مقصر اين قضيه خود شما پسرا هستين چرا خودتون كاري نكردين كه به خانواده يه دختر ثابت كنين ضمانتي بهتر از پول وجود داره چرا ثابت نكردين ميتونيد با پشتكار قوي خودتون يه زندگي رو بسازيد. ضمانتي كه يه پسر ميتونه به پدر و خانواده يه دختر بده پشتكار همت اخلاق ايمان و رفتار صحيحش هست مطمئن باشيد اگه يه پسر اين موارد رو داشته باشه هيچ دختر و پدري بهش جواب رد نميدن نمونه اين قضيه برادر خودم هست با پشتكاري فوق العاده كه تونست از صفر مطلق به همه چي برسه و خودم هميشه ميخوام با كسي ازدواج كنم كه پشتكارش مثل برادرم باشه(البته نه اخلاقش:25r30wi

تمامي كسايي كه ميشناسنش تحسينش مي كنن و حتي خيلي وقتا خانواده هايي كه دختر دارن خودشون به برادر يا پدرم پيشنهاد براي ازدواج با دخترشون رو ميدن چرا!! چون همت و پشتكارش رو ديدن و ميدونن از پس يه زندگي برمياد از پس خوشبخت كردن يه نفر برمياد.
در مورد مهريه هم بايد بگم
من اصلا مهريه هاي سنگين رو قبول ندارم اما در حد معمول 300 سكه به نظرم ضروريه. مهريه فقط هزينه اي نيست كه يه شوهر به زنش ميپردازه خيلي مواقع هست كه به داد يه زن ميرسه نمونه ش : پسر و دختري از صفر شروع مي كنن و با هم ازدواج مي كنن با كلي سختي و بدبختي زندگيشون سروسامون مي گيره و يه پس اندازي مي كنن روزگار ميچرخه شوهر در اثر حادثه فوت مي كنه اون موقع ست كه ايل و تبار پسر رو سر دختر ميريزن و تمام دارايي پسر رو ميخوان و انتظار دارن دختري كه چندسال پابه پاي اين پسر زجر كشيده بدون داشتن كوچيك ترين حقي بره پي كار خودش. اما اونجاست كه اون مهريه به كار مياد و ميشه ازش استفاده كرد. از اين موارد نمونه هاي تو آشناهاي خودم بوده كه نميتونم تعريف كنم چون صحبتام خيلي طولاني ميشه:tonguesmiley: