mexin
Well-known member
دور از همه ی مشکلات روزانه خویش بهتر است کمی استراحت کنید و این مطالب را دوره کنید.
آدم هاي بزرگ در باره ايده ها سخن مي گويند
آدم هاي متوسط در باره چيزها سخن مي گويند
آدم هاي كوچك پشت سر ديگران سخن مي گويند
•••
آدم هاي بزرگ درد ديگران را دارند
آدم هاي متوسط درد خودشان را دارند
آدم هاي كوچك بي دردند
•••
آدم هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند
آدم هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند
آدم هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال كسب حكمت هستند
آدم هاي متوسط به دنبال كسب دانش هستند
آدم هاي كوچك به دنبال كسب سواد هستند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال طرح پرسش هاي بي پاسخ هستند
آدم هاي متوسط پرسش هائي مي پرسند كه پاسخ دارد
آدم هاي كوچك مي پندارند پاسخ همه پرسش ها را مي دانند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند
آدم هاي متوسط به دنبال حل مسئله هستند
آدم هاي كوچك مسئله ندارند
•••
آدم هاي بزرگ سكوت را براي سخن گفتن برمي گزينند
آدم هاي متوسط گاه سكوت را بر سخن گفتن ترجيح مي دهند
آدم هاي كوچك با سخن گفتن بسيار، فرصت سكوت را از خود مي گيرند
..............
سلام به همه دوستان.ممنون از لطفتون و تشکر ازهمه دوستان انجمن علوم پزشکی و جناب ادمین.این ده روز از تمام رسانه های داخلی و خارجی تماس میگرفتن (جدی نگیرید دیگه):motat:که این تاپیک (قبلیه بودا...!!):33:چی بوده که بن شدی!ماهم از همه چی بیخبر خودمون نفهمیدیم چه داستانی درست شده بود و.....!:65d6a5d6s:خلاصه رسانه ها هنوز دست بردار نیستن.!:smiliess (12):!نظر به تاپیک قبلی که بزرگنمایی شد از طرف بعضی دوستان و منظور اونجورا هم نبود که اخرش .........جناب ادمین هم که فرمودند اون موضوع همیشه ذهنش رو درگیر کرده و یا.............!!خلاصه همه این مطالب از طرف دوستان دیگه ام برای من ارسال شده بود منم د راین دو ماه که تاپیکهای مختلفی رو اعم از علمی طنز و سایر تاپیکها گذاشته بودم اون تاپیک هم مثل سایر موارد دیگه بود.نه ذهنم رو درگیر کرده بود ونه چیزی!!!همه اینها تو ایمیلم ذخیره بود و من هم برای سایر دوستان تو انجمن گذاشتم که استفاده کنن(حالا طنز یا علمی یا بحث آزاد و...)..درسته که بعضیها فکر میکردن بهشون توهین شده و ...!بارها هم گفتم که جنبه طنز داشته و همین..و در آخر عنوان کنم که در این مورد که ذهن ما درگیر این مسایل و یا تاپیک ها رو خوشش میاد بگم که:یا باید روانشناسی خوبی باشین !!:33یا مدت زیادی طرف رو بشناسید (البته نه از نوع مجازیش!).که عنوان میشه ذهن طرف رو درگیر کرده یا .....!!بهرحال این هم گذشت.
موفق باشید.os
آدم هاي بزرگ در باره ايده ها سخن مي گويند
آدم هاي متوسط در باره چيزها سخن مي گويند
آدم هاي كوچك پشت سر ديگران سخن مي گويند
•••
آدم هاي بزرگ درد ديگران را دارند
آدم هاي متوسط درد خودشان را دارند
آدم هاي كوچك بي دردند
•••
آدم هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند
آدم هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند
آدم هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال كسب حكمت هستند
آدم هاي متوسط به دنبال كسب دانش هستند
آدم هاي كوچك به دنبال كسب سواد هستند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال طرح پرسش هاي بي پاسخ هستند
آدم هاي متوسط پرسش هائي مي پرسند كه پاسخ دارد
آدم هاي كوچك مي پندارند پاسخ همه پرسش ها را مي دانند
•••
آدم هاي بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند
آدم هاي متوسط به دنبال حل مسئله هستند
آدم هاي كوچك مسئله ندارند
•••
آدم هاي بزرگ سكوت را براي سخن گفتن برمي گزينند
آدم هاي متوسط گاه سكوت را بر سخن گفتن ترجيح مي دهند
آدم هاي كوچك با سخن گفتن بسيار، فرصت سكوت را از خود مي گيرند
..............
سلام به همه دوستان.ممنون از لطفتون و تشکر ازهمه دوستان انجمن علوم پزشکی و جناب ادمین.این ده روز از تمام رسانه های داخلی و خارجی تماس میگرفتن (جدی نگیرید دیگه):motat:که این تاپیک (قبلیه بودا...!!):33:چی بوده که بن شدی!ماهم از همه چی بیخبر خودمون نفهمیدیم چه داستانی درست شده بود و.....!:65d6a5d6s:خلاصه رسانه ها هنوز دست بردار نیستن.!:smiliess (12):!نظر به تاپیک قبلی که بزرگنمایی شد از طرف بعضی دوستان و منظور اونجورا هم نبود که اخرش .........جناب ادمین هم که فرمودند اون موضوع همیشه ذهنش رو درگیر کرده و یا.............!!خلاصه همه این مطالب از طرف دوستان دیگه ام برای من ارسال شده بود منم د راین دو ماه که تاپیکهای مختلفی رو اعم از علمی طنز و سایر تاپیکها گذاشته بودم اون تاپیک هم مثل سایر موارد دیگه بود.نه ذهنم رو درگیر کرده بود ونه چیزی!!!همه اینها تو ایمیلم ذخیره بود و من هم برای سایر دوستان تو انجمن گذاشتم که استفاده کنن(حالا طنز یا علمی یا بحث آزاد و...)..درسته که بعضیها فکر میکردن بهشون توهین شده و ...!بارها هم گفتم که جنبه طنز داشته و همین..و در آخر عنوان کنم که در این مورد که ذهن ما درگیر این مسایل و یا تاپیک ها رو خوشش میاد بگم که:یا باید روانشناسی خوبی باشین !!:33یا مدت زیادی طرف رو بشناسید (البته نه از نوع مجازیش!).که عنوان میشه ذهن طرف رو درگیر کرده یا .....!!بهرحال این هم گذشت.
موفق باشید.os
آخرین ویرایش: