بزرگترین الگوی زندگیت ؟؟؟

BBT

New member
بزرگترین الگوی زندگیت کی بوده ؟؟؟
و دلیل انتخابت ؟؟؟​

MOHAMMAD.R

New member
تو هردوره و زمینه ای فرق میکنه ولی در کل مادرم به خاطر صبر زیادش!

BBT

New member
من که هر چی فکر میکنم الگوی خاصی نداشتم که بشه گفت

parsa90

New member
عاشق رفتار و طرز تفکرش
وقتی زندگی نامش رو میخوندم فکر میکردم نمیتونه همچین ادمی وجود داشته باشه شخصی که اینقدر بزرگ باشه و اینقدر خدارو درک کرده باشه
من همون یک ذره ایمانی که دارم مدیونشم یاد گرفتم که اگه عاشق خدا باشی دیگه به هیچی نیاز نداری خدا تو را بس است و اونوقت میفهمی که کسی نیستی و این همه منیت آدم کنار میره ........نمیدونم عشق رو نمیشه نوشت دوست عزیز
یادمه یه تیکه از کتابش نوشته بود یه روز داشته میدویده همه بهش میگن عباس چرا داری میدوی ؟ میخای ماراتون بدی؟ میگه دارم از شیطون فرار میکنم ...........

BBT

New member
عاشق رفتار و طرز تفکرش
وقتی زندگی نامش رو میخوندم فکر میکردم نمیتونه همچین ادمی وجود داشته باشه شخصی که اینقدر بزرگ باشه و اینقدر خدارو درک کرده باشه
من همون یک ذره ایمانی که دارم مدیونشم یاد گرفتم که اگه عاشق خدا باشی دیگه به هیچی نیاز نداری خدا تو را بس است و اونوقت میفهمی که کسی نیستی و این همه منیت آدم کنار میره ........نمیدونم عشق رو نمیشه نوشت دوست عزیز
یادمه یه تیکه از کتابش نوشته بود یه روز داشته میدویده همه بهش میگن عباس چرا داری میدوی ؟ میخای ماراتون بدی؟ میگه دارم از شیطون فرار میکنم ...........
:rose::rose::rose::rose:

biosta

Well-known member
الگوی من تو درس یکی از دوست هایم بود که باهش رفت آمد میکردم, ارشد آمار زیستی قبول شد, آنوقت بود که باورم شد که آره من هم میتونم قبول بشم .
استاد ورزشم که در رشته ی ورزشی اش زبان زد هست برایم تو ورزش و اخلاق و مردانگی الگوی ست , طی 10 سال یک بار ندیدم نامربوط حرف بزنه و یا با بداخلاقی رفتار بکنه .
خواهرم من رو خیلی دوست داره منم همچنین , برای هم میمیریم , الگوی من در محبت و مهربونی و کمک به دیگران خواهرم هست

ZOT

New member
عاشق رفتار و طرز تفکرش

لایک و درود بر این شهید بزرگوار ای کاش من هم یه ذره مثل این شهید بودم

nanaz

New member
من خیلی ها تو ذهنم هستن که الگو های عالی هستن {بخصوص حضرت فاطمه (ع) } اما واقعیت اینه که هیچوقت تلاشی نکردم که بخوام الگو برداری کنم . همینی که هستم خوبه . یه همچین دختر قانعی هستم من :4d564ad6:

nanaz

New member
URL=http://www.8pic.ir/]
61914600215962842647.jpg
[/URL]

سیدعلی

New member
من خیلی ها تو ذهنم هستن که الگو های عالی هستن {بخصوص حضرت فاطمه (ع) } اما واقعیت اینه که هیچوقت تلاشی نکردم که بخوام الگو برداری کنم . همینی که هستم خوبه . یه همچین دختر قانعی هستم من :4d564ad6:

بدون الگو به جایی نمیرسیم!!!!!!!!!! البته میدونم شما جدی نگفتین:ad54ad: وقتی خود خدا تو قران می فرماید که پیامبر(ص) برای شما الگوی نیکویی است دیگه معلومه که طوری مارو درس کرده که برا رسیدن به "کمال" باید الگو داشته باشیم:rolleyessmileyanim: الگوتونم سرآمده : امام زمان (عج) : فی ابنة رسول الله لی اسوة حسنه : در دختر رسول خدا برای من الگوی نیکویی است. با آرزوی توفیق:riz304:

بالا