این پوستر من و شما را نشان می دهد

mexin

Well-known member

پوستر متفاوت و در عین حال، تفکربرانگیز مردان، زنان و فرزندان تازه ترین فیلم جیسون ریتمن، منتشر شد.
004f-1410072852.jpg

در این پوستر متفاوت که آشکار از فیلمی درباره دنیای مدرن و غلبه تکنولوژی خبر می دهد، شاهدیم که پدرها و مادرها بی اعتنا به فرزندان شان، همه موبایل و تبلت به دست هستند. یکی در حال گوش دادن موزیک، یکی چک کردن عکس ها و سلفی گرفتن و دیگری مرور ایمیل ها و فیسبوک و... و در میان این حجم عظیم غلبه تکنولوژی بر زندگی، فرزندانی را شاهدیم که از بی پناهی، به هم پناه آورده اند.

فیلم می گوید که اینترنت چگونه بر رابطه ها، معاشرت ها، عکس های شخصی، دوست داشتن و البته سبک زندگی، تاثیر گذاشته است.
جنیفر گارنر، آدام سندلر، آنسل الگورت، جودی گریر و.. از بازیگران این فیلم هستند.
این پوستر هنری زیبا، می تواند بهترین انتخاب برای فیلمی باشد که بخواهد مخاطب را ترغیب به تماشای آن کند.

کتاب مردان، زنان و فرزندان درباره فشارهای جنسی در محل کار و تضادهای بین والدین و فرزندان سخن می گوید اما ریتمن اقتباسی متفاوت از این اثر داشته و در فیلم او، با گروهی از دانش آموزان دبیرستانی مواجهیم که نشان می دهد روابط میان آن ها و والدین شان، چگونه تحت تاثیر اینترنت قرار گرفته است.

از فرزندانی که شب، موبایل بدست توی رختخواب می روند تا والدینی که در طول روز مدام با موبایل شان سر و کله می زنند. از ارتباطات کلامی که دیگر وجود ندارد و جای خود را به چت کردن و اس ام اس داده اند تا...
جیسون ریتمن پیش از مردان، زنان و فرزندان، فیلم های تحسین برانگیزی چون: جونو، بالا در آسمان و .. را در کارنامه اش دارد.
مردان، زنان و فرزندان، در 17 اکتبر اکران خواهد شد.

هانیه

Well-known member
17اکتبر یادم نره...حتما میرم ببینم..شوکا وسانی رو هم با خودم میبرم..میسی مکسین با کسره:rose:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

diseases

Well-known member
نمی دونم چرا از آدام سندلر بدم میاد. به نظر من هیچ وقت درحد هالیوود نبوده.
اکثر فیلمایی که بازی کرده مزخرفه در حد لیگ برتر ایران!
دو بار هم بعنوان بدترین بازیگر سال هالیوود معرفی شده.
شاید این یکی هم...

fmmohammadi

New member
منکه از امکانات درست استفاده میکنم برا همه چی وقت میزارم....خانوادم. همسرم. درسم . کارم

بالا