این دختران با این ویژگی ها همیشه مجرد می مانند!

شفيع

Well-known member
پس با این حساب یه دبه آماده کنید برا ترشی آقای شفیع...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و ترشی؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

پس با این حساب یه دبه آماده کنید برا ترشی آقای شفیع...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

fmmohammadi

New member
مرسی ولی من به عنوان یه دختر با بعضی از مسائل مطرح شده مخالفم مثل مورد اول زنان مردنما.اینکه زنان هم وارد حیطه فعالیت های مردانه بشن ایجاد دافعه میکنه؟؟واقعا چرا؟؟؟؟
البته متاسفانه طرز تفکر در مورد شخصیت،نیازها و آرمانهای یک زن در خیلی از کشورا از جمله ایران نادیده گرفته میشه.و احتمالا نویسنده این مطلب هم یک مرد بوده.

به نظر من فکر نکنم نویسنده منظورش این مسائل باشه شاید نظرش دخترایی باشه که میگن ما برا خودمون مردی شدیم و مثه داش مشتی ها حرف میزنن وهیچ مردی رو نمیبینن باشه
و گرنه کار کردن حق خانم هاست تو دین اسلام هم مانعی وجود نداره
البته باید قبول کنیم یکسری از شغلها بیشتر با روحیه زنانه سازگارتره و شان اونا رو حفظ میکنه

زن مثل گله...:rose:

bacillus.bs

New member
من با اين موردش كه دخترايي كه خودشونو فدا مي كنند اخرش سرشون به سنگ مي خوره موافقم

soosy

New member

- - - Updated - - -

چیه؟؟؟؟؟؟؟ترشی دوست ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

pari20

New member
ای بابا کاش درد آدم شوهر کردن بود اصلا بهش فکر نمیکردیم تازه خدارو هم شکر میکردیم مشکل از دخترا نیست که شوهر ندارن ببخشیدا بلا نسبت اون بسرایی که اینطوری نیستن مشکل اینه که خود بسرا به خاطره به عهده نگرفتن مسئولیت تن به ازدواج نمیدن چون هنوز دستشون تو جیب باباءست خب دختر عاقلم که با بسره بیکار ازدواج نمیکنه در ضمن دلم میخواد آمار بگیری ببینی تو کشور ما دختر مجرد بیشتره یا بسره مجرد

شفيع

Well-known member
ای بابا کاش درد آدم شوهر کردن بود اصلا بهش فکر نمیکردیم تازه خدارو هم شکر میکردیم مشکل از دخترا نیست که شوهر ندارن ببخشیدا بلا نسبت اون بسرایی که اینطوری نیستن مشکل اینه که خود بسرا به خاطره به عهده نگرفتن مسئولیت تن به ازدواج نمیدن چون هنوز دستشون تو جیب باباءست خب دختر عاقلم که با بسره بیکار ازدواج نمیکنه در ضمن دلم میخواد آمار بگیری ببینی تو کشور ما دختر مجرد بیشتره یا بسره مجرد
طبق آماری که گرفتم تعداد پسرهای مجرد بیشتره چون دخترهای مجرد که زود ازدواج نمیکنن افسرده شده و اکثرا اقدام به خودکشی نموده اند(از درد بی شوهری)هههههه.و طبق امار دقیق من از هر 10 دختر مجرد بالای 25 سال 9.5 نفر خودکشی میکنن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asal 92

amirreza

New member
شفیع بوی ترشیت همه جارو گرفته ...بیا خودم واست استین بالا بزنم داااااااااااااشم:25r30wi:

شفيع

Well-known member

pari20

New member
طبق آماری که گرفتم تعداد پسرهای مجرد بیشتره چون دخترهای مجرد که زود ازدواج نمیکنن افسرده شده و اکثرا اقدام به خودکشی نموده اند(از درد بی شوهری)هههههه.و طبق امار دقیق من از هر 10 دختر مجرد بالای 25 سال 9.5 نفر خودکشی میکنن
آمارو اشتباه بهت دادن چون اولا با اینکه آمار مرگ طبیعی غیرطبیعی وحوادث وخودکشی تو مردا بیشتره ولی باز تعداد مردا از زنا بیشتره بنابراین بزودی می بینی چقدر پسر مجرد تو کشور داریم
اینارو بگذریم حالا که خوبه
اگه آمار تولد پسرا همینجوری بالا بره در آینده نه چندان دور ٪50پسرا مجرد میمونن اکثر بچه هایی که به دنیا میان پسرن

farzad.lab

مدیر بخش
آمارو اشتباه بهت دادن چون اولا با اینکه آمار مرگ طبیعی غیرطبیعی وحوادث وخودکشی تو مردا بیشتره ولی باز تعداد مردا از زنا بیشتره بنابراین بزودی می بینی چقدر پسر مجرد تو کشور داریم
اگه آمار تولد پسرا همینجوری بالا بره در آینده نه چندان دور ٪50پسرا مجرد میمونن اکثر بچه هایی که به دنیا میان پسرن

خوش بحال پسر های آینده که مجرد میمونن :thumbsupsmileyanim:

شفيع

Well-known member

پری جان نسبت دختر به پسرارو میتونی در دانشگاها به وضوح لمس کنی.دختر70% یه کلاسو تشکیل میدن هاا.با این حساب از ده نفر 8 نفر دختر مجرد میمونن و برای به دست آوردن دونفر با هم در ستیزند.ههههه

amirreza

New member
شفیع نگرانیتو درک میکنم...منم نگرانم سر اون ستیز جان سالم به در میبری؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

amirreza

New member
بابا تو چغد طرف دار داری یکی دو تاشمبرفس سمت ما ثواب داره بخدا:4d564ad6:

بالا