بزرگترین سایت همسریابی دنیا

mexin

Well-known member
شرقیا مخصوصا چینیا ژاپنیا کره ایها و هندیا خیلی به سنتها و فرهنگشون اهمیت میدن......اونجاهاازدواج مقدسه

همه جا مقدسه ... حتی تو اروپا و آمریکایی که شما میگید ازدواج ندارن و ثبت نمیشه و ازین حرفا ....

mamaie

New member
خوب فیلم و سریالای ایرانی مگه چی نشون میدن؟ همه چیز رو خیلی خوب و خوشگل و تر و تمیز و.... نشون میدن؟ حالا با فیلم ها کاری ندارم ولی سریالها چیز بدربخوری نشون نمیدن. بجای اینکه بیان در مورد مشکلات جامعه برنامه بسازن فلانی چشم دل داره گناهای بقیه رو میبینه یا از اجنه و دیو و پری سریال میسازن.اگه یه وقت از زیر دستشون در بره و یه سریال در مورد مشکلات بسازن آخرش قهرمان داستان میره مسجد محله شون با روحانی محل حرف میزنه و اون میاد پادرمیونی میکنه و تموم مشکلات حل میشه.آخه واقعا مگه اینطوریه؟ اگه اینطوریه پس این همه طلاق جریانش چیه؟ بچه های کار قضیه شون چیه؟ بالارفتن میزان اعتیاد قضیه ش چیه؟زنان خیابانی قضیه ش چیه؟ چرا با پاردمیونی بزرگ فامیل کارشون راه نمیفته؟
حضرت علی میگه از دری که فقر وارد بشه از در دیگه دین و ایمان خارج میشه

درسته من خودم شخصا اصلا تلویزیون خودمونو نگاه نمیکنم.... سریالا و فیلما یه جوریه انگار با یه مشت احمق ( دور از جون همه ی ما تو این انجمن) سر و کار دارن

mamaie

New member
همه جا مقدسه ... حتی تو اروپا و آمریکایی که شما میگید ازدواج ندارن و ثبت نمیشه و ازین حرفا ....

ازدواج به صرف ثبت شدن که پایدار نیست کما اینکه خیلی ازدواجا ثبت میشن ولی زن و مرد چشم دیدن همو ندارن.... اصلا عشق حرف اول و آخره.... وقتی عاشق باشی به عشقت پایبند میمونی و تا آخر عمر حتی اگه از عشقت فرسنگ ها دور هم باشی وفادار خواهی موند..... اما امان از روزی که به اجبار یا از روی سنت ازدواج کنی حتی اگه ظاهرا خوشبخت باشی طعم عشق و خوشبختی واقعی رو نمیچشی.... آخه عشق که به زور بدست نمیاد.... تو کشورای دیگه هم مثل هند و ژاپن و ... که به نظر سنت گرا هستن هم این موضوعات وجود داره زوجینی که به واسطه ی سنت ازدواج میکنن اکثرا یا مشکل روحی پیدا میکنن یا پنهانی خیانت میکنن

mamaie

New member
ای کاش انسانها اول با خودشون کنار بیان بعد ازدواج کنن و اونچه موضوع رو پیچیده تر میکنه اینه که زن و شوهر هنوز خوشونو نشناختن اونوقت بچه دار هم میشن

diseases

Well-known member
نمی دونم چرا بحث رفت به سمت فیلم و سریال؟
با نظر دوستمون mamaeie موافقم.
فیلم همونجوری که از اسمش میاد فیلمه. میخواد واقعیت ها رو نشون بده ولی نمیتونه.
مخصوصاً فیلم و سریال های ایرانی. تلویزیون ایران چندسالی میشه تو خونه ما بایکوته.
آخرین سریال ایرانی که دیدم سریال "خط قرمز" بود (سال 1380) که واقعاً مشکلات جوونای ما رو (تلفیقی از بیکاری ، عشق ، ازدواج و ایدز) نشون میداد.
بعد از اون رفت به سمتِ خر فرض کردن ملت (معذرت میخوام جمله ای بهتر از این پیدا نکردم)
بازیگرای فیلمای ایرانی،اونایی که ریش داشتن و اسمشون اسم ائمه بود همه خوب بودن،
اونایی هم که مثل من ریش نداشتن و اسمشون عربی نبود (اسامی ایرانی اصیل رو داشتن) همه از پدرسوخته های روزگار.
همیشه هم مردان ریش دار !!! میشدن قهرمان مثبت فیلم. آیا واقعاً جامعه مون این شکلیه؟؟؟!!!

diseases

Well-known member
چقد میخوایم خودمون رو گول بزنیم بگیم با اون آمار دقیق آمریکا و اروپا در هر زمینه ای بگبم آمار ازدواج و طلاق اونا غلطه و ثبت نمیشه ..
یه سایت مربوط به موارد و شیوع سرطان مربوط به آمریکا رو دیدم ...واسه سال 2014 و 2015 پیش بینی کرده بود چند مورد جدید از هر سرطان اتفاق می افته حالا شما میگین در این مورد دفترخانه رسمی ازدواج و طلاق ندارن اینا ...
یکم واقع بین باشیم و تعصب رو حداقل تو مسائل علمی بذاریم کنار توروخدا .. باورکنید هیچیمون نمیشه اگه واقع بین باشیم و بگیم اونا از ما بهترن !!

با سلام خدمت دوست و هم رشته ای خودم
خیلی از واقعیت ها گفتنی نیست ، واقعیت ها رو باید دید، باید لمسشون کرد.
با حلوا حلوا کردن که دهن شیرین نمیشه !
وقتی اعراب به ایران حمله کردن ایرانیان 500 سال از اروپا در زمینه علم و فرهنگ و هنر جلوتر بودن. کتابای تاریخو بخونین، البته اونایی که تاریخ واقعی رو بدون تعصب نوشتن و نه اون کتابایی که تو بازارن. ولی الان ....
متاسفانه تا میای حرف بزنی انگ سیاسی و ارتداد میچسبونن بهت. بقیه شو خودتون حدس بزنین ....

fmmohammadi

New member
به نظر من ازدواج اینترنتی اصلا خوب نیست ازدواج باید از روی عقل و منطق باشه اگه پسره فعلا بیکاره دانشجوهه نگاش کنید ببنید چقدر عرضه کارکردن داره!!! ی پسره 20-30 ساله یا باید پدر پولدار داشته باشه یا ازراهش پول در نیاورده باشه که خونه و ماشین و.... داشته باشه که این اصن خوب نیست.....مهم اینه که دختر و پسر خودشون با تلاش خودشون به ی زندگی متعالی برسن نابرده رنج گنج میسر نمی شود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

آسمون

New member
آقا من شاهد عینی یک دخترکم توقع هسم...وقتی ج مثبت دادم نامزدم یه دانشجوی آس وپاس بود!4سال بدون هیچ تعهدنامه محضری!به هم وفاداربودیم و هسیم.مشکلات سر راهمون هم سربه فلک میکشه.اما خداروشکر یکساله شاغل شده کنارتحصیل...
معیارم هم مرررردبودن طرفم بود...
هیچ معیاری براخانوما بالاترازوفاداری نیس...ازمن به شما نصیحت:)

• Like

marlik

New member
آقا من شاهد عینی یک دخترکم توقع هسم...وقتی ج مثبت دادم نامزدم یه دانشجوی آس وپاس بود!4سال بدون هیچ تعهدنامه محضری!به هم وفاداربودیم و هسیم.مشکلات سر راهمون هم سربه فلک میکشه.اما خداروشکر یکساله شاغل شده کنارتحصیل...
معیارم هم مرررردبودن طرفم بود...
هیچ معیاری براخانوما بالاترازوفاداری نیس...ازمن به شما نصیحت:)

