آمین بهترینها برات رخ بده
N ninol New member 2012-12-26 #143 چه دعای خوبی مرسی منم امیدوارم نفر قبلی و بعدیم زندگی سرشار از سلامتی و شادمانی داشته باشن چون هیچ چیز جای سلامتی رو نمیتونه بگیره
چه دعای خوبی مرسی منم امیدوارم نفر قبلی و بعدیم زندگی سرشار از سلامتی و شادمانی داشته باشن چون هیچ چیز جای سلامتی رو نمیتونه بگیره
antenyus Active member 2012-12-26 #145 ممنون... خدایا اگه راهشو آهسته میره بزار بره ولی کمکش کن حتما پیوسته بره........
waria New member 2012-12-27 #154 بعدی و قبلی جان ..ایشالا همیشه سایه ی پدرو مادرت بالای سرت باشه... عاقبت به خیر بشی.به هرچیزیم که به صلاحته تو زندگیت برسی...:rolleyessmileyanim:
بعدی و قبلی جان ..ایشالا همیشه سایه ی پدرو مادرت بالای سرت باشه... عاقبت به خیر بشی.به هرچیزیم که به صلاحته تو زندگیت برسی...:rolleyessmileyanim:
T Taraa Well-known member 2012-12-27 #156 آمین انشاالله همیشه تعادل داشته باشی ... نه خیلی احساساتی نه خیلی منطقی
waria New member 2012-12-27 #157 عجب دعایی.به درد من میخوره خیلی...خوش موقع اومدم.:tonguesmiley:آمین.مرسی تارا. چه دعایی کنمت بهتر از این...خنده ات از ته دل،گریه ات از سر شوق...
عجب دعایی.به درد من میخوره خیلی...خوش موقع اومدم.:tonguesmiley:آمین.مرسی تارا. چه دعایی کنمت بهتر از این...خنده ات از ته دل،گریه ات از سر شوق...
akhbar New member 2012-12-27 #158 waria گفت: عجب دعایی.به درد من میخوره خیلی...خوش موقع اومدم.:tonguesmiley:آمین.مرسی تارا. چه دعایی کنمت بهتر از این...خنده ات از ته دل،گریه ات از سر شوق... کلیک کنید تا باز شود... وای که گریه ی از سرشوق خیلی کیف داره.منم میخوام این دعا رو واریا جان
waria گفت: عجب دعایی.به درد من میخوره خیلی...خوش موقع اومدم.:tonguesmiley:آمین.مرسی تارا. چه دعایی کنمت بهتر از این...خنده ات از ته دل،گریه ات از سر شوق... کلیک کنید تا باز شود... وای که گریه ی از سرشوق خیلی کیف داره.منم میخوام این دعا رو واریا جان
waria New member 2012-12-27 #159 akhbar گفت: وای که گریه ی از سرشوق خیلی کیف داره.منم میخوام این دعا رو واریا جان کلیک کنید تا باز شود... این دعا مالِ شماست،عزیزم...:28:
akhbar گفت: وای که گریه ی از سرشوق خیلی کیف داره.منم میخوام این دعا رو واریا جان کلیک کنید تا باز شود... این دعا مالِ شماست،عزیزم...:28:
akhbar New member 2012-12-27 #160 مرسی:4d564ad6: حالا یه دعا واسه قبلیو بعدیم خدایا: الان اولین کسی که داره این نوشته رو میخونه,ازش بپرس که اولین چیزی که در حال حاضر ازتو میخواد چیه؟(هرچندکه خودت میدونی)وقتی هم که اون طرف آرزو کرد,واسش به بهترین وجه ممکن برآورده کن
مرسی:4d564ad6: حالا یه دعا واسه قبلیو بعدیم خدایا: الان اولین کسی که داره این نوشته رو میخونه,ازش بپرس که اولین چیزی که در حال حاضر ازتو میخواد چیه؟(هرچندکه خودت میدونی)وقتی هم که اون طرف آرزو کرد,واسش به بهترین وجه ممکن برآورده کن