفی ،جوانی که با کوچکترین شکست ناامید میشه، با کوچکترین انتقاد از کوره به در میره و عصبانی میشه یا قهر میکنه و حسادت خودشو نمیتونه کنترل کنه پس به رشد عاطفی نرسیده هنوز.

3)بلوغ اجتماعی: رشد اجتماعی با رشد عقلی و عاطفی ارتباط داره. در این سن فرد کمتر به خیال و رویا میپردازه و به انتخاب شغل و استدلال خود فکر میکنه و آگاهیهایی در زمینه چگونگی رفتار با همسر،خانواده و دوستان و اطرافیان کسب میکنه. از همه مهمتر اینکه فرد میدونه انتظارات خانواده و جامعه ازش چیه و چه وظایفی داره.

4)توان اقتصادی: فرد این امکان رو داشته باشه و یا این توانایی رو درخودش حس کنه که میتونه نیازهای اولیه خود،همسر و فرزندانشو درآینده تامین کنه.

5)انگیزه: هرگز نباید کسی رو به زور یا از روی مصلحت وادار به ازدواج کرد. باید درفرد انگیزه ازدواج ایجاد بشه نه اینکه به جای اون تصمیم گیری بشه.

6)شناخت روحیات زن و مرد

AWWA

New member
آوا خدایی چقد حوصله داریاااااااا
مدیر خوبی میشی حتمااااااا
رو اون پرورش قارچه ک بت گفتم کار نکردی؟میگن پول توشه زود بازده هم هست:black_eyed:

مرسی کریزی جون...لطف داری:rose::p

قارچ کشت کردن که آسونه دنبال کارای بزرگتریم:smiliess (11):

marlik

New member
بچه ها من کاملا با حرفاتون مخصوصا اقا عبدالله موافقم که مشکلات مالی مشکل اصلیه ولی درصورتی که بخاید سنتی ازدواج کنید.بنظر من دلیل اصلی دیر ازدواج کردنا یا ازدواج نکردنای امروزی همون دوستی و رابطه های غیرمعقول امروزیه و اینکه افراد فرد ایده ال و موردنظرشونو پیدا نمیکنن.وگرنه مشکل مالی و ...و میخام ادامه تحصیل بدم و...بهونس.عاشق شدید بموقع همش حل میشه با گذر زمان و تحمل دو نفر و دو خونواده.اقا عبدالله شما هم فرد موردنظرتونو پیدا کنید.خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس با اینکه همه ی حرفاتون قبول دارم

marlik

New member
درسته آوا خانم مادیات و اینا را قبول دارم
من خودم یه پسرم اما همیشه میگم پدر دختر به چه ضمانتی بیاد دخترشو بفرسته خونه ی پسر که تهش معلوم نیست چه جور از آب در بیاد و ممکنه هزار تا مشکل براش درست بشه
شاید حق دارن مهریه سنگین میگیرن که ضمانت زندگیشون بشه
البته زندگی که بخواد ضمانتش مهریه باشه اصلن نباشه بهتره
اما خب اونا هم یه مقدار حق دارن
ولی ما پسرا چیکار کنیم؟؟؟ گناه داریم بخدا:sad::sad:
اولین پسری هستید که اعتراف میکنه خونواده دختر هم حق دارن!!!!!!بنظر منم هردو حق دارن هم دختر ووخونوادش و هم پسر.هردو باید تا حدی کوتاه بیان.آقای ایزو اگر پسر با اخلاق و باجربزه باشه خیلی از دخترای پرتوقع هم کوتاه میان.هیچ چیز مهمتر از اخلاق و جربزه کار کردن نیست حتی اگه پسر موقع خاستگاری کار ثابت نداشته باشه.خب فوقش نامزد میکنن منتظر میمونن وضع مالیشون بهتر بشه دیگه.

AWWA

New member
من تو این تاپیک به چند مورد از ازدواجای موفقی که تو اطرافیانم دیدم اشاره کردم...این برای این نبود که بگم همه اینجورین و به قول آقا آبتین همه چی گل و بلبله، میخوام بگم تو جامعه همچین افرادیم هستن و باید بیشتر بشن. از طرفی به قول حافظ "سخت گیرد جهان ،بر مردمان سخت کوش" بعضی وقتا باید فشار فکری رو کم کنیم و وارد عمل بشیم.

