ممنونم. همیشه شاد و سلامت باشی
mw.ashel New member 2013-03-26 #782 صورت زیبا پیر می شود، اندام زیبا تغییر خواهد کرد؛ اما یک انسان خوب، همیشه انسانی خوب خواهد ماند ... [ خوب بودن را برایتان آرزو دارم ]
صورت زیبا پیر می شود، اندام زیبا تغییر خواهد کرد؛ اما یک انسان خوب، همیشه انسانی خوب خواهد ماند ... [ خوب بودن را برایتان آرزو دارم ]
ba ba barghi Well-known member 2013-03-27 #784 حالا حتما باید امید باشه ؟؟!!....بذار ببینم نظر خانواده در مورد ایشون چیه ؟؟!:tonguesmiley: دلت آبی تر از دیا به کامت گردش دنیا
حالا حتما باید امید باشه ؟؟!!....بذار ببینم نظر خانواده در مورد ایشون چیه ؟؟!:tonguesmiley: دلت آبی تر از دیا به کامت گردش دنیا
mahsa. New member 2013-03-27 #785 امین همیشه تنت سالم جیبت پر پول حلال لبت پر از خنده از ته دل اطرافت پر از دوستای خوب
mohana Well-known member 2013-03-27 #786 آمـــــــــــــین قبلی و بعدی: به آرزوهات برسی غم تو دلت نباشه
zErOOn3 Well-known member 2013-03-27 #787 mohana گفت: آمـــــــــــــین قبلی و بعدی: به آرزوهات برسی غم تو دلت نباشه کلیک کنید تا باز شود... سلام ... ممنــــــــــونیــــــــــوم ... بــاژم همیـــن دعــا ... (قبلی و بعدی) به آرزوهات برسی غم تو دلت نباشه :bunnyearsmiley:
mohana گفت: آمـــــــــــــین قبلی و بعدی: به آرزوهات برسی غم تو دلت نباشه کلیک کنید تا باز شود... سلام ... ممنــــــــــونیــــــــــوم ... بــاژم همیـــن دعــا ... (قبلی و بعدی) به آرزوهات برسی غم تو دلت نباشه :bunnyearsmiley:
akhbar New member 2013-03-27 #788 مرسی قبلی,ایشالا که همینطور بشه خدایا من و دوستانم را آن ده, که آن بهترین است. الهی که آمین
mw.ashel New member 2013-03-27 #789 ممنونم.:rose: قبلی و بعدی: امیدوارم بهترین افراد و باارزشترین شون تو زندگی همراهت باشن
Artmis.a New member 2013-03-27 #791 akhbar گفت: ممنون و انشاالله گردش روزگار بر وفق مرادت بشه کلیک کنید تا باز شود... آمین الهی خیر ببینی
akhbar گفت: ممنون و انشاالله گردش روزگار بر وفق مرادت بشه کلیک کنید تا باز شود... آمین الهی خیر ببینی
Artmis.a New member 2013-03-29 #798 mw.ashel گفت: خدایا کمکش کن در هر زمینه ای موفق و سربلند باشه کلیک کنید تا باز شود... آمین هرگز تنها نشه
mw.ashel گفت: خدایا کمکش کن در هر زمینه ای موفق و سربلند باشه کلیک کنید تا باز شود... آمین هرگز تنها نشه