بزرگترین سایت همسریابی دنیا

fifi

New member
اقا این حرفارو ول کنید فرض کنید دختر با چهاده تا سکه هم بهت دادن شماها قیمت وسایل خونه رو دیدی خونه بخای بگیری فکر رهن و اجارش بودی فکر مراسم عروسیت بودی بری وام بگیری با کدوم کار و درامد میخای پسش بدی اصلا کار داری که میخای اینکارارو بکنی

خوب بخاطر همين آواي عزيز داره ميگه بخدا توكل كنيد ، توكل ، توكل ، توكل

abtin13

New member
ازدواج از وقتی بیشتر شده که پای فرهنگ غربی از طریق ماهواره و اینترنت و... ب خونه هامون باز شده /

همون طلاق منظوره دیگه؟
خوب اگه اینطوریه به نظر شما بیاییم اینترنت رو قطع کنیم، با کل دنیا ارتباطمون رو قطع کنیم و بشینیم برنامه های متنوع تلویزیون خودمون رو ببینیم.اگه فرهنگ غربی اینقد که میگن بده پس باید همه چیزشون بد باشه از لوازم پزشکیشون بگیر تا ماشینایی که سوار میشیم و لباسی که می پوشیم و...... و ما نباید از هیچ کدومشون استفاده بکنیم چون ضررشون بیشتر از نفعشونه. فرض کنیم فرهنگ غربی مشکل داره یعنی ما هم اینقد بی ظرفیتیم که بلافاصاله از راه به در میشیم؟ اگه این همه که ادعا میکنیم خیلی معتقدیم و بچه مسلمونیم و ادعای دینداریمون گوش فلک رو کر کرده پس چرا تحت تاثیر فرهنگ غربی به این راحتی قرار میگیریم. ما که خودمون در ضف مقدم مبارزه با فرهنگ غربی هستیم چرا بیشترین میزان فرار مغزها رو به کشورهای غربی به خودمون اختصاص دادیم؟ پس یعنی انقد از فرهنگ خودمون بیزاریم و اعتقاداتمون انقد ضعیفه که با دیدن دو تا سریال و فیلم بنیان خانواده ها مون سست میشه؟
نه عزیز.بهتره که بجای پاک کردن صورت مساله و انداختن تقصیر به گردن این و اون بریم ریشه مشکلات رو بگردیم و راه حلش رو پیدا کنیم.

fifi

New member
اینقدر بدبین و مأیوس نباشین
دیگه از نسل ما که بدتر نیستین، نسل سوخته
وقتی بدنیا اومدیم اوج هیجانات انقلاب بود، هیشکی حواسش به ما نبود
تو مدرسه تنها چیزی که یادمون بود صدای آژیر جنگ بود و اوج کتک خوردن از معلم
سال چهارم دبیرستان (نظام قدیم) که فارغ التحصیل شدیم تو یه دبیرستان 3 تا چهارمِ 35 نفره بودیم همه هم دنبال کار
خلاصه هیشکی دهه 50 رو آدم حساب نکرد
این جوری شد که شدیم نسل سوخته
شماها چیتون از ما کمتر و بدتر بود؟؟؟
یه ذره غیرت و مردونگی میخواد با تلاش که ماشالله همه دارین
با نشستن تو خونه و نون بابا رو خوردن که کار درست نمیشه !
كاملا با صحبت هاتون موافقم. غيرت و همت و مردانگي ميخواد. از ماست كه برماست

fifi

New member
اوا بنظرت دخترا بیخیال عروسی میشن که صاحب خونه بشن ؟؟؟؟؟ اصلا اوا خانم خودتون یک تاپیک بزنید همینجا امار بگیریم ببینیم خانمای اینجا حاضرن عروسی رو بیخیال بشن عوضش خونه دار بشن بجای اینکه پول که با صد زحمت وامو نمیدونم با کلی بذبختی جمع شده رو بجای اینکه بندازن تو شکم ملت برن باهاش ماه عسل و با بقیش خونه بگیرن اره در حد امار دیگه ببینیم نظرات چی هست

بستگي داره پسر لياقت از خودگذشتگي دختر رو داره يا نه! خواسته هر دختر اينه كه براش مجلس عروسي گرفته بشه حالا در چه صورتي از اين خواسته ش مي گذره؟وقتي طرفشو دوست داشته باشه و بدونه اگه از خواستش بگذره پسر قدر اين از خودگذشتگي رو ميدونه و يه روز جبرانش مي كنه اما اگه اومد از خيلي از خواسته هاش گذشت خيلي زجرها و سختي ها تو زندگيش كشيد و صاحب خونه و ماسين و... شدن و همه اينا به اسم آقا و بعد آقا شلوارش دوتاشه و بخواد دختره رو از خونه بندازه بيرون چي؟!!!
شناخت دو طرفين مهم ترين چيز در ازدواجه شناخت درست و صحيح از همه چيز، عقايد افكار رفتار معرفت منش و...