AWWA

New member
آقا عبدلله شما میگین کار نیست....من بازم میخوام درمورد یه نفر خاص براتون تعریف کنم. پسر همسایمون(البته محله قبلیمون)

این آقا از بچگی درسخون بود برخلاف بقیه خونوادش که بیشتر به کارای عملی علاقه داشتن تا علمی. ایشون هر تابستون یه جایی کار میکرد،یادمه یه سال رفت تو کار درو پنجره آلومینیومی، یه سال نجاری، یه سال مکانیکی،حتی فرش بافی رو هم یاد گرفت. بقیه ماهای سال رو درس میخوند. الان استاد دانشگاه تهرانه(فک کنم علامه طباطبایی) ...سنشم زیاد نیست. این طوری برنامه ریزی کرده بود که اگه روزی کاررسمی ای گیر نیاورد باز هنری داشته باشه که ازش نون دربیاره. به نظر من زندگی یعنی این!!!

AWWA

New member
حجت السلام قرائتی :::اگر کاری بخواهیم انجام دهیم راهش را پیدا میکنیم...اگر کاری را نخواهیم انجام دهیم بهانش رو پیدا میکنیم...

این جمله رو خطاب به فرد خاصی نیاوردما....به نظرم جالبو مفیده، به درد هممون میخوره.

abdolla

Member
خوب منم پتروشیمی قبول شدم رفتم مصاحبه بهم میگه عربی یا دزفولی خوب تو مصاحبگری یا دنبال قومیت مردمی

داداشم شرکت نفت قبول شد رفت مصاحبه. مصاحبگر بهش میگه رشتتت بدرد کار ما نمیخوره انتظار قبولی نداشته باش خوب پدر سوخته بدردت نمیخوره چرا اول استخدامی رشتمو میذاری میذاری بیام کلی پول هزینه کنم و ازمون بدم بعد این حرفتو تحویل میدی

چقدر خوبه پارتی

marlik

New member

سلام کربن جان...یکی از مهمترین تصمیمات زندگی ازدواجه و باید خیلی درموردش دقت بشه و از طرفی باید به موقع انجام بشه. نه خیلی زود و نه اونقد دیر که به قول یکی از دوستان موهای سر سفید بشن.

برای اینکه بفهمیم برای ازدواج به آمادگی رسیدیم یا نه باید به چند تا مورد توجه کنیم....از بین شرایط پایین اگه در اکثر موارد به خودتون نمره بالای 12 بدین مشخصه شما آمادگی ازدواج دارین:

1)بلوغ جسمی:(همه الحمدلله به این بلوغ رسیدن)

2)بلوغ روانی:معمولا دوتا چهار سال بعد بلوغ جسمی بلوغ روانی ایجاد میشه.( ولی بازم بسته به شخصیت فرد داره.) یعنی داشتن رشد عاطفی و عقلی.{رشد عاطفی یعنی توانایی کنترل احساساتی مثل گریه،خنده،خشم،و......}{رشد عقلی یعنی توانایی درک و فهم بهتر و تفکر و پیش بینی، و......برای رسیدن به هدف و حل مسائل و مشکلات}

درمورد رشد عاطفی ،جوانی که با کوچکترین شکست ناامید میشه، با کوچکترین انتقاد از کوره به در میره و عصبانی میشه یا قهر میکنه و حسادت خودشو نمیتونه کنترل کنه پس به رشد عاطفی نرسیده هنوز.

3)بلوغ اجتماعی: رشد اجتماعی با رشد عقلی و عاطفی ارتباط داره. در این سن فرد کمتر به خیال و رویا میپردازه و به انتخاب شغل و استدلال خود فکر میکنه و آگاهیهایی در زمینه چگونگی رفتار با همسر،خانواده و دوستان و اطرافیان کسب میکنه. از همه مهمتر اینکه فرد میدونه انتظارات خانواده و جامعه ازش چیه و چه وظایفی داره.

4)توان اقتصادی: فرد این امکان رو داشته باشه و یا این توانایی رو درخودش حس کنه که میتونه نیازهای اولیه خود،همسر و فرزندانشو درآینده تامین کنه.

5)انگیزه: هرگز نباید کسی رو به زور یا از روی مصلحت وادار به ازدواج کرد. باید درفرد انگیزه ازدواج ایجاد بشه نه اینکه به جای اون تصمیم گیری بشه.

6)شناخت روحیات زن و مرد
AWwAجان خیلی از مردم تو ایران هیچوقت به این بلوغا نمیرسن یا در سنین بالا به این بلوغا میرسن.مخصوصا بلوغ روانی و عقلی واجتماعی و شناخت جنس مخالف.کاش کلاسایی بود باعث تربیت ادما قبل ازدواج میشد وشاید به بلوغ رسیدن آدما هم کمک میکرد تا ادما با شناخت ازدواج کنن نه چون همه ازدواج میکنن بقیه هم ازدواج کنن

کرهانی

New member
آره خب پیدا کردن کار کمی سخته و خیلی از استخدامیا با پارتی هست درست اما جوینده یابنده هست...:smiliess (4):من اکثر کسایی که میشناختم دنبال کار بودن همشون الان سرکارن

دخترا هم همه توقعاتشون بالا نیست...مورد داشتیم خوشگل ...تک دختر...پولدار طوری که خیلیا از ترس رد شدن جرات خاستگاری نداشتن اما با وجود کلی خاستگار زن یه پسر شاگرد کفش فروش که از نظر مالی هم هیچ چیز نداشته شده...الانم خوشبختن...با اینکه همه فکر میکردن دختره باید پرتوقع باشه و نتونه با مستاجری و این چیزا کنار بیاد

هیچ چیز رو بیش از حد سخت نگیرید:riz277:
زیاد هم از این موردا دیدم که پسرا ازدواج نمیکنند و منتظرن همه شرایط کار و خونه و ماشین فراهم شه...

به امید عاقبت بخیری همه جوونا

abdolla

Member
خوب همون در حال جوینده پارتی هستیم که کار پیدا کنیم ولی خوب نیست چکار کنیم

تنها دعای قنوتم شده یا پارتی من لا پارتی له

آخرین ویرایش:

marlik

New member
آره خب پیدا کردن کار کمی سخته و خیلی از استخدامیا با پارتی هست درست اما جوینده یابنده هست...:smiliess (4):من اکثر کسایی که میشناختم دنبال کار بودن همشون الان سرکارن

دخترا هم همه توقعاتشون بالا نیست...مورد داشتیم خوشگل ...تک دختر...پولدار طوری که خیلیا از ترس رد شدن جرات خاستگاری نداشتن اما با وجود کلی خاستگار زن یه پسر شاگرد کفش فروش که از نظر مالی هم هیچ چیز نداشته شده...الانم خوشبختن...با اینکه همه فکر میکردن دختره باید پرتوقع باشه و نتونه با مستاجری و این چیزا کنار بیاد

هیچ چیز رو بیش از حد سخت نگیرید:riz277:
زیاد هم از این موردا دیدم که پسرا ازدواج نمیکنند و منتظرن همه شرایط کار و خونه و ماشین فراهم شه...

به امید عاقبت بخیری همه جوونا
آره خیلی دخترا برخلاف موقعیتشون کم توقعن.و بعضی دخترا و خونواده هاشون برعکس چیزی که بنظر میاد پرتوقعن.پسرا شما انتخاب کنید و عاشق بشید وپا پیش بذارید.آخرش اینه که جواب نه میشنوید چی میشه مگه؟؟؟همش بهونس بچه ها عاشق نشدید و شاید سرنوشتتون واسه ازدواج الان نیست .بموقعش با کمک خدا همه چیز حل میشه.بازم میگم به قول کرهانی جان به قیافه و ثروت و ..طرف نگاه نکنید بعضیا کم توقعن

آخرین ویرایش:
بالا