آبجی ناز من ولی اینطور رابطه ها استثنا هست.همه هم که مث آبجی من که کم توقعه وبعد نامزدش که هردو وفادار بودن که فرشته نیستن. نفسم همونطور که میدونی و همیشه صحبتش میکنیم معمولا امروزه همون وفاداریه نیست و بچه ها چه دختر چه پسر زود در برابر مشکلات جا میزنن و وقتی میبینن مشکلات مانعشون هست دووم نمیارن ولی بچه ها فقط مشکلات اقتصادی و مالی و کم شدن اعتمادا نیست علاوه بر اون مشکلات که خیلی هم بزرگن و مانع ازدواج خیلیا شده ولی بچه ها هم خیلی ایده آل گرا شدن.فقط دنبال فرد رویایی و کامل کامل هستن و حاضرن حتی اگر فرد ایده آل و مدنظرشون پیدا نشه ازدواج نکنن و فک میکنن ازدواج مانع پیشرفتشون در تحصیل و ...هست.و خونواده ها هم خیلی مقصرن مث قبل ساده نمیگیرن.ولی پسرا اگه با عشق واقعی و پاک جلو برید و از خودتون جربزه کار نشون بدید با همه ی این مشکلات هم دخترا و هم خونواده هاشون کنار میان

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
حالا کارو پول به کنار من شیفته این جذابیتت شدم اصن میخام برم طلاق بگیرم بیام زن تو شم:tonguesmiley:
فقط به شرط اینکه اون سیگارتو ترک کنیا.من از مردای سیگاری متنفرم

آوا چون گفتی اسممو ببینی خوشجال میشی پست گزاشتماااااااااا
میگم این تلاشی که تو داری می کنی که ملت قانع کنی دختر قانع پیدا میشه و ازین حرفا گزاشته بودی روی پرورش قارچ تا الان ب ی نتیجه ای رسیده بودی :riz481:

مرسی که خوشحالم میکنی:bunnyearsmiley:

آره والا .....قارچ سهله اگه یه گیاه نایابو تو کویر کشت داده بودم الان کارآفرین برتر سال بودم:65d6a5d6s:

fmmohammadi

New member
شوهر منم سربازه!!!!ترم اخر دانشکده خاستگاری کرد جدیدا عقد کردیم واقعا دوست داشتن و محبت و وفاداری مرد مهمترین اصل پول و ثروت بعدا بدست میاد اما اخلاق نیک نه

• Like

sahar7

New member
پسر یکی از دوستای خانوادگیمون از همین طریق با همسرش آشنا شده:smiliess (11):
پسره اولین حرفی که همیشه بعد از دیدن زنش میزنه اینه : امروز با چندنفر آشنا شدی:65d6a5d6s:
...........................
من که کاملا با این چیزا مخالفم
ازدواج به اشنایی کامل طرفین بستگی داره

bacillus.bs

New member
توی ازدواج فقط مسله ی علم بهتر است یا ثروت مطرح نیست
چیزای دیگه ای هست که توی جامعه و همین طور دنیای مجازی داره دیده میشه

رها45

New member
اتفاقا ازدواج اینجا معنیش رو از دست داده که آمار طلاق هر روز بیشتر از روز قبل میشه.شما اگه آمار طلاق تو کشورهای مختلف رو با اینجا مقایسه کنی خودت متوجه میشی.

ازدواج از وقتی بیشتر شده که پای فرهنگ غربی از طریق ماهواره و اینترنت و... ب خونه هامون باز شده /

رها45

New member

حرف شما درست ولی من نمیگم ،خودشون تو نود درصد فیلما و سریالاشون یا مادر مجرد دارن یا پدر مجرد......یا بچه ای که مشخص نیست پدرو مادرش کین. اینا تو هرجامعه ای هست ،حتی ایران. ولی باز تو ایران درصدش پایینتره

به نظر من طلاق از وقتی تو ایران بیشتر شده که پای فرهنگ غربی از طریق ماهواره و اینترنت و... به خونه ها باز شده