abtin13

New member
دراینکه خیلی تو کشورمون درزمینه مبارزه با تهاجم فرهنگی کوتاهی میشه حرفی نیست!!حرف حقه باید قبولش کرد

اما اینکه چرا تاثیر پذیریم علتش جذابیتهای فرهنگ اوناست.....شما به یه بچه شکلات نشون بدی بیشتر خوشحال میشه یا شیر؟؟؟مسلما شکلاتو شیرینی ....همه کودک درونشون زندست به سمتی گرایش پیدا میکنن که شیرینتر،جذابتر وآسونتره!...
انسان همیشه به سمتی گرایش داره که وظایف و مسئولیتاش کمتر بشه.

پس فرهنگ اونا جذابتر از فرهنگ ماست.... چرا ما فرهنگمون رو جذابتر نمیکنیم؟ چرا سیاست جذب حداقلی و دفع حداکثری رو در پیش گرفتیم؟ فرهنگ ما ضعیفه یا فرهنگ اونا قویه؟ اگه فرهنگ ما ضعیفه چرا تقویتش نمیکنیم؟اگر فرهنگ اونا قویه چرا نقطه ضعفهاشو شناسایی نمیکنیم تا ازش به نفع خودمون استفاده بکنیم؟
شما بحث شکلات و شیر رو پیش کشیدی.اینا هردو خوبن منتها به اندازش. ما همیشه تو کارامون افراط و تفریط میکنیم.انسان هم گاهی احتیاج داره تا کمی از وظایف و مسئولیاتش دور باشه.نمیشه که بصورت دایمی فقط به فکر مسئولیتها بود.گاهی باید تفریح کرد.گاهی باید شیرینی زندگی رو چشید.اگه اینطور نباشه(که الان تو جامعه ما نیست)آدم دیگه نمیکشه چه از لحاظ جسمی چه از لحاظ روانی.چرا این همه بیماریهای روانی و افسردگی هر روز داره بیشتر میشه؟ شاید بگی که چون هر روز از مذهب داریم دورتر میشیم برای همون.اگه دوری از مذهب دلیل ایناست پس چرا کشورهای غربی آمارشون مثل ما نگران کننده نیست؟ چرا شادترین کشورهای جهان اروپایی ها و کشورهای آسیای جنوب شرقی و آمریکای شمالی و اقیانوسیه هستن؟

fifi

New member
من نه راجب آمار كشور خودمون اطلاع دارم نه راجب امار كشورهاي خارجي، ولي طبق تجربه خودم كه در اطرافيانم مشاهده كردم و خودم شاهد بودم(چه در زندگي اطرافيانم و چه در زندگي افراد غريبه كه در دفتر وكالت يكي از آشناها ديدم)بيشترين دليل شكست در ازدواج عدم شناخت كافي از طرفين بوده و حتي مواردي هست كه بعد از ازدواج در مورد همسرشون شروع به تحقيق مي كنن و اين جور موارد روز به روز در حال افزايش است!!! واقعا جاي تعجب داره كه چطور ميشه با يكي ازدواج كرد بدون اينكه راجبش تحقيق كرد و تازه بعد از ازدواج كه ميبيني رفتار طرف باب ميلت نيست تازه ميگي يه تحقيقي راجبش بكنم!!!
هيچ جامعه و فرهنگي صد در صد خوب و صد در صد بد نيست هميشه خوب و بد درون هم هستن پس نميشه گفت جامعه ما كاملا با فرهنگ و جامعه غربي ها كاملا بي فرهنگ و اشتباست و يا حتي ازدواج اينترنتي كاملا اشتباه و يا كاملا درست هست. تمامي مشكلات كشور ما واقعا ناشي از ضعف در مذهب و دينمونه و نشناختن درست اون. مسلمانيت ما فقط يه تعريف تو ذهنمونه و نه ظهور اون تو رفتارمون.
بزرگترين تاثيري كه غربي ها از اسلام گرفتن دوران حمله مسلمانان به كشورهاي غربي بوده كه غربي ها نهايت استفاده رو ازش كردن و رشد روز افزونشون رو مي بينيم و ماها حالا ارزش اون چيزي رو كه داريم نميدونيم و داريم حسرت چيزي رو ميخوريم كه غربي ها دارن و از ما گرفتن.
به قول يكي از اساتيدم كه مي گفت اعداد رو ماها اختراع كرديم بعد غربي ها اومدن به زبان خودشون انگليسي برگردوندن و ما اعدادي رو كه خودمون ابداع كرديم رو كنار گذاشتيم و داريم از اعداد غربي استفاده مي كنيم و توي دانشگاه هاي خودمون اعداد رو به انگليسي مي نويسيم!و اينطوري ميشه كه ارزش ما مياد پايين و ارزش غرب ميره بالا و گاهي تا جايي ميرسه كه غربي ها ادعاي ابداع و كشف و بدست آوردن اون علم رو دارن:14:

ایزو

New member
آقا من حال نداشتم همه ی پست هارو بخونم یه چند تاییش که کوتاه بودو خوندم
خب کوتاه بنویسین .... تازه خواهشا فونت درشت بدین کور شدم:mad_majidonline::mad_majidonline:
به نظر من مشکل اصلی بالا بودن سطح توقعات هستش
از دختر بگیر تا خانواده ش بعد هم پسر بدبخت

رها45

New member
هر چیزی به جاش خوبه.... هیچی نباید فدای چیز دیگه ای بشه....

- - - Updated - - -

هر چیزی به جاش خوبه.... هیچی نباید فدای چیز دیگه ای بشه....
بله درسته ولی هر چیزی در حد معقولش جهزینه های میلیونی و گاها میلیاردی وهمچنین مهریه های سنگین و میلیونی خرج یه شب عروسی کردن چه دردی از زندگی دوا میکنه

mexin

Well-known member
مقصر اين قضيه خود شما پسرا هستين چرا خودتون كاري نكردين كه به خانواده يه دختر ثابت كنين ضمانتي بهتر از پول وجود داره چرا ثابت نكردين ميتونيد با پشتكار قوي خودتون يه زندگي رو بسازيد. ضمانتي كه يه پسر ميتونه به پدر و خانواده يه دختر بده پشتكار همت اخلاق ايمان و رفتار صحيحش هست مطمئن باشيد اگه يه پسر اين موارد رو داشته باشه هيچ دختر و پدري بهش جواب رد نميدن نمونه اين قضيه برادر خودم هست با پشتكاري فوق العاده كه تونست از صفر مطلق به همه چي برسه و خودم هميشه ميخوام با كسي ازدواج كنم كه پشتكارش مثل برادرم باشه(البته نه اخلاقش:25r30wi:) تمامي كسايي كه ميشناسنش تحسينش مي كنن و حتي خيلي وقتا خانواده هايي كه دختر دارن خودشون به برادر يا پدرم پيشنهاد براي ازدواج با دخترشون رو ميدن چرا!! چون همت و پشتكارش رو ديدن و ميدونن از پس يه زندگي برمياد از پس خوشبخت كردن يه نفر برمياد.
در مورد مهريه هم بايد بگم من اصلا مهريه هاي سنگين رو قبول ندارم اما در حد معمول 300 سكه به نظرم ضروريه. مهريه فقط هزينه اي نيست كه يه شوهر به زنش ميپردازه خيلي مواقع هست كه به داد يه زن ميرسه نمونه ش : پسر و دختري از صفر شروع مي كنن و با هم ازدواج مي كنن با كلي سختي و بدبختي زندگيشون سروسامون مي گيره و يه پس اندازي مي كنن روزگار ميچرخه شوهر در اثر حادثه فوت مي كنه اون موقع ست كه ايل و تبار پسر رو سر دختر ميريزن و تمام دارايي پسر رو ميخوان و انتظار دارن دختري كه چندسال پابه پاي اين پسر زجر كشيده بدون داشتن كوچيك ترين حقي بره پي كار خودش. اما اونجاست كه اون مهريه به كار مياد و ميشه ازش استفاده كرد. از اين موارد نمونه هاي تو آشناهاي خودم بوده كه نميتونم تعريف كنم چون صحبتام خيلي طولاني ميشه:tonguesmiley:

این که جزو مهریه هایه کمر شکنه ...300 سکه سبکه؟؟!!هوم؟!؟:21:

mexin

Well-known member
بله درسته ولی هر چیزی در حد معقولش جهزینه های میلیونی و گاها میلیاردی وهمچنین مهریه های سنگین و میلیونی خرج یه شب عروسی کردن چه دردی از زندگی دوا میکنه

