!!! با خودت رو راست باش!!!

arshade90

New member
سلام به همه ی دوستان :ad54ad:

از خودتون بگین . از خودتون چه برداشتی داری؟ . در مورد خودتون چی فکر می کنین.

از کلمات زیر هم می تونین استفاد کنین ولی اجباری نیست

جستجو گر . رهبر . سنت گرا . فرد گرا . ياغي . بخشنده . خالق . قهرمان . ملاحظه گر . پشتیبان

به نظر خودم من یک ...........................

arshade90

New member
از خودم میگم :

اونطور که خودمو میشناسم و برداشت داشتم... ادم درون گرایی هستم...بیشتر می خوام مشکلاتم رو خودم حل کنم... تا جایی که بتونم کمک می رسونم و کمک هم می خوام:New (6):

arshade90

New member
از زرنگ بازی و دروغ و سرکار گذاشتنم خیی خیلی بدم میاد... از شرایط یکنواخت زود خسته میشم...برام سخته که یکی رو که یه اشتباهی کرده رو ببخشم... اروم هستم و از سکوت خیلی خوشم میاد
wcsmiley.gif

gollaleh

New member
یاغی.بخشنده فوق العاده بخشنده.یه کم تخیلی.ازتکرارویکنواختی متنفرم.احساساتی:14:وگاها خیلی بده.

gollaleh

New member
خیلی دوس داشتم ادم باپشتکار وقوی باشم ازقدرت خیلی خوشم میاد.ازبه اجبار تنهابودن بدم میادولی متاسفانه جمعهای اطرافم عذابم میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7

leylii

New member
man khili mehraboon ,ehsasai, boron gera ...majerajo,,khili doost daram b baghiye komak konam ,raz dar, zod asabani misham ,az tanhai badam miyad ,shologhio khili doost daram ,khili shadam:thanks:bazigoosh ,kasi bm badi kone hatamn talafi mikonam entegham joam..........tanavotalabam,.,khili zod narahat misham ,ejtemaiii ,asheghe ghodrata . ,..... .....

hosseini

New member
man khili mehraboon ,ehsasai, boron gera ...majerajo,,khili doost daram b baghiye komak konam ,raz dar, zod asabani misham ,az tanhai badam miyad ,shologhio khili doost daram ,khili shadam:thanks:bazigoosh ,kasi bm badi kone hatamn talafi mikonam entegham joam..........tanavotalabam,.,khili zod narahat misham ,ejtemaiii ,asheghe ghodrata . ,..... .....

تبریک میگم شما خیلی با صداقت هستید

taksetareh

New member
مهربون....گاهی مغرور ... شیطون ... بیشتر درون گرا ... معمولا دوستان بهم اعتماد میکنن و واسشون راهنما هستم کمکشون میکنم

MOHAMMAD.R

New member
درون گرا , احساس و منطق رو سعی میکنم با هم داشته باشم,بعضی وقتا مغرور و بداخلاق,معتقد و نسبت به ارمانهام متعصب,زود عصبی میشم زودم اروم میشم وخیلی سریع از اشتباه دیگران میگذرم ولی بعضی وقتام تا تلافی نکنم اروم نمیگیرم!اهل کمک به اطرافیانم هستم ولی معمولا دوس دارم کارای خودمو خودم انجام بدم..
تا حالا اینقدر خودمو یه جا لو نداده بودم!:smiliess (11):

arshade90

New member
خیلی دوس داشتم ادم باپشتکار وقوی باشم ازقدرت خیلی خوشم میاد.ازبه اجبار تنهابودن بدم میادولی متاسفانه جمعهای اطرافم عذابم میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7

سلام. اول بگم که ممنون از همکاریتون.

ولی خوب ...میتونین یه شروع برا پشتکار و قدرت داشته باشین... تنها نباشین... جوون میتونه..اونم از نوع ایرونیش:a2d3:

parsa90

New member
دلسوز..دلم برای همه مردم میسوزه حتی پولدارترین ادم ها..اهل کمک به دیگران..فوق العاده شلوغ کار و فوق العاده بی نظم:whistle:..از سکوت و تنهایی خوشم میاد..شوخ..زود عصبانی مشم ..بی شیله پیله وکاملا صادق..هرکس بدی کنه در حقم فراموش نمیکنم ولی میبخشم خیلی راحت..اهل کتاب ..اهل انتقاد و البته انتقاد پذیر یه ذره لجوج......خوبه؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

gollaleh

New member
سلام. اول بگم که ممنون از همکاریتون.

ولی خوب ...میتونین یه شروع برا پشتکار و قدرت داشته باشین... تنها نباشین... جوون میتونه..اونم از نوع ایرونیش:a2d3:

مرسی ازراهنماییتون ولی چیزی ک تو ذات ادم نباشه ب وجوداوردنش زمان میخواد

arshade90

New member
دلسوز..دلم برای همه مردم میسوزه حتی پولدارترین ادم ها..اهل کمک به دیگران..فوق العاده شلوغ کار و فوق العاده بی نظم:whistle:..از سکوت و تنهایی خوشم میاد..شوخ..زود عصبانی مشم ..بی شیله پیله وکاملا صادق..هرکس بدی کنه در حقم فراموش نمیکنم ولی میبخشم خیلی راحت..اهل کتاب ..اهل انتقاد و البته انتقاد پذیر یه ذره لجوج......خوبه؟؟؟؟؟؟؟

بی شیله و صادق بودنت تو حلقم... ایول پارسا جان اینو هستم :smiliess (3):
ولی اخه چرا بی نظم؟:14:

mahsa.

New member
برونگرا مسئولیت پذیر بااراده شوخ طبع وبسیار جدی صمیمی حتی با اساتید
زودرنج کینه ای دیر عصبانی میشم بد عصبانی میشم گاهی زور گو انتقام جو

stat90

New member
منطقی
منطقی
منطقی
:13:
عاخه همه به من اینو میگن
به نظر خودم : احساساتی ..درون گرا... به قول دوستمون دیر عصبانی میشم ولی بد جور عصبانی میشم....گاهی شوخ طبع گاهی اروم

parsa90

New member
بی شیله و صادق بودنت تو حلقم... ایول پارسا جان اینو هستم :smiliess (3):
ولی اخه چرا بی نظم؟:14:

دست خودم نیست یادش بخیر دوران دانشگاه یک ور و چندتا برگه و یه خودکار آبی با خوردم میبردم دست اخر هم همیشه یکی دوبرگ از برگه هام گم میشد وهمیشه جام در کپی دانشگاه بود برای کپی کردن های هم ی های محترم ولی خوب هرچی سعی کردم درست بشم نشدم:smiliess (8):

آخرین ویرایش:

arshade90

New member

:21: مهسااااا زورگوووو...بهتون نمیخوره هااااا!

MOHAMMAD.R

New member
کینه ایییییییییییییییییی!!!!
اینکه گفتین بد عصبی میشین یعنی مثلا چیکار میکنیین؟؟
پناه بر خدا..

بالا