رها45

New member
خب همه ش دوری از دستورات دین نیست ...این کشورهای اروپایی و آمریکایی به قول ما که میگیم کافر هستن، از دین دور هستن و ازین حرفا ولی برای جوون هاشون بهترین امکانات رفاهی رو گذاشتن و بمحض فارغ التحصیل شدن کار مناسب رو دارن و مشکلی هم از نظر ازدواج ندارن ...
اینا مدیریت بلدن خیلی ......میدونن چیکار کننن

- - - Updated - - -

خب همه ش دوری از دستورات دین نیست ...این کشورهای اروپایی و آمریکایی به قول ما که میگیم کافر هستن، از دین دور هستن و ازین حرفا ولی برای جوون هاشون بهترین امکانات رفاهی رو گذاشتن و بمحض فارغ التحصیل شدن کار مناسب رو دارن و مشکلی هم از نظر ازدواج ندارن ...
اینا مدیریت بلدن خیلی ......میدونن چیکار کننن

من اینو در جواب اون قسمت از حرفای اقا عبدالله که میگفت شیعه ها میرن وهابی میشن و .... غیره گفتم

AWWA

New member
به نظر من طلاق از وقتی تو ایران بیشتر شده که پای فرهنگ غربی از طریق ماهواره و اینترنت و... به خونه ها باز شده

بله موافقم......خیلی تاثیر داشته. زرق و برق و بی بندوباری تو اکثر فیلما و برنامه هاشون حرف اولو میزنه.

diseases

Well-known member
یه سئوال :
اگه ماهواره و اینترنت اینقدر تأثیرگذاره پس چه جوریه که ما نتونستیم اونا رو تسخیر کنیم ولی اونا تونستن ؟
ایران و خیلی از کشورای عربی و غیرعربی مسلمون، صدها کانال تبلیغات اسلامی و میلیون ها سایت اینترنتی دارن.
پس یعنی مشکل از طرز تفکر ماست که خیلی راحت تحت تأثیر غرب قرار گرفتیم ؟؟؟

AWWA

New member
یه سئوال :
اگه ماهواره و اینترنت اینقدر تأثیرگذاره پس چه جوریه که ما نتونستیم اونا رو تسخیر کنیم ولی اونا تونستن ؟
ایران و خیلی از کشورای عربی و غیرعربی مسلمون، صدها کانال تبلیغات اسلامی و میلیون ها سایت اینترنتی دارن.
پس یعنی مشکل از طرز تفکر ماست که خیلی راحت تحت تأثیر غرب قرار گرفتیم ؟؟؟

دراینکه خیلی تو کشورمون درزمینه مبارزه با تهاجم فرهنگی کوتاهی میشه حرفی نیست!!حرف حقه باید قبولش کرد

اما اینکه چرا تاثیر پذیریم علتش جذابیتهای فرهنگ اوناست.....شما به یه بچه شکلات نشون بدی بیشتر خوشحال میشه یا شیر؟؟؟مسلما شکلاتو شیرینی ....همه کودک درونشون زندست به سمتی گرایش پیدا میکنن که شیرینتر،جذابتر وآسونتره!...
انسان همیشه به سمتی گرایش داره که وظایف و مسئولیتاش کمتر بشه.

ایزو

New member
میگم همه اینطوری نیستن باور نمیکنین....... دختر همسایمون نه مراسم گرفت نه طلا جواهر. با پسره دوستم نبودن.......یه دختریه جوااااهر. موقع خواستگاری بهش گفتن ما عروسی نمیگیریم طلا نمیخریم ولی تو خرید خونه کمکتون میکنیم. قبول میکنی؟ گفته آره....الانم مثل یه خانوم سر خونه زندگیشه. خدا میدونه که از قیافه م خیلی قشنگه .....اما اخلاق و معرفت یه چیز دیگست.....دختر با ایمانو با خداییه

سلام
ببخشید اما چه حرفاااااااااااااااااااااا
لابد مهریه ش هم یه شاخه نبات بود...:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

بالا