برای همه نفر های قبلی خودم آرزوی سلامتی و تندرستی ،امیدواری ،سربلندی و موفقیت در زندگی و تحصیل دارم.
zaragenetic64 New member 2012-12-23 #61 برای همه نفر های قبلی خودم آرزوی سلامتی و تندرستی ،امیدواری ،سربلندی و موفقیت در زندگی و تحصیل دارم.
antenyus Active member 2012-12-23 #62 لحظـــــه لحظــــــه زندگی رو شـــــــــــــــــــاد شـــــــــــــــــــاد برایتان از خدا می خواهم...........................:ad54ad:
لحظـــــه لحظــــــه زندگی رو شـــــــــــــــــــاد شـــــــــــــــــــاد برایتان از خدا می خواهم...........................:ad54ad:
sokot New member 2012-12-23 #64 آرزو دارم خورشید رهایت نکند. غم صدایت نکند. ظلمت شام، سیاهت نکند. و تو را از دل آنکس که تبش در تن توست. حضرت دوست، جدایت نکند.
آرزو دارم خورشید رهایت نکند. غم صدایت نکند. ظلمت شام، سیاهت نکند. و تو را از دل آنکس که تبش در تن توست. حضرت دوست، جدایت نکند.
ZOT New member 2012-12-23 #65 بچه ها امروز کیف پولم گم شد! نمیدونم ازم زدنش وقتی تو اتوبوس بودم یا اینکه افتاد و متوجه نشدم ! دعا کنید حداقل کارتهامو برگردونه !!!:dadad4:
بچه ها امروز کیف پولم گم شد! نمیدونم ازم زدنش وقتی تو اتوبوس بودم یا اینکه افتاد و متوجه نشدم ! دعا کنید حداقل کارتهامو برگردونه !!!:dadad4:
mw.ashel New member 2012-12-23 #66 برای نفر قبلیم تا کیف پولش پیدا بشه و برای نفر بعدیم هیچ وقت تو دوراهی زندگی نمونه:28:
fereshteh New member 2012-12-23 #67 من الان عجیب تو دوراهیم.. امیدوارم که دعات برآورده شه.. واسه بعدی امیدوارم به خواستش اگه خیره برسه...
من الان عجیب تو دوراهیم.. امیدوارم که دعات برآورده شه.. واسه بعدی امیدوارم به خواستش اگه خیره برسه...
mw.ashel New member 2012-12-23 #68 ممنونم، برای قبلیم از دو راهی بهترین راه رو پیش رو داشته باشه و بعدیم همیشه لبش خندون باشه
AWWA New member 2012-12-23 #69 مرسی آشل جون ایشالا توهم همیشه شاد باشی. خدایا اگه مجرده برای آیندش همسر و خونواده ای رو انتخاب کن که همیشه آرزوشو داشته و دقیقا"همونطوری باشن که می خواست ،حتی بهتر...
مرسی آشل جون ایشالا توهم همیشه شاد باشی. خدایا اگه مجرده برای آیندش همسر و خونواده ای رو انتخاب کن که همیشه آرزوشو داشته و دقیقا"همونطوری باشن که می خواست ،حتی بهتر...
mahnam New member 2012-12-24 #76 مرسی شما هم همین طور :tonguesmiley: ایشالا نفر بعدیمم به بزرگترین آرزوی زندگیش به زودی برسه
antenyus Active member 2012-12-24 #77 ممنون قبلی جونم... انشاالله به هیچ مریضی گرفتار نشی و همیشه سالم و سربلند باشی..........
AWWA New member 2012-12-24 #78 ان شاءالله امیدوارم برنامه هایی رو که برای درس وزندگیت داری به بهترین نحو بتونی اجرا کنی و وسط راه خسته نشی.. آخرین ویرایش: 2012-12-24
ان شاءالله امیدوارم برنامه هایی رو که برای درس وزندگیت داری به بهترین نحو بتونی اجرا کنی و وسط راه خسته نشی..
waria New member 2012-12-24 #79 مرسی.این دعا برای الانِ من خیلی لازم بود....:rose: از خدا میخوام،بهترینهاشو نصیبت کنه...