جهیزیه میلیاردی؟؟!:smiliess (15): توکدوم کشورر؟!!:21:

- - - Updated - - -

جهیزیه میلیاردی؟؟!:smiliess (15): توکدوم کشورر؟!!:21:

AWWA

New member
اینجا ینی؟؟!!هوم؟:33:

بله همینجا
172821_578321_Laie_91B.gif

AWWA

New member
من بچه های دیگرو نمیدونم ولی به نظرمپولی رو که باید صرف اینده زندگی دو جوون بشه خرج چیزای بیخود مث مراسمهای پرهزینه و جشنو ... میکنیم که چی بشه اخه مگه اوناییی که اومدن خوردن ویا فیلمبرداری که دستمزد انچنانی گرفته فردا میاد قرضای عروسی شماها رو میده.

دقیقا رهاجون .....یاد یه برنامه مستند افتادم که درمورد مراسم ازدواج بود. یه تالار عروسی بود تو تهران از اونا که یه قسمتش معمولیه یه قسمتش فقط پولدارا میتونن توش عروسی بگیرن. صاحبش میگفت ما به عنوان اشانتیون به کسایی که اینجا عروسی بگیرن ,این امکانو میدیم که اولین سالگرد ازدواجشونو همینجا رایگان برگزار کنن. میگه برام عجیبه که اکثر ازدواجایی که تو گرونترین تالارمونه سالگردی ندارن چون متوجه میشیم که به طلاق کشیده شده!! یعنی حتی یه سالم دووم ندارن

AWWA

New member
پس فرهنگ اونا جذابتر از فرهنگ ماست.... چرا ما فرهنگمون رو جذابتر نمیکنیم؟ چرا سیاست جذب حداقلی و دفع حداکثری رو در پیش گرفتیم؟ فرهنگ ما ضعیفه یا فرهنگ اونا قویه؟ اگه فرهنگ ما ضعیفه چرا تقویتش نمیکنیم؟اگر فرهنگ اونا قویه چرا نقطه ضعفهاشو شناسایی نمیکنیم تا ازش به نفع خودمون استفاده بکنیم؟
شما بحث شکلات و شیر رو پیش کشیدی.اینا هردو خوبن منتها به اندازش. ما همیشه تو کارامون افراط و تفریط میکنیم.انسان هم گاهی احتیاج داره تا کمی از وظایف و مسئولیاتش دور باشه.نمیشه که بصورت دایمی فقط به فکر مسئولیتها بود.گاهی باید تفریح کرد.گاهی باید شیرینی زندگی رو چشید.اگه اینطور نباشه(که الان تو جامعه ما نیست)آدم دیگه نمیکشه چه از لحاظ جسمی چه از لحاظ روانی.چرا این همه بیماریهای روانی و افسردگی هر روز داره بیشتر میشه؟ شاید بگی که چون هر روز از مذهب داریم دورتر میشیم برای همون.اگه دوری از مذهب دلیل ایناست پس چرا کشورهای غربی آمارشون مثل ما نگران کننده نیست؟ چرا شادترین کشورهای جهان اروپایی ها و کشورهای آسیای جنوب شرقی و آمریکای شمالی و اقیانوسیه هستن؟
با پست قبلیتون صددرصد موافقم.....نیازی به نقل قول نداشت.:rose:
من همیشه تو تاپیکای دیگه ام گفتم......به نظر من نه آمریکا و اروپا مدینه فاضله هستن, نه ایران, نه کشورهای عربی.همه باید از نقاط قوت همدیگه استفاده کنیم. اونجاها یه ارزشهایی رشد داشته اینورم یه ارزشهای دیگه.
بله متاسفانه تو کشور ما به مسائل تفریحی خوب پرداخته نشده.به نیازهای جوونا خوب رسیدگی نمیشه....همش درسته

اما تعریف از شادی برای ما با مال اونا فرق داره......من همهء شادی اونا رو شادی حساب نمکنم......اگه همجنسگرایی,روابط نا مشروع ,آزادیهای عجیب غریب شادی محسوب میشه من به کشور غمگین خودمون افتخار میکنم:auizz3ffy9vla57584x اما قبول دارم که شادیهای مشروعم تو کشورمون,تو تلویزیونمون به اندازه کافی وجود نداره.

