ایستگاه رفع خستگی(اگه درساتو خوندی بیا تو یکم روحیت عوض شه) ورود درس نخون ها ممنوع!!!

sky

New member
من عاشق کارت بازی با دمپای بودم.روزایی که یکی از بچه های نیمکتمون نمیومد و 2 نفره میشدیم انگار توی pent house بودیم.من68 به دنیا اومدم و.یاد اون روزا به خیر

ساحل

New member

یارانــــــــــه ی عـــــزیز فقط انصـــــراف بدیم کافیه یا بایـــــــد اونایی کــــــــــه گرفتیـــــمم بیاریــــم پـــــس بدیــــــــم؛
هر جور خودت راحتی بگو ها!!

رانندگی در کشور های مختلف
شیکاگو: یک دست روی فرمان، یک دست بیرون پنجره
نیویورک: یک دست روی فرمان، یک دست روی بوق
بوستون: یک دست روی فرمان، روزنامه در دست دیگر، پا محکم بر روی پدال گاز
اوهیو: هر دو دست بر روی فرمان، هر دو پا روی پدال ترمز، قرار گرفتن در تیر رس تروریست ها
کالیفورنیا: هر دو دست روی هوا، قیافه گرفتن، هر دو پا روی پدال گاز، صورت چرخیده و مشغول صحبت با کسی که روی صندلی عقب نشسته
به ایران خوش آمدید: یک دست روی بوق، با دست دیگر مشغول دست دادن، یک گوش به موبایل، گوش دیگر مشغول شنیدن موزیک با صدای بلند، پا بر روی پدال گاز، چشمها به خانمهای کنار خیابان دوخته شده، صحبت با شخص دیگری که در ماشین بغل او در حرکت است.

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
پس از مــرگش از او پرسيدند : جواني خود را چگونه گذراندي ؟ ندایي از عرش برآمد كه : بدبخت ايـرانيه ، ولش كنين ، برين سراغ سوال بـعـدي . . .!!!! :65d6a5d6s:

ماهواره امید از مدارخارج شده است وفقط به دور سیاره زهره می چرخد واین پیام هارا ارسال میكند؛الهی دورت بگردم،جیگر چند سالته؟ :(40):

ما ز یاران چشم یاری داشتیم هندوانه كاشتیم اما كدو برداشتیم
4chsmu1.gif

طبق آخرین آمار پر جمعیت ترین جای دنیا
.
.
.
قلب پسرهاست !
jawsmiley.gif

Artmis.a

New member
با دوست دختر خود ازدواج کنید , وگرنه مجبورید با دوست دختر دیگران ازدواج کنید !:bunnyearsmiley:
دوست دختر دکتر شریعتی

ميگن اونايي که رفيق خوب دارن ميرن بهشت حال کردي مفتي مفتي ميري بهشت:bunnyearsmiley:

قانون دوم نیوتن(پایستگی عشق): عشق در پسران هرگز از بین نمیرود بلکه از دختری به دختر دیگر انتقال میابد!:(50):

گفت مردی به همسرش روزی: من بمیرم چگونه خواهی زیست ؟گفت از چند چون ان بگذر تو بمیری برای من کافیست:65d6a5d6s:

Artmis.a

New member
دعای 1 کودک : خدایا برای زنان فقیری که عکسشون تو گوشی بابامه لباس بفرست . :black_eyed:

طبق تحقیقات مهمترین عامل طلاق ازدواجه !
consoling2.gif

و خداوند زنها رو نمک زندگی آفرید تا مردها دیرتر بگندند !
47b20s0.gif

پس از مرگم مزارم را با آب و صابون بشویید تا هر کس از مزارم رد شد بخوره زمین بخندم روحم شاد شه
121fs725372.gif

Artmis.a

New member
شما انسان ظاهر بینی هستین یا خیر؟ یعنی براساس ظاهر افراد در مورد درموردشان قضاوت می کنید یا خیر؟

به کدام شخص اعتماد دارین؟ دختربچه یا مرد ژولیده؟

753.jpg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
159.jpg

ali_ah

New member
ارم پپسی روی ماه

[video]http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_heap/74/5446579a8ba3ba4641d5a9e15d6ff069219371.flv[/video]

آخرین ویرایش:
بالا