TaTi
مدیر بخش
تاتی تاتی فدا مدا داری
:28:
وووی روم سیاه .... ووووووووووووووووی
تاتی تاتی فدا مدا داری
:28:
![]()
وووووووووووووووووووووووووویh34r-smiley:
بازم به مرامو معرفت مامان بزرگ شمووووووووووووووو
منو که می خواسّن بدن "بابوی" ای بخوره!!!!!!!!!!!!!!:smiliess (15):
ووووی حتو فکرشم لرزه تو جونوم میندازه!!!!!!!!!! خوب شد می کپیدم تا تهدید مامان بزرگوم عملی نشه نِ.......
پ.ن : همی نِ.... بعد بیگین چرو ای شیرازیا ایقد می کپن............عامو خب ریشه تو بچگی مون داره نِ .... اَی نمی کپیدیم ، صدای بابوی ای آقو می زدن !!!!!!!!شمو بودی نمی کپیدی؟؟؟؟؟:sadsmiley:
تاتی ووووووووی نمیرییییییییییییییییییییییییییی پکیدم ولی من اصن نمیکپیدم تو بچگیم بابام گمووونم ترسیده بود ما همش بکپیم زار و زندگیش جم کرد اومد اینجووو حالوو میگه ای شما شیراز بودین کمتر میکپیدین
تاتییییییییییییییییییییی:25r30wi: بلا نگیری دختر!!!!عامو خب شمو اصالت خودته حفظ کِردی . بد که نی .
وووووی سارا اَی خورده بودمون!!!!!!!!!!!!!!!!!! :5:
عامو خب شمو اصالت خودته حفظ کِردی . بد که نی .
:25r30wi::riz481::riz481: سارا منم دوشتم به همی فک میکِردم!!!!ووووووی ووووووی تاتی فکر کنم ای ی نفرمونوو خورده بودااا ایطوو نمیکپیدیم ای یه نفر تو ایی راههو جونشو داده بود ایطو نمیشد
:25r30wi:
عامو خب شمو اصالت خودته حفظ کِردی . بد که نی .
:25r30wi::riz481::riz481: سارا منم دوشتم به همی فک میکِردم!!!!
عشق است........
![]()
وُی جیگر شُمو !!!! ایشالو میوی شیراز با هم میریم!!!ووووی کژال دووشتیم؟خو من دلم کشیددده چرووو ایطوو میکنیییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad:
امیر ما اصن قصد مسهره یا خدشه دار کردن این تاپیکو نداشتیم فقط دور همی خندیدینموبچه های شیراز.....
ما اینهمه جاهای خوب خوب تو شیراز داریم... خیلی از رشته هامون تو دانشگاه ها قطب کشورین، مخصوصا رشته های علوم پزشکیمون، قطب میکروب کشور، دندون پزشکی و تو رشته های دارو و پزشکی خیلی از رشته های پیرا پزشکی و بهداشت حرف اول میزنیم... فک کنم دیگه بیشتر از این شوخیا رو ادامه ندین بهتره .... اگه میخواین شیراز معرفی کنین با چیای بهتری هم میشه اینکار کرد.... دیگه شوخی بسه فک کنم... ممنون از همتون