AWWA

New member
دوستان لطفا بیاین کمی متمدنانه به قضیه ی ازدواج و آشنایی نگاه کنیم باور کنین پایداری زندگی به رفتارهای ما بعد از ازدواج بستگی داره نه اونچه قبل ازدواج بودیم ..... بعضی ها انقدر به حاشیه میپردازن که کم کم خودشون هم وارد حاشیه میشن واونوقت دیگه هیچی از زندگی ندارن

حرفتون تا یه حدی درسته.....قبلش باید تو انتخابمون دقت کنیم ،بعد که وارد زندگی شدیم فقط سعی کنیم به آینده نگاه کنیم. اما این قضیه نباید باعث بشه هرکی هرچی دلش خواست قبل ازدواج بکنه. هرکسی باید تاجایی که امکانش هست پاکدامنیه خودشو حفظ کنه(البته میدونم منظور شما همین بود...خواستم کاملترش کنم:rose:)

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
آقا من حال نداشتم همه ی پست هارو بخونم یه چند تاییش که کوتاه بودو خوندم
خب کوتاه بنویسین .... تازه خواهشا فونت درشت بدین کور شدم:mad_majidonline::mad_majidonline:
به نظر من مشکل اصلی بالا بودن سطح توقعات هستش
از دختر بگیر تا خانواده ش بعد هم پسر بدبخت
اعترااااض وارده
149019_cowboypistol.gif

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
در كل ازدواج هندونه نبريدست:25r30wi:
حالا از هر طريقي با هر كسي با هر وضعيت مادي
اصلا معلوم نيس چي ميشه:sdasdasd:

abtin13

New member
با پست قبلیتون صددرصد موافقم.....نیازی به نقل قول نداشت.:rose:
من همیشه تو تاپیکای دیگه ام گفتم......به نظر من نه آمریکا و اروپا مدینه فاضله هستن, نه ایران, نه کشورهای عربی.همه باید از نقاط قوت همدیگه استفاده کنیم. اونجاها یه ارزشهایی رشد داشته اینورم یه ارزشهای دیگه.
بله متاسفانه تو کشور ما به مسائل تفریحی خوب پرداخته نشده.به نیازهای جوونا خوب رسیدگی نمیشه....همش درسته

اما تعریف از شادی برای ما با مال اونا فرق داره......من همهء شادی اونا رو شادی حساب نمکنم......اگه همجنسگرایی,روابط نا مشروع ,آزادیهای عجیب غریب شادی محسوب میشه من به کشور غمگین خودمون افتخار میکنم:auizz3ffy9vla57584x اما قبول دارم که شادیهای مشروعم تو کشورمون,تو تلویزیونمون به اندازه کافی وجود نداره.
الحمدلله بالله که نهایتا کسی با صحبتهای من بالاخره موافقت کرد.همجنسگرایی چیه؟ نه بابا.همین چیزای ساده مثل تئاتر، سینما، کتابخونه، کنسرت موسیقی، باشگاه های ورزشی ،پارک ها و... به همین چیزای ساده هم رسیدگی نمیشه.تازه اگر هم باشن که فقط تو شهرهای بزرگ هست هزینهش انقد زیاده که آدم عطاش رو به لقاش میبخشه.
یکم بحث حاشیه ای شد ولی وقتی بحث از مسایل فرهنگی میشه آدم ناچار به سمت مسایل حاشیه ای هم کشیده میشه.

AWWA

New member
الحمدلله بالله که نهایتا کسی با صحبتهای من بالاخره موافقت کرد.همجنسگرایی چیه؟ نه بابا.همین چیزای ساده مثل تئاتر، سینما، کتابخونه، کنسرت موسیقی، باشگاه های ورزشی ،پارک ها و... به همین چیزای ساده هم رسیدگی نمیشه.تازه اگر هم باشن که فقط تو شهرهای بزرگ هست هزینهش انقد زیاده که آدم عطاش رو به لقاش میبخشه.
یکم بحث حاشیه ای شد ولی وقتی بحث از مسایل فرهنگی میشه آدم ناچار به سمت مسایل حاشیه ای هم کشیده میشه.

به نظر من همه چی به همه چی مربوطه:):motat:

بله متاسفانه تفریحات سالممون کمه

ROJO

New member
معیار شادی این چیزایی ک اوا جون گفت نیست، معیار شادی تو روحیه ی مردم جامعس، حالا ب هر طریقی مشروع ما یا نامشروع اونا، اگه از نظر ما باید همچی مشروع باشه ، پس باید با همون شاد بشیم ک اینطور نیست

یه نگاهی به مردم تایلند( سرزمین خنده ) بندازین توی ظاهرشون طراوت و سرزندگی و روحیه ی زندگی رو میبینید، معیار شادی این ویژگیهاس